gambar / 2021/10/12 / Éléktrik-motor-3.jpg

Gearbox sareng Impeller pikeun ningkatna kagancangan

Gearbox gaduh seueur aplikasi, sapertos dina turbin angin. Gearboxes mangrupikeun komponén mékanis penting anu seueur dianggo dina turbin angin. Fungsi utamina nyaéta pikeun ngirimkeun kakuatan anu dihasilkeun ku roda angin dina handapeun aksi angin ka penggerak sareng ngajantenkeun supados gancangna cocog.
Umumna, laju roda anginna handap pisan, anu jauh tina kagancangan anu dibutuhkeun ku generator pikeun ngahasilkeun listrik. Éta kedah dihontal ngalangkungan pangaruh naékna-gancang tina sapasang gear tina girboks, janten kotak roda ogé disebut kotak-kotak anu ningkat-gancang.

Kotak gir ngagaduhan gaya tina roda angin sareng gaya réaksi anu dihasilkeun nalika transmisi gir, sareng kedah gaduh kakuitas anu cekap pikeun nahan tindakan gaya sareng torsi, nyegah deformasi sareng mastikeun kualitas transmisi. Desain perumahan girboks kedah dilaksanakeun saluyu sareng sarat tata perenah transmisi kakuatan turbin angin, kaayaan pamrosésan sareng perakitan, sareng gampang inspeksi sareng perawatan. Kalayan ngembangkeun pesat industri girboks, beuki seueur industri sareng perusahaan anu sanés anu parantos nganggo kotak gir, sareng beuki seueur perusahaan anu ngembangkeun sareng tumuh dina industri girboks.
Gearbox dumasar kana prinsip desain modular pikeun struktur unit, anu ngirangan pisan jinis-jinis bagian sareng komponenana, sareng cocog pikeun produksi skala ageung sareng pamilihan anu fleksibel. Gir bevel spiral sareng gir helical tina reducer didamel tina waja paduan kualitas luhur ku carburizing sareng quenching. Teu karasa permukaan huntu saluhur 60 ± 2HRC, sareng akurasi ngagiling permukaan huntu saluhur 5-6.

Gearbox sareng Impeller
Bantalan bagian transmisi sadayana bantalan mérek terkenal di negeri atanapi bantalan impor, sareng segel na segel minyak rangka. struktur kotak sedot, luas permukaan anu langkung ageung tina kabinet sareng kipas ageung; ngirangan naékna suhu sareng noise tina sadaya mesin, sareng ningkatkeun reliabiliti operasi, kakuatan transmisi naék. Éta tiasa ngawujudkeun poros paralel, aci sudut katuhu, kotak umum nangtung sareng horizontal. Métode input kalebet flange sambungan motor sareng input aci; aci kaluaran tiasa kaluaran dina sudut katuhu atanapi horisontal. Aci padet sareng aci kerung, aci kaluaran jenis flange sayogi. Gearbox tiasa nyumponan sarat pamasangan rohangan anu sempit, sareng éta ogé tiasa disayogikeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Volume na 1/2 langkung alit tibatan reducer gear lemes, beuratna dikirangan satengah, umur jasa naék 3 dugi 4 kali, sareng kapasitas momen naék 8 dugi 10 kali. Digunakeun sacara lega dina mesin percetakan sareng bungkus, alat garasi tilu diménsi, mesin perlindungan lingkungan, alat-alat ngalantarankeun, alat-alat kimia, alat-alat tambang logam, alat-alat listrik beusi sareng waja, alat-alat campuran, mesin konstruksi jalan, industri gula, pembangkit listrik angin drive Lift, damel kapal, lampu-kakuatan tinggi, babandingan-speed tinggi, acara torsi tinggi sapertos lapangan industri, lapangan pembuatan kertas, industri metalurgi, perlakuan limbah, industri bahan wangunan, ngangkat mesin, jalur conveyor, garis rakitan, sareng sajabana. babandingan kinerja-harga anu saé sareng kondusip pikeun cocog alat-alat anu dilokalkan.

Kotak gear ngagaduhan fungsi di handap ieu:
1. Ngagancangkeun sareng ngaleutikan, anu sering disebat salaku kotak gir speed variable.
2. Ngarobih arah transmisi. Salaku conto, urang tiasa nganggo dua séktor séktor pikeun ngirimkeun gaya sacara vertikal ka poros puteran anu sanés.
3. Ngarobih torsi anu diputer. Dina kaayaan kakuatan anu sami, gancangna pakakasna diputer, makin leutik torsi dina aci, sareng sabalikna.
4. Fungsi kopling: Urang tiasa misahkeun mesin tina beban ku misahkeun dua gir aslina anu meshed. Sapertos kopling marake sareng sajabina.
5. Sebaran kakuatan. Salaku conto, urang tiasa nganggo hiji mesin pikeun ngajalankeun sababaraha batang budak liwat batang utama kotak roda, supados sadar fungsi hiji mesin nyetir sababaraha beban.

Gearbox sareng Impeller

rarancang
Dibandingkeun sareng girboks industri anu sanés, kumargi kotak gear turbin angin dipasang dina puluhan nacelle sempit méter bahkan langkung ti saratus méter di luhur taneuh, volume sareng beuratna mangaruhan nacelle, munara, pondasi, beban angin, pamasangan sareng perawatan hijian. Waragad gaduh pangaruh anu penting, janten, penting pisan pikeun ngirangan ukuran sareng beurat na. Dina waktos anu sasarengan, kusabab perawatan anu teu merenah sareng biaya perawatan anu luhur, umur desain kotak gear biasana diperyogikeun janten 20 taun, sareng sarat pikeun reliabilitas ogé karasa pisan. Kusabab ukuran, beurat sareng reliabilitas sering mangrupikeun kontradiksi anu teu tiasa disébutkeun, rarancang sareng ngadamel kotak-kotak kakuatan angin sering kajiret dina dilema. Dina tahap desain sadayana, dina enggoning nyumponan sarat réliabilitas sareng kahirupan damel, skéma transmisi kedah dibandingkeun sareng dioptimalkeun kalayan tujuan ukuran sareng beurat minimum; desain struktural kedahna nyumponan kakuatan transmisi sareng konstrain rohangan salaku tempatna, sareng nyobian ngémutan struktur saderhana, Operasi anu dipercaya sareng pamiaraeun anu merenah; kualitas produk kedah dipastikeun dina unggal aspék prosés manufaktur; status operasi kotak gear (suhu bantalan, geteran, suhu minyak, parobihan kualitas, sareng sajabana) kedah diawasi sacara real waktos salami operasi sareng perawatan rutin kedah dilaksanakeun numutkeun spésifikasi.
Kusabab laju linier ujung sabeulah henteu tiasa teuing tinggi, laju input dipeunteun tina gearbox laun-laun turun kalayan ningkatna kapasitas mesin tunggal, sareng laju anu dipeunteun unit di luhur MW umumna henteu ngaleuwihan 20r / mnt. Di sisi anu sanésna, laju anu dipeunteun pikeun generator biasana 1500 atanapi 1800r / mnt, janten babandingan kecepatan kotak angin-ningkatna kakuatan angin skala ageung biasana sakitar 75-100. Dina raraga ngirangan polumeu girboks, girboks kakuatan angin di luhur 500kw biasana ngagunakeun transmisi planet split kakuatan; struktur umum 500kw ~ 1000kw gaduh dua bentuk poros paralel 2-tingkat + 1 planét tingkat sareng 1 tingkat paralel aci + transmisi planet 2-tingkat. ; Kothak gear Megawatt seuseueurna ngadopsi poros paralel 2-tahap + struktur transmisi planet 1-tahap. Kusabab struktur transmisi planet rélatif rumit, sareng cincin gir internal skala ageung hésé diolah, sareng biayana mahal, bahkan upami transmisi planet 2 tahap diadopsi, bentuk transmisi NW paling umum.

Gearbox sareng Impeller

make
1. Ngagancangkeun sareng ngaleutikan, anu sering disebat salaku kotak gir speed variable.
2. Ngarobih arah transmisi, contona, urang tiasa nganggo dua séktor séktor pikeun ngirimkeun kakuatan kana poros puteran sanés sacara vertikal.
3. Ngarobih torsi anu diputer. Dina kaayaan kakuatan anu sami, langkung gancang gancangna roda gigi, torsi langkung alit dina poros, sareng sabalikna.
4. Fungsi kopling: Urang tiasa ngahontal tujuan misahkeun mesin tina beban ku misahkeun dua gir aslina anu meshed. Salaku conto, kopling marake sareng sajabina.
5. Distribusi kakuatan. Salaku conto, urang tiasa nganggo hiji mesin pikeun ngajalankeun sababaraha batang budak liwat batang utama kotak roda, supados sadar fungsi hiji mesin pikeun ngajalankeun sababaraha beban.

Gearbox sareng Impeller pikeun ningkatna kagancangan. Karakteristikna saderhana dina desain sareng gampang dipasang. Éta tiasa dipasang dina 3 menit. Éta portabel, hemat énergi, sareng ningkatkeun oksigén. Pangaruhna bénten sareng anu nganggo panyawat cai tipe impeller. Cai bitu ka luhur, ngabalukarkeun cai dina daérah tangtu ngagolak, anu ningkatkeun hubungan antara cai sareng hawa nalika prosés bitu, ngabentuk oksigén anu leyur dina handapeun aerasi permukaan cai, sareng ningkatkeun oksigén anu leyur dina awak cai. Kadua, cai ngaliwat kana motor nalika prosés bitu, sahingga motor sareng kotak gear réduksi didinginkan ku cai. Motor bakal tiasa dianggo lami bari henteu nganggo pemanasan, pikeun mastikeun yén motorna moal kabeuleum atanapi ningkatkeun arus nalika tiasa lami.

Gearbox sareng Impeller

Dibandingkeun sareng girboks industri anu sanés, kumargi kotak gear turbin angin dipasang dina puluhan nacelle sempit méter bahkan langkung ti saratus méter di luhur taneuh, volume sareng beuratna mangaruhan nacelle, munara, pondasi, beban angin, pamasangan sareng perawatan hijian. Waragad gaduh pangaruh anu penting, janten, penting pisan pikeun ngirangan ukuran sareng beurat na. Dina waktos anu sasarengan, kusabab perawatan anu teu merenah sareng biaya perawatan anu luhur, umur desain kotak gear biasana diperyogikeun janten 20 taun, sareng sarat pikeun reliabilitas ogé karasa pisan. Kusabab ukuran, beurat sareng reliabilitas sering mangrupikeun kontradiksi anu teu tiasa disébutkeun, rarancang sareng ngadamel kotak-kotak kakuatan angin sering kajiret dina dilema. Dina tahap desain sadayana, dina enggoning nyumponan sarat réliabilitas sareng kahirupan damel, skéma transmisi kedah dibandingkeun sareng dioptimalkeun kalayan tujuan ukuran sareng beurat minimum; desain struktural kedahna nyumponan kakuatan transmisi sareng konstrain rohangan salaku tempatna, sareng nyobian ngémutan struktur saderhana, Operasi anu dipercaya sareng pamiaraeun anu merenah; kualitas produk kedah dipastikeun dina unggal aspék prosés manufaktur; status operasi kotak gear (suhu bantalan, geteran, suhu minyak, parobihan kualitas, sareng sajabana) kedah diawasi sacara real waktos salami operasi sareng perawatan rutin kedah dilaksanakeun numutkeun spésifikasi.

Gearbox sareng Impeller

Kusabab laju linier ujung sabeulah henteu tiasa teuing tinggi, laju input dipeunteun tina gearbox laun-laun turun kalayan ningkatna kapasitas mesin tunggal, sareng laju anu dipeunteun unit di luhur MW umumna henteu ngaleuwihan 20r / mnt. Di sisi anu sanésna, laju anu dipeunteun pikeun generator biasana 1500 atanapi 1800r / mnt, janten babandingan kecepatan kotak angin-ningkatna kakuatan angin skala ageung biasana sakitar 75-100. Dina raraga ngirangan polumeu girboks, girboks kakuatan angin di luhur 500kw biasana ngagunakeun transmisi planet split kakuatan; struktur umum 500kw ~ 1000kw gaduh dua bentuk poros paralel 2-tingkat + 1 planét tingkat sareng 1 tingkat paralel aci + transmisi planet 2-tingkat. ; Kothak gear Megawatt seuseueurna ngadopsi poros paralel 2-tahap + struktur transmisi planet 1-tahap. Kusabab struktur transmisi planet rélatif rumit, sareng cincin gir internal skala ageung hésé diolah, sareng biayana mahal, bahkan upami transmisi planet 2 tahap diadopsi, bentuk transmisi NW paling umum.

Gearbox sareng Impeller

Gears éksternal girboks kakuatan angin umumna ngadopsi prosés ngagiling pelindung carburizing. Ngenalkeun sajumlah ageung efisiensi tinggi sareng presisi tinggi CNC ngabentuk mesin grinding gear parantos ngajantenkeun tingkat perlengkapan gigi di luar negeri di Cina sareng nagara deungeun teu pati jauh, sareng teu aya kasusah téknis dina ngahontal tingkat 5 anu ditetepkeun ku taun 19073 sareng 6006 standar. Nanging, masih aya celah antara Tiongkok sareng téknologi canggih asing dina hal kontrol déformasi perlakuan panas, kontrol jero lapisan anu épéktip, grinding permukaan huntu sareng kontrol tempering, sareng téknologi ngawangun waos gigi.

Gearbox sareng Impeller
Kusabab ukuranana ageung gir cincin tina kotak gear kakuatan angin sareng syarat akurasi mesin anu luhur, téknologi manufaktur gir cingcin di nagara kuring jauh di tukangeun tingkat maju internasional, anu utamina katingali dina ngolah gear internal hélik sareng kontrol deformasi tina perlakuan panas.
Akurasi mesin tina kotak, pangangkut planét, poros input sareng bagian struktural anu sanés gaduh pangaruh anu penting pisan kana kualitas meshing transmisi gear sareng umur hirupna. Kualitas rakitan ogé nangtoskeun hirup sareng réliabilitas tina kotak gear kakuatan angin. . Dina hal pamrosésan sareng akurasi perakitan bagian struktural, nagara kuring sadar yén tingkat peralatan jauh di tukangeun tingkat maju nagara asing. Salaku tambahan kana téknologi desain canggih sareng dukungan alat-alat manufaktur anu diperyogikeun, akuisisi kotak-kotak kakuatan angin kualitas luhur sareng reliabiliti henteu leupas tina kontrol kualitas anu ketat dina unggal tautan prosés manufaktur. Standar 6006 nyayogikeun peraturan anu ketat sareng lengkep dina jaminan kualitas kotak gear.

Gearbox sareng Impeller

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.