Éléktromotor

A macem-macem pilihan éléktromotor

Pengiriman éléktromotor kualitas sadunya

Saha Urang Dupi

Kami nawiskeun produk éléktromotor. Pilarian inpormasi ngeunaan Electromotor.Buy harga murah, éléktromotor kualitas luhur. Éléktromotor munggaran dimimitian dina kaayaan operasi normal. Prestasi motor kami stabil, torsi ageung, sora alit, sareng dissipation panas alus. Motor dijual di bumi sareng luar negeri, kalayan spésifikasi produk anu lengkep sareng jaminan kualitas.

Kami ngagancangkeun produk éléktromotor anu berkualitas dina harga anu pangsaéna tina motor listrik motor anu disertakeun, Bursa éléktromotor rotor sareng urang tiasa ngirim modél upami peryogi gambar teknis. Perusahaan rékayasa rékayasa listrik propésional, ti Leutik Éléktromotor ageung, ogé nyetir sareng pangendali éléktromotor, solusi téknis lengkep pikeun proyék industri jasa, Kendaraan Rail, Minyak dan Gas, Pertambangan, Semén, Daya Generasi, Turbo, Hidro Hidro, Angin sareng Tidal Energi. Karét sareng Plastics, Metallurgy, Gula, Kelautan sareng, Shipbuilding, Daur ulang sareng Pangolahan Téknik, Alat Mesin. Sadaya Hakekat Téknik.
Éléktromotor
Éléktromotor

Jenis éléktromotor

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur, harga murah

AC Electromotors,, Clutch brake Electromotors, Pole ngarobah Electromotors, High voltase Electromotors, Ledakan proof Electromotors, Tiga fénométor kandang induksi fase, Éléktromotor desain Kelautan, sumbu luhur ti 112 mm ka 560 mm, kalayan torsi nepi ka 20 000 Nm. Sangkar bajing tunggal fase, jangkauan pagelaran: 40 W - 500 kW, kaluaran kaluaran: IMB 14, IMB 5. efisiensi tinggi.

Motor urang dianggo dina rupa-rupa aplikasi sapertos industri, tatanén, tékstil, instrumentasi alit, otomatisasi, mesin pencuci piring, lampu panggung, sareng sajabana

Langkung ti Produk Kami

Téhnik éléktromotor nganggo kotak gear

Service kami

Upami anjeun ngagaduhan patalékan, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal bagja ngabantosan anjeun!

Grup NER parantos méréskeun mangtaun-taun dina manufaktur motor pikeun jasa anu pasti nungtut seueur proyek. Usaha inti kami mangrupikeun sadaya jinis éléktromotor pikeun perusahaan industri. Percaya ka urang janten Electromotors SUPPLIER anjeun. Kalawan babarengan, urang bakal ngajantenkeun naon anu paling penting.

Aya seueur motor anu béda di dieu. Magnet permanén berkecepatan rendah motor AC sinkron, motor gir AC, sareng sajabina. The casing luar didamel tina kakuatan tinggi alloy die-casting. Flange sareng casing luar dimesin ku alat mesin CNC otomatis pikeun ningkatkeun presisi sareng beban dampak. Gesekan leutik, gesekan ngahasilkeun suhu handap sareng umur jasa ningkat.
Éléktromotor

Hayu urang Ngobrol Ayeuna!

Upami anjeun gaduh produk karesep, datang sareng ngahubungan kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Kualitas urang salaku kauntungan sareng harga panghandapna nyaéta kajembaran.

Pertanyaan Kami Anu Butuh

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.