gambar / 2021/10/13 / Éléktrik-motor-9.jpg

Daptar pabrik motor listrik

An electric motor is an electrical device that converts electrical energy into mechanical energy, and can reuse the mechanical energy to generate kinetic energy to drive other devices. There are many types of motors, but they can be roughly divided into AC motors and DC motors for different occasions.

Kauntungannana motor DC nyaéta anu cukup saderhana dina kontrol speed. Éta ngan ukur kedah ngendalikeun voltase pikeun ngadalikeun kagancangan. Nanging, jinis motor ieu henteu cocog pikeun operasi dina suhu anu luhur, mudah kaduruk sareng lingkungan anu sanés, sareng kusabab motorna kedah nganggo sikat karbon salaku komponén Commutator (sikat motor), janten perlu sacara rutin ngabersihan kokotor anu dihasilkeun ku gesekan sikat karbon. Motor tanpa sikat disebut motor tanpa sikat. Dibandingkeun sareng sikat, motor tanpa sikat kirang hemat daya sareng langkung sepi kusabab kirang gesekan antara sikat karbon sareng aci. Produksi langkung sesah sareng hargana langkung luhur. Motor AC tiasa dioperasikeun dina suhu anu luhur, gampang kabeuleum sareng lingkungan anu sanés, sareng henteu kedah meresihan kokotor sikat karbon sacara rutin, tapi sesah pikeun ngendalikeun kagancangan, kusabab ngendalikeun laju motor AC peryogi ngendalikeun frékuénsi AC ( atanapi nganggo induksi Motor nganggo metode ningkatkeun résistansi internal pikeun ngirangan kagancangan motor dina frékuénsi AC anu sami), sareng ngendalikeun voltase na ngan ukur bakal mangaruhan torsi motor. Sacara umum, tegangan motor sipil nyaéta 110V sareng 220V. Dina aplikasi industri, aya ogé 380V atanapi 440V.

daptar pabrik motor listrik

prinsip gawé
Prinsip rotasi motor dumasar kana aturan kénca John Ambrose Fleming. Nalika kawat disimpen dina médan magnét, upami kawatna énergi, kawat bakal motong garis médan magnét sareng mindahkeun kawatna. Arus listrik asup kana coil pikeun ngahasilkeun médan magnét, sareng pangaruh magnét arus listrik dianggo pikeun ngajantenkeun éléktromagnét terus muter dina magnet anu maneuh, anu tiasa ngarobih énergi listrik kana énergi mékanis. Éta berinteraksi sareng magnet permanén atanapi medan magnét anu dihasilkeun ku set coil sanés pikeun ngahasilkeun kakuatan. Prinsip motor DC nyaéta stator henteu gerak, sareng rotorna ngalir kana arah gaya anu dihasilkeun ku interaksi. Motor AC mangrupikeun koco gulungan stator anu énergi pikeun ngahasilkeun medan magnét anu muter. Médan magnét anu muterkeun narik rotor pikeun muter babarengan. Struktur dasar motor DC kalebet "armature", "magnet lapangan", "ring snumeric", sareng "sikat".
Armature: Inti beusi lemes anu tiasa muter ngurilingan sumbu parantos tatu ku sababaraha gulungan. Magnét médan: Magnét permanén kuat atanapi éléktromagnét anu ngahasilkeun médan magnét. Cingcin slip: coil disambungkeun kana dua cincin slip semi-sirkular sakitar dua tungtung, anu tiasa dianggo pikeun ngarobih arah ayeuna nalika coil muter. Unggal satengah péngkolan (180 derajat), arah arus dina coil robih. Sikat: Biasana didamel tina karbon, cincin kolektor aya hubunganana sareng sikat dina posisi anu tetep pikeun nyambung ka sumber listrik.

Struktur dasar
There are many types of motors. In terms of basic structure, its composition is mainly composed of stator and rotor.
The stator is stationary in the space, while the rotor can rotate around the shaft and is supported by bearings.
There will be a certain air gap between the stator and the rotor to ensure that the rotor can rotate freely.
The stator and the rotor are wound with coils, and current is applied to generate a magnetic field, which becomes an electromagnet. One of the stator and the rotor can also be a permanent magnet.

daptar pabrik motor listrik

Ieu sadayana disebat motor
Digolongkeun kana catu daya:
nami
boga sipat husus
Motor DC
Anggo magnet permanén atanapi éléktromagnét, sikat, komutator sareng komponenana sanés. Sikat sareng komutator terus-terusan nyayogikeun catu daya DC éksternal kana coil rotor, sareng ngarobih arah arus dina waktosna, janten rotor tiasa nuturkeun arah anu sami Teraskeun muterkeun.
motor AC
Arus bolak-balik dialungkeun kana coil stator motor, sareng medan magnét sakitarna didesain kanggo nyorong rotor dina waktos anu benten sareng posisi anu bénten-bénten supados teras-terasan ngajalankeun
* Motor pulsa
Sumber listrikna diolah ku chip IC digital sareng dijantenkeun arus pulsa pikeun ngendalikeun motor. Motor léngkah mangrupikeun jinis motor pulsa.

Diklasifikasikeun ku struktur (duanana DC sareng catu daya AC):
nami
boga sipat husus
Motor sinkron
Éta dicirikeun ku kecepatan konstan sareng henteu kedah pikeun pangaturan laju, torsi awal anu handap, sareng nalika motor ngahontal kagancangan ngaji, laju na stabil sareng épisiénsi na luhur.
Motor Asynkron
Motor induksi
Éta dicirikeun ku struktur saderhana sareng awét, sareng tiasa nganggo résistor atanapi kapasitor pikeun nyaluyukeun kagancangan sareng maju sareng rotasi tibalik. Aplikasi has nyaéta kipas, kompresor, sareng AC.
* Motor dibalikkeun
Pokokna struktur sareng ciri anu sami sareng motor induksi, éta dicirikeun ku mékanisme marake saderhana (rem gesekan) diwangun kana buntut motor. Tujuanana pikeun ngahontal ciri anu langsung dibalikkeun ku nambihan beban gesekan sareng ngirangan pangaruh motor induksi. Jumlah over-rotation dihasilkeun ku gaya.
Motor ngaléngkah
Éta dicirikeun ku jinis motor pulsa, motor anu muterkeun laun dina sudut anu tangtu. Kusabab metode kontrol loop terbuka, éta henteu peryogi alat umpan balik pikeun deteksi posisi sareng deteksi speed pikeun ngahontal posisi anu pas sareng kontrol gancang, sareng stabilitas anu Saé.
Servo motor
Éta dicirikeun ku kontrol speed anu pas sareng stabil, akselerasi gancang sareng réspon deceleration, aksi gancang (mundur gancang, percepatan gancang), ukuran alit sareng beurat enteng, kakuatan kaluaran tinggi (nyaéta kapadetan daya tinggi), épisiénsi luhur, sareng sajabana, sareng loba dipaké dina posisi sareng kontrol speed langkung saé.
Motor linier
Mibanda drive-stroke panjang sareng tiasa nunjukkeun kamampuan posisi-presisi tinggi.
nu lain
Rotary Converter, Rotating Amplifier, jsb.

daptar pabrik motor listrik

Gunakeun tujuan
Motor induksi anu biasa dianggo sacara umum
Aya seueur kagunaan listrik, mimitian ti industri beurat dugi ka cocooan leutik. Rupa-rupa jinis motor listrik dipilih dina lingkungan anu béda. Ieu sababaraha conto: alat-alat ngadamel angin, sapertos kipas listrik, mobil cocooan listrik, parahu sareng lift sanésna, lift didukung ku listrik, sapertos jalur karéta api bawah tanah, pabrik trem sareng hypermarket Pintu otomatis listrik, rana ngagulung listrik, sareng pasokan mata pencaharian masarakat dina beus sabuk angkot
Drive optik, printer, mesin cuci, pompa cai, disk drive, agul listrik, tape recorder, recorder video, CD turntable, industri sareng komersial
Mesin digawé lift gancang (sapertos: alat mesin) mixer mesin tekstil.

The principle of a motor and a generator is basically the same, and the direction of energy conversion is different. The generator converts mechanical energy and kinetic energy into electrical energy through a load (such as water power, wind power). If there is no load, the generator will not have current flowing out. The cooperation of electric motors, power electronics, and micro-controllers has formed a new discipline called motor control. Before using the motor, you need to know whether the power source is DC or AC. If it is AC, you also need to know whether it is three-phase or single-phase. Connecting the wrong power supply will cause unnecessary losses and dangers. After the motor is rotated, if the load is not connected or the load is light so that the motor speed is fast, the induced electromotive force is stronger. At this time, the voltage across the motor is the voltage provided by the power supply minus the induced voltage, so the current is weakened. If the load of the motor is heavy and the rotation speed is slow, the relative induced electromotive force is smaller. Therefore, the power supply needs to provide a larger current (power) to output/work corresponding to the larger power required.

The market in the field of industrial motors is changing, and many industrial motor predators rely on their strong strength to deploy the global market. Business Opportunity Trading Network introduces the world's top ten electric motor companies in detail.
Siemens
From building technology and automation equipment for manufacturers and construction companies, to imaging and diagnostic systems for hospitals, and electric motors for industrial and mobile applications, Siemens seems to have it everywhere. Siemens has been one of the world's leading companies in the motor manufacturing industry for more than 150 years.
Toshiba Industrial Machine System
As a major supplier of various products and solutions in the world, Toshiba Industrial Machinery Systems entered the motor industry in 1970 and has formed a significant tradition of producing some of the most reliable and powerful motors in the global market. This company offers a variety of low- and medium-voltage motors, which have new standards in efficiency and durability.
Grup ABB
With a history of more than 130 years of technological innovation, ABB Group has become a world leader in the fields of electrification products, industrial automation and power grids, robotics and sports. The company serves customers in the global public utilities, industry, transportation and infrastructure sectors.

daptar pabrik motor listrik
Nidec
It is Japan's leading motor and control equipment manufacturer, mainly producing industrial, household appliances and consumer products. Emerson Power’s previously announced acquisition of its power generation, motor and drive businesses has been completed. After the acquisition, the company has a solid business foundation, obvious brand advantages, and a good customer base, mainly in the northern region. In addition to the United States and Europe, the company agreed to establish a joint venture with the French automaker PSA Group and invested 261 million US dollars to produce motors in France for domestic and foreign sales.
Otomatisasi Rockwell
Roxwell Automation was founded in 1903 with an investment of 1,000 US dollars. Since then, the US industrial automation supplier has become one of the leaders in global automation technology, which has proven to be a successful example. In the past ten years, the company's investment in globalization and technology has brought its target market to more than US$90 billion.
AMETEK
As a world-class organization, AMETEK is committed to providing customers with important solutions to the most complex challenges through unique technological innovation. Atimek's subsidiary company Atimek's Advanced Motion Solutions (AMS) is located in Kent, Ohio, and provides DC motors, controllers/drives, fans, pumps, precision controlled blowers, and custom engineered linear motion systems.
Regal Beloit
"Energy-saving and environmental protection" is a global energy-saving technology that meets customer needs by providing world-class products and services. Its motors and power transmission systems have been successful. Its Genteq brand DC motors cover almost all household air conditioning variable speed equipment in the United States, and its Marathon motors, Leeson and GE commercial motors have also been widely used.
Dechang Group
Over the past 50 years, Johnson Group has become a global leader in motors, motion sub-systems, actuators and related electromechanical components in vertical fields and businesses in multiple industries. Application-specific technology and technical leadership are the key driving forces that make Johnson a global leader. Johnson provides the largest set of engineering motors and motion systems, which can be standardized, mass-produced or customized to meet the needs of strategic departments and key customers.

daptar pabrik motor listrik
Franklin Electric
From a small motor manufacturer to a world-leading supplier of fuel and water delivery systems and parts, Franklin Electric is actively and comprehensively expanding its business, making it one of the best motor manufacturers in the world. Franklin Electric serves customers in commercial, residential, industrial, agricultural, municipal and fuel applications worldwide.
Allied Motion
Erid Mott has become a leading manufacturer of precision motion control products and solutions due to his knowledge of electromagnetic, mechanical and electronic motion technology. Its growth strategy is to become a leader in selected target markets, use its expertise to develop precision motion solutions, and use various joint motion technologies to create higher-value solutions for customers.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.