gambar / 2019 / 08 / 09 / FAQ.jpg

Kumaha milih kotak gear anu nyayogikeun sarat urang?

Anjeun tiasa ningali katalog kami pikeun milih kotak gear atanapi urang tiasa ngabantosan milih nalika anjeun nyayogikeun inpormasi téknis tina torsi kaluaran anu dibutuhkeun, laju output sareng parameter motor dll.

 

Inpo naon anu bakal urang masihan sateuacan nempatkeun pameseran beuli?

a) Jenis kotak gear, rasio, input sareng jinis output, input flange, posisi ningkatna, sareng inpormasi motor jsb.

b) Perumahan warna.

c) Meuli kuantitas.

d) syarat sarat anu sanés.

 

Kumaha carana ngajaga kotak gear?

Saatos kotak gear anyar dianggo nalika jam 400 atanapi 3 bulan, pelumasan kedah dirobih. Afterthat, siklus robahan minyak sakitar unggal jam 4000; punten entong gaul-campuran ngagunakeun pelinciran merek anu béda. Éta kedah nyimpen jumlah pelumas anu cukup dina perumahan kotak gear sareng mariksa éta rutin. Nalika éta mendakan yén pelumasan mudun atanapi jumlahna turun, pelumasan kedah dirobih atanapi dieusi dina waktosna.

 

Naon anu kedah urang laksanakeun nalika kotak gear rusak?

Nalika kotak gear rusak, tong dibongkar heula bagéanna. Punten taroskeun ka wawakil penjualan relatif di Departemen Perdagangan Luar Negeri kami sareng nyayogikeun inpormasi anu dipidangkeun dina papan nami, sapertos spésifikasi gearbox sareng nomer séri; waktos dipaké; jinis lepat ogé jumlah anu gaduh masalah. Akhirna laksanakeun tindakan anu merenah.

 

Kumaha nyimpen kotak gear?

a) Dilindungan ngalawan hujan, salju, kalembaban, lebu sareng dampak.

b) Tempat nempatkeun blok kai atanapi bahan sanés antara kotak gear sareng taneuh.

c) Hijian gear anu dibuka tapi henteu dianggo kedah ditambihkeun sareng minyak anti karat dina pabeungeutna, teras dipulangkeun deui kana wadahna dina waktosna.

d) Upami kotak gear parantos disimpen salami 2 taun atanapi waktos langkung lami deui, mangga parios kabersihan sareng karusakan mékanis sareng naha lapisan anti karat masih aya salami pamariksaan rutin.

 

Naon anu kudu urang laksanakeun nalika kaayaan luar biasa komo aya sora basa dina kotak gear ngajalankeun?

Éta leres disababkeun ku bolong anu henteu rata antara gears atanapi bantalan rusak. Solusi anu mungkin nyaéta mariksa lubrication sareng ngarobah bantalan. Sumawona, anjeun ogé tiasa naroskeun wakil jualan kami pikeun mamatahan salajengna.

 

Naon anu bakal urang laksanakeun ngeunaan bocor minyak?

Ketatkeun bolts dina beungeut kotak gear na perhatosan unit. Upami minyak masih kénéh bocor, punten wartosan wakil jualan kami di Dinas Perdagangan Luar Negeri.

 

Naon industri kotak gear anjeun dianggo?

Kotak gél kami digunakeun sacara lega di daérah tekstil, pamrosesan dahareun, inuman, industri kimia, escalator, alat panyimpen otomatis, metalurgi, tabako, perlindungan lingkungan, logistik sareng sajabana.

 

Dupi anjeun ngical motor?

Kami ngagaduhan panyadia motor anu stabil sareng anu kantos nyontoan sareng kami. Aranjeunna tiasa nyayogikeun motor nganggo kualitas luhur.

 

Naon produk na produk warrenty?

Urang nawiskeun wulan warratus saprak tanggal miang kapal kénca China.

 

Naon Pananya? Tuturkeun Kami !

 

 

Garis ngagancangkeun gear reducer

Alat hélik, Helical Gear Motors

Gear motor pikeun dijual

Gear Helical, Spiral bevel gear, Gear gear, motor gear Bevel, Motors Gear Helical, Spiral Bevel Gear Motor

Offset motor motor

Alat hélik, Helical Gear Motors

Helical cacing gear motor ngaput

Alat hélik, Alat cacing, motor Girang, Helical Gear Motors

Gandeng tipeu kotak

Gendéng hélik, Gantungan Gear

Pemanasan cycloidal

Alat Cycloidal, Gear Cycloidal

Jinis motor listrik

Induksi motor, AC Motor

Kacepetan drive mékanis variabel

Alat hélik, Alat cacing, Gawai Planét, motor gear planét, Gigi Cycloidal, Spiral Bevel Gear Motor, Worm Gear Motors, Cycloidal Gear Motor

Jinis kotak gearer sareng gambar

Gendéng hélik, Gear bevel Spiral, Gear Bevel

Campuran motor listrik sareng kotak gear

Alat Cycloidal, Gear Cycloidal

Sumitomo ngetik cyclo

Alat Cycloidal, Gear Cycloidal

Kotak réduksi pikeun motor listrik

Gendéng hélik, Gantungan Gear

Gear Gear Box Gear

Gear bevel spiral, Gear gear

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.