Motor Blower

220V Leutik listrik Énergi listrik anu kuat

Meunang tawaran anu saé dina Relau Blower Motors

gambar tunggal

ngeunaan Produk

Produk anu aya hubunganana motor motor pikeun produk unit unit

Kabel listrik dipanjangan dugi ka 1.8 méter, Mesinna nganggo saklar listrik alit, Universal Bathroom Vent Fan Motor ngagantian Motor Listrik, Jinis lain tina blower hawa nyaéta blower tungku. Motor kipas mesin tiis ngadukung kipas angin dina kendaraan anjeun. Desain FASCO sareng ngadamel tunggal sareng ganda
blower sentrifugal. Motor blower manaskeun ngirangan atanapi ningkatkeun jumlah tiupan hawa.

Sababaraha karya Awesome urang

KAWASAN GURU DENGAN KAMI

Ngeunaan Us & Layanan

cariosan

Perusahaan tujuanana salamet ku kualitas, ngembangkeun ku kualitas, sareng kauntungan ku kualitas. Milarian Komérsial Kipas Angin Ékomérsial Di dieu sareng kami! Lega
pilihan blowermotor, fanmotor sareng blowup hvac. Ogé kawanoh salaku kabayang blower atanapi kipas kandang bajing. motor, fanmotor sareng blowup hvac. Motor inducer mangrupikeun motor fase tunggal leutik anu aya di jero tungku gas sistem pemanasan anjeun. Mangga kontak layanan palanggan upami anjeun ngagaduhan masalah kualitas.
Desain produk
branding
Tés Panganggo
Prototyping
Service kami
Tim Cukuran
Sertifikasi kualitas
pangwangunan
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor
blower Motor

Janten Naon Teras?

READY! Hayu urang Ngobrol.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.