5 HP Electric Unpad

Meunang Sebut Harga Pikeun 5 HP Electric Motor

5 HP Electric Motor Kanggo Dijual

5 motor hp motor 3 fase

5 motor hp 1725 rpm fase tunggal, Jangkauan ageung listrik listrik 5 hp di Sogears Industrial Supply. Pasokan Sogears Industri di dieu pikeun ngadukung sadaya karya logam sareng pangropéa anjeun. 5 motor hp motor 3 fase, 5 hp motor parahu listrik, 240v 5hp motor listrik jsb.

Salaku supplier global 5 hp 184t pigura motor tunggal fase sareng 5 hp motor listrik 120v kalayan ukuran pigura IEC Y2-112M-4 motor, kami nawiskeun macem-macem jinis motor 5 hp 3 motor XXXX Hp 5 motor, 184 hp 5t motor tahap. 1725 motor hp motor 240 rpm fase tunggal. Kategori ieu ngagaduhan jalur lengkep motor listrik kompresor tina motor listrik 5v 10hp ka horsepower 5 sareng di luhur. Brand anyar 230 HP XNUMX volt compressor tugas motor listrik. kalawan harga anu hébat, wilujeng sumping ka ditanyakeun ka kami.

Pikeun tatanén, pabrik, irigasi, industri minyak & gas atanapi panggunaan stasiun pompa kota leutik, 5 hp motor listrik 3 fase ngagaduhan peran anu penting. Kami nyéépkeun listrik, magneto, motor roda 10 hp motor listrik, 5 hp motor listrik boat sareng seueur deui.

Kéngingkeun motor kompresor hawa penggantian pikeun komprési Ingersoll rand t30 kompresor anjeun, motor listrik 240v 5hp mangrupikeun pilihan anu saé kalayan harga murah paling saé dina motor 5HP North American Electric; kaayaan anu kacida marginal sareng motor 5 hp dina sirkuit 30 amp, kinerja 5 hp motor listrik 3 fase 3000 RPM AC Electric Motor 3.7 KWH harga panghandapna ti Sogears.

Ukuran motor standar kw, Arus beban pinuh pikeun voltase 460, volt 230 sareng 5 hp motor listrik 120v - tunggal sareng 3-fase, Tujuan umum AC, kami nyayogikeun 5 hp motor spésifikasi, hubungi kami atanapi email kami pikeun katalog PDF.

Kaseueuran motor hp 5 hp 120v dirancang pikeun dijalankeun dina 50% nepi ka 100% tina dipeunteun dipeunteun. Tinggi torsi mimiti. Factor Service: nepi ka 1.15, tapi Tilu fase ngagantikeun motor listrik hp 5 hp biasana masihan efisiensi anu langkung luhur.

Pelopor di industri, kami nawiskeun 5 hp motor listrik 1725 rpm fase tunggal, motor listrik 240v 5hp, Téh Téh Électric motor, Flour Mill Electric Motor sareng Single Fase Electric Motors ka dunya sareng masihan anu saatos palayanan jasa saé.

5 motor hp motor 3 fase dibatesan ku sistem kipas penyejuk sareng masihan pagelaran anu paling saé pikeun pasokan listrik. 5 motor hp motor parantos diproduksi kalayan daya tahan sareng reliabilitas, bahkan tiasa dugi ka 5 motor hp 3600 rpm.

5 hp motor listrik hp, 1.5 Kg-M, 1400 RPM, 132 Frame, 3 Frase, 5 Phase, SPFV with Blower, 56 hp motor listrik 5 pigura, Ukuran horsepower tina stock range.Anyway, Sogears mangrupikeun supplier borong Tujuan Khusus sareng Umum Tujuan XNUMX motor hp sareng kendalina, mangga hubungi kami iraha waé.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.