Gears & shafts Bagéan Spare

Bagian Alat Gantian Gearbox OEM.
Kami nyayogikeun parameter Gear & aci sareng sipat material.

Naon Urang Naha

Kami nyayogikeun bagian cadang kotak cadar kualitas tinggi, sutra sareng poros.

Sagala jenis alat ganti gearbox industri sareng aci kaasup tina gear Worm mangrupikeun salah sahiji jinis alat gear. Bevel Gear digunakeun dina aplikasi. Gear spur mangrupikeun barang anu paling gampang digambarkeun.Premium suplai arborist sareng gear naék tangkal. Gear hélik mangrupikeun salah sahiji jinis cylindrical gears kalayan tilas waos. Gearbox Shafts mangrupikeun aci panonpoé, gempa planét, aci berongga, tambahkeun aci laju anu tinggi sareng tinggi. shafts adat dumasar kana desain sareng sarat anjeun.

Pandu aci

Ngeunaan Produk kami

Gagaman gear sareng profil gearing

Aci lemes sareng bébas karat; kualitasna saé sareng modélna pinuh; umur tahan kai tina aci gear panjang. Gear atanapi cogwheel mangrupikeun bagian mesin anu diputer anu parantos motong huntu. Kothak gear langsung-drive na anu palinter sareng susunan motor. Gearmotor mangrupikeun kombinasi sadaya-dina-hiji motor listrik sareng kotak gir. Pinion nyaéta pakakas buleud. Gears ngoperasikeun sapasang pikeun ngirimkeun sareng ngarobih gerak puter sareng torsi ageung pisan pikeun ditransmisikeun. Sogears nawiskeun rangkeian solusi gear pikeun pangguna sadunya. Kami pamimpin dina pamekaran sareng produksi sadayana pakakas, kalebet perangkat lunak desain gear sareng powertrain, mesin pakakas alat, sistem méteran, solusi otomatisasi, alat anu patali sareng gir plastik.

Spare bagian pikeun kotak gear

Kami ngalayanan sagala jinis pasar gear, tina gear-precision tinggi pikeun alat-alat listrik sareng aplikasi médis, ka drive otomotif sareng truk, nepi ka bantalan ageung pikeun turbin angin sareng mesin pertambangan.

Story urang

Kami ahli khusus didamel produksi produk téknologi gear tinggi.

Modél bisnis sustainable Sogears parantos ngalibetkeun unggal anggota ayana global Sogears. Kami nyandak pendekatan anu paling épéktip pikeun ngirangan karugian sareng panggunaan énergi épisién kalebet desain produk sareng prosés anu sustainable. Kami ngolah sadaya padamelan sareng produksi, urang ngendalikeun aranjeunna sareng teraskeun ningkatkeun épéktipitasna. Sadaya fasilitas global utama disertifikasi ISO. Pikeun gearing planét mangrupikeun sistem gir anu diwangun ku hiji atanapi langkung luar. Fifth Gear mangrupikeun séri majalah tivi motoring Inggris. Kami nyayogikeun kisaran komprehensif alat angkat anu berkualitas pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan. Definisi Pinion Gear. Kalayan sababaraha alat mesin anu saé sapertos alat mesin Liebherr Jerman, alat mesin EMAG Jérman, alat mesin Mitsubishi Jepang, alat mesin Jepang Mori, sareng alat mesin Japan Longze.

gambaran

Hayu urang ngobrol!

Upami anjeun gaduh produk karesep, datang sareng ngahubungan kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Kualitas urang salaku kauntungan sareng harga panghandapna nyaéta kajembaran. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal bagja ngabantosan anjeun!

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.