Worm Drive

Services urang

Gearog drive cacing Sogears khususna dina Aluminium Alloy, pikeun hiji sét cacing set. 
cacing gearbox ngahontal babandingan pangurangan laju anu gancang tina
3: 1 girboks kana langkung luhur, urang ngagaduhan harga ebest perakitan gear box cacing ti pabrikan, pikeun gearbox worm alit sareng boxbox ageung, gear worm di perumahan didamel tina Tin (Stannum) Bronze, seueur ageung standar & gear worm khusus disetél, Sudut Katuhu Matak Beusi cacing gir peréduksi, basis cacing Varitron cacing speed reducer dumasar kana mangtaun-taun pangalaman ngagunakeun permukaan huntu anu dirancang kalayan kinerja transfer torsi anu teu kaétang.
cacing-gear-laju-reducer

Reducer laju gear gédéng

Gandeng kotak cacing leutik

Gandeng kotak cacing leutik

3: 1 kotak gear

Gandeng drive gearbox

Nyerang drive

Nyerang drive

Motor nyetir motor

Motor nyetir motor

kompak-cacing kotak-kotak

Gandeng kotak cacing

cacing kotak gear dipasang

Karakteristik cacing drive

Karugian tina drive worm sami sareng transmisi gear (reducers geared) anu sanésna ogé bentuk sapertos pitting, wear, gluing tina permukaan waos sareng rusakna gigi gigi cacing. Diantarana, pitting sareng permukaan waos gigi cacing mangrupikeun anu paling umum. sareng gluing ogé kadang kajadian. Cacad di luhur lumangsung utamina kusabab gearbox drive worm relatif kalayan kecepatan motor antara méga sisi meshing ageung, utamina dina drive cacing silindris, sudut pelinciran 8 leutik teuing, sareng pilem minyak tekanan dinamis henteu tiasa dibentuk, janten efisiensi transmisi nurunkeun nalika suhu naék.

Naha Pilih Us

Kami gaduh langkung ti 100 anu paling profésional anu nyetir mesin canggih gearbox teknis pikeun mastikeun yén urang tiasa nawiskeun solusi anu ditangtoskeun pikeun aplikasi anu teu kaétang. Sisi tina jinis standar cacing kotak gear canggih, urang ogé tiasa nawiskeun jasa ngaropéa luyu pikeun sarat khusus anjeun.
Kami nyayogikeun sakumna perusahaan industri sareng pengetahuan domain jero sareng aplikasi anu diwangun ku tujuan anu dirancang ku kotak gear drive cacing pikeun minuhan sarat anjeun.
Kanggo pangguna akhir, Nalika anjeun peryogi solusi pangiriman industri anu lengkep, ngahijikeun sareng efisien, mangga sumping ka kami;
Pikeun para padagang, upami anjeun peryogi produsén anu dipercaya kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu sampurna, mangga sumping ka kami.

20 + Taun ka
pangalaman
Kinerja Luhur pikeun Seueur tina Perusahaan, Kalayan Zero backlash Gear ngadamel efisiensi anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun nurunkeun biaya drive.
Gancang & épéktip
leyuran
Sogears nyayogikeun rupa-rupa tawaran jasa pikeun klien Transmisi & Distribusi. Parios perédaan gear cacing kami anu khusus.
Pangalusna Industri
ahli
Sogears masihan canggih kotak gear drive canggih, cacing nyetir nganggo motor, Ningkatkeun sareng umur panjang, Tim jasa kami bakal mendesain anu paling alus jasa kotak gear cacing.
Harga Murah
sistim

Kami ngagaduhan tim pangémutan paling ketat pikeun ngajaga kualitas paling luhur bagian sapertos bantosan, anjing laut, sénsor sareng kualitasna alus sareng biaya kalapa.

Kami Senang Pikeun Berkomunikasi sareng Anjeun Iraha waé.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.