Motor induksi 3 fase pikeun dijual

Motor paling loba dipaké motor induksi 3 fase, motor induksi bajing 3 fase.

Sadaya jinis motor induksi tilu fase, motor induksi teco 3 fase

Kami nyayogikeun

Manggihan didieu motor bermotor kualitas luhur 3 fase motor

AC tilu-tahap ngagaduhan tilu sumber kakuatan AC, sadayana teu aya dina fase séwang-séwangan. Tilu fase motor induksi kandang Bajing diklasifikasikeun kana 6 jinis standar anu béda. Kontrol gancang motor induksi 3 fase ku frékuénsi stator. Motor induksi fase lempeng dina hindi, medan magnét puteran dina motor induksi 3 fase, motor asinkron 3 fase, 3 motor 4 tihang motor, 3 motor induksi fase pikeun dijual.

Motor induksi 3 fase pikeun dijual

kualitas

Kami nawiskeun 158 teco 3 fase motor produk motor.

Motor induksi rotasi kusabab médan magnét anu dipisahkeun dina 3 motor induksi fase, 4 kutub motor 3 fase, nyaéta nyieun sirkuit pengawal laju motor induksi 3 fase.

4 kutub motor 3 fase

VISI

Tilu Modél Induksi Tilu Fase

Tilu fase motor induksi ring fase bisa dipaké pikeun kawat industri dimana laju variabel sareng torsi anu mimiti tinggi mangrupikeun syarat utama.A 3 phase bajing kandang induksi motor mangrupikeun jinis tilu motor induksi fase.

produk urang

Jinis motor induksi fase 3

3 fase kandang bajak motor fase

Aya dua jinis motor induksi bajing induksi dumasar kana jinis konstruksi Rotor.Speed ​​kendali motor induksi 3 fase nganggo rotor impedance.Three fase slip motor induksi motor bisa dianggo pikeun kawat industri dimana laju variabel sareng awal anu luhur. torsi mangrupikeun syarat-syarat utama motor induksi tilu fase anu urang pasokan nyaéta pikeun Squirrel Cage Induction Motor. Dieunakeun motor Induksi Ring Induksi atanapi motor Induksi Rotor motor atanapi Fase Induksi Wound Motor. 3 Hz atanapi 50 motor kandang induksi Hz, ogé médan éléktromagnétik, Aggregate, Semén, Kimia, Minyak, Gas Pangan sareng semén jsb.

Service kami

Layanan Jualan sareng Perbaikan Industri: Mesin, pompa, kotak gear, inverters, sareng hoist. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal bagja ngabantosan anjeun! Tim kami anu terampil ngabantosan anjeun tiasa nyingkahan downtime sareng balik padamelan supados anjeun tetep salempang gratis. Nelepon kami ayeuna! Urang ngajantenkeun kualitas salaku kauntungan sareng harga panghandapna nyaéta kajembaran. Tim kami anu terampil ngabantosan anjeun tiasa nyingkahan downtime sareng balik padamelan supados anjeun tetep salempang gratis. Nelepon kami ayeuna!

Hayu urang Ngobrol Ayeuna!

Upami anjeun gaduh produk karesep, datang sareng ngahubungan kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.