3hp motor fase tunggal

3 motor listrik hp kalayan harga anu saé

Harga motor listrik 3hp

Tutup Éléktrik Éléktrik

Motor listrik hp 3 kalayan harga anu saé ti Cina sareng India.

3 hp motor listrik fase tunggal Sepenuhnya Ditutup Kipas-Didinginkan 

3 hp motor listrik 3450 rpm fase tunggal anu dirancang khusus pikeun damel kayu

3 hp tugas tani motor listrik pikeun dipaké dina rupa-rupa aplikasi tatanén.

3 hp motor listrik 1725 rpm fase tunggal, Perlindungan Thermal Otomatis, 115 Volt, 60 Hz

Ngeunaan motor listrik 3 hp kami

Garis Sogear éksténsif ngeunaan motor Fase Tunggal Tunggal Tujuan aya dina konstruksi Open Drip-proof sareng TEFC dina fase tunggal, motor listrik fase tunggal. Ogé, 3 hp motor listrik 3450 rpm fase tunggal dirancang pikeun dianggo sareng alat-alat mesin, pompa, kompresor, konektor, kipas sareng tujuan umum anu sanés. Kami di dieu pikeun ngadukung sadayana perbaikan logam sareng perawatan anjeun saatos anjeun ngagaleuh ti kami. Sadaya fase tunggal motor listrik 7.5 hp urang anyar pisan sareng henteu dianggo atanapi panangan kadua.

Tugas tani motor listrik 3 hp kami sayogi sareng 3-fase, kapasitor-ngamimitian, atanapi desain motor kapasitor pamisah permanén. éta 1 Phase - 1740 RPM - TEFC - Mount kaku - 180 Frame - Farm Duty Series 3 hp harga motor listrik Diwangun pikeun Industri Pertanian tangguh. Aranjeunna kualitas saé salaku leeson 3hp motor fase tunggal.


Starter motor listrik 3 hp dina rupa-rupa amp kalayan harga anu Hébat. Perlindungan overload manual sareng konstruksi bantalan bola pikeun kaamanan sareng umur panjang. Ogé pikeun 2 listrik motor listrik 1725 rpm fase tunggal. Aya YL fase tunggal 20 hp 20 kw motor listrik ac alit, Perumahan Aluminium, upami anjeun ngagaduhan solusi horsepower ageung diperyogikeun. Mésér motor fase tunggal kalayan harga anu pangsaéna di India atanapi Cina sareng Toko kami kanggo sadaya jenis motor induksi fase tunggal & motor induksi listrik. 

3 hp motor 1440 rpm, saé pikeun khusus pikeun jinis pangurangan laju, atanapi peredam gear. anu ngagunakeun gir cacing dina tungtung anu diréduksi. Full-Load Current di Amperes Single-Phase Alternating Ayeuna 2 hp motor listrik 1725 rpm fase tunggal.
Models Kakuatan (KW) Kecapi kagancangan EF. Fctorer torsi Torét Amps
YL711-2 0.37 2.2 2800 67 0.92 1.8 16
YL712-2 0.55 3.9 2800 70 0.92 1.8 21
YL801-2 0.75 4.9 2800 72 0.95 1.8 29
YL802-2 1.1 7.0 2800 75 0.95 1.8 40
YL905-2 1.5 9.4 2800 76 0.95 1.7 55
YL90L-2 2.2 13.7 2800 77 0.95 1.7 80
YL100L1-2 3 18.2 2800 79 0.95 1.7 110
YL112M-2 4 26.6 2850 77 0.82 2.2 175
YL711-4 0.25 2.0 1400 62 0.92 1.8 12
YL712-4 0.37 2.8 1400 65 0.92 1.8 16
YL801-4 0.55 4.0 1400 68 0.92 1.8 21
YL802-4 0.75 5.1 1400 71 0.92 1.8 29
YL90-4 1.1 7.3 1400 73 0.95 1.7 40
YL90-4 1.5 9.7 1400 75 0.95 1.7 55
YL100L1-4 2.2 13.9 1400 76 0.95 1.7 80
YL112M-4 3 18.6 1400 77 0.95 1.7 110
YL90S-6 4 27.1 1400 78 0.77 2.2 175
YL90L-6 5.5 31.2 1400 78 0.79 2.2 200
YL100L1-2 1.5 11.4 2850 74 0.81 2.5 80
YL100L2-2 2.2 16.5 2850 75 0.81 2.2 120
YL100L1-4 1.1 9.6 1440 71 0.74 2.5 60
YL100L2-4 1.5 12.5 1440 73 0.75 2.5 80
YL100L1-6 0.55 6.9 950 60 0.60 2.5 35
YL100L2-6 0.75 9.0 950 61 0.62 2.2 45
YL112M-2 3 21.9 2850 76 0.82 2.2 150
YL112M-4 2.2 17.9 1400 74 0.76 2.2 120
YL112M-6 1.1 12.2 950 63 0.65 2.2 70
YL132S-2 3.7 26.6 2850 77 0.82 2.2 175
YL132S-4 3 23.6 1400 75 0.77 2.2 150
YL132M-4 3.7 28.4 1400 76 0.79 2.2 175
YL132S-6 1.5 14.8 950 68 0.68 2.0 90
YL132M-6 2.2 20.4 950 70 0.70 2.2 13

Hubungi Kami Punten Upami Anjeun ngagaduhan patarosan dina Porducts kami.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.