Garis ngagancangkeun gear reducer

Garis ngagancangkeun gear reducer

inline redical gear reducers 130mm flange, inline speed helical reducer gearbox, inline héliks, kotak gear hélik, motor pédah reducer, reducers gear garis kecil, reducer gearline inline

Perédam gear hélik sélér gaduh ciri ukuran alit, beurat enteng, kapasitas bantalan tinggi, épisiensi tinggi, umur panjang, pamasangan anu merenah, rentang kakuatan motor anu lega sareng klasifikasi rasio transmisi anu hadé. Tiasa seueur dianggo dina alat anu kedah decelerated di sagala rupa industri. Sadaya aplikasi Torsi Tinggi ngartikeun motor Inline Helical gear sareng reducers inline disayogikeun ku tunggal, ganda sareng perjalanan-réduksi.

Kakuatan kakuatan: 0.12-200KW

Jarak pangiriman rentang: 1.3-33000

Output torsi (Kn.m): luhur ka 50

Kisaran produk: Fitur Varitron Helical Gear Motor Reducers Drive kalayan rupa-rupa desain. Efisiensi tinggi, gear hélik, Inline, motor, ac, Foot Mount.
(1) Énergi gear reducer luhur sareng SEW
(2) Red power gear low low kaasup duanana fase sareng fase tunggal

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

Kakuatan: turun ka 0.3w, 0.12kw 0.18kw 0.25kw 0.37kw 0.55kw 0.75kw 1.1kw 1.5kw 2.2kw 3kw 4kw 5.5kw 7.5kw 9.2kw 11kw 15kw 18.5kw

Daya kuda: 0.2hp 0.25hp 0.35hp 0.5hp 0.75hp 1hp 1.5hp 2hp 3hp 4hp 5.5hp 7.5hp 10hp 12hp 15hp 20hp 25hp 30hp 350hp XNUMXhp XNUMXhp XNUMXhp

Tegangan: 3v 6v 12v 24v 48v 90v 110v 115v 120v 200v 220v 230v 380v 400v 415v 660v jsb. 

1. R sérial helical gear reducer nyiptakeun desain rasional, konstruksi kompak, ukuran langkung leutik tibatan X atanapi B séri gearmotor cycloidal dina obor anu sami.

2. Sakedik geter sareng bising low, kalayan efisiensi pangiriman anu tinggi.

3. Produk parantos dianggo dina mesin kimia, mesin simén agitator, percetakan sareng mesin bungkusan, tambang sareng mesin pangiriman kakuatan, metalurgi dll.

Bahan perumahan
HT250 tuang beusi kakuatan tinggi
Perumahan karasa
HBS190-240
bahan gear
Baja alloy 20CrMnTi
Permukaan karasa Gear
HRC58 ° ~ 62 °
Gear karasa inti
HRC33 ~ 40
Bahan aci Input / Kaluaran
Baja alloy 42CrMo
Input / Kaluaran batang karu
HRC25 ~ 30
Mesin mesin tepatna
grinding akurat, 6 ~ 5 Kelas
Minyak pelumas
GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460
perlakuan panas
panggeroan, semén, ngaleungitkeun, jsb.
episiensi
94% ~ 96% (gumantung kana tahap pangiriman) 
Noise (MAX)
60 ~ 68dB
Temp. naék (MAX)
40 ° C 
Témpalan. naék (minyak) (MAX)
50 ° C
Geter
≤20µm
Backlash
≤20Arcmin
Brand tina bantalan
NSK, SKF atanapi Merek Cina Top
Merek tina segel minyak
CFW, NAK atanapi merek sanés


R sériji helikopter sérial r, digabungkeun sareng syarat téknis internasional, gaduh eusi téknologi tinggi, ngahémat rohangan, dipercaya sareng awet, nahan kakuatan énergi b, kakuatan dugi ka 132Kw, konsumsi énergi low, pagelaran punjul, efisiensi réduksi dugi ka 95% Luhur. geter low, bising rendah, hemat energi tinggi, bahan baja palsu, kualitas baja tuang beusi, awak gear sabung karburasi sareng quenching, machining tepat, mastikeun kasaimbangan aci sareng perlengkapan posing, nyusun gear rotasi Déwan dekorasi mesin, sareng sadayana jinis motor diwangun ku integrasi éléktromekanik, pinuh ngajamin kualitas produk.

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

Seri ieu kompak, beurat-tugas ngagedekeun batang hélik hélik anu sayogi dina réduksi tunggal, ganda, sareng panyawat. Rupa-rupa Input Flanges Input sareng Girang Padet Ganda nganggo motor LHF LVF MHF MVF RXHF LHD LVD MHD. Kami nawiskeun reducer inline luhur precision pikeun nilai pangsaéna. Reducer gear helical kami nyayogikeun pangiriman listrik anu tiasa dipercaya pikeun aplikaton umum sapertos perawatan cai, mesin bungkus dahareun, panggilingan, semén pabrik, tambang conveyor.

Harti motor geared hélik:

Reducer gear hélik nyaéta alat réduksi novel. Ngadopsi optimasi, konsep desain maju tina sistem kombinasi modul gaduh ciri ukuranana leutik, beurat cahya, torsi transmisi ageung, stabil, awal, klasifikasi rél transmisi, sareng sanésna, sareng tiasa dihubungkeun numutkeun sarat pangguna sareng sababaraha pamasangan posisi. Éta dijieun tina baja alloy kualitas luhur kualitas luhur sareng pengerapan permukaan. Cai mibanda kapasitas anu kuat sareng daya tahan.

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

  1. Reducer gear Helical diproduksi saluyu sareng sarat téknis internasional sareng gaduh eusi téknis anu luhur.

      2, ngiritkeun rohangan, tiasa dipercaya sareng awét, kalayan kapasitas langkung, kakuatan dugi ka 132KW;

      3, konsumsi énergi low, pagelaran punjul, efisiensi réduksi sakumaha jangkungna 95% atanapi langkung

  1. Geter rendah, sora anu rendah sareng nyimpen énergi anu hemat;

      5, pilihan bahan baja palsu kualitas luhur, kotak beusi tuang waja, permukaan gear saatos perlakuan panas frékuénsi luhur;

  1. Saatos machining precision pikeun mastikeun paralelisme tina aci sareng syarat-syarat jangjangan posisi, reducer anu ngabentuk Déwan transmisi gear hélik dilengkepan ku sababaraha jinis motor, anu digabungkeun kana mékatronik, anu pinuh ngajamin karakteristik kualitas produk .

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

Data réduksi gear seri R

 

model Bentuk Dia. Puseur Jangkungna Kaluaran Flange Dia. kakuatan babandingan Dibenerkeun Torsi beurat
Padet (mm)  (Mm) (Mm) (Kw) (Nm) (KGS)
R37 25k6 90h13 120 / 160 0.12 ~ 0.75 5 ~ 136 150 10
R47 30k6 115h13 160 / 200 0.25 ~ 2.2 5 ~ 173 300 15
R57 35k6 115h13 200 / 250 1.18 ~ 5.5 5 ~ 173 400 21
R67 35k6 130h13 200 / 250 0.37 ~ 7.5 5 ~ 170 500 27
R77 40k6 140h13 250 / 300 0.55 ~ 11 5 ~ 192 750 35
R87 50k6 180h13 300 / 350 0.75 ~ 18.5 5 ~ 192 1250 65
R97 60m6 225h13 350 / 450 1.5 ~ 30 5 ~ 197 2400 120
R107 70m6 250h13 350 / 450 2.2 ~ 45 5 ~ 197 3600 165
R137 90m6 315h13 450 / 550 4 ~ 55 5 ~ 197 6600 255
R147 110m6 355h13 450 / 550 7.5 ~ 90 5 ~ 195 10700 370
R167 120m6 425h13 550 / 660 11 ~ 132 8 ~ 186 14800 700
R187 160m6 510h13 660 / 770 15 ~ 160 8 ~ 186 28000 1500
Peringatan: beurat tanpa minyak sareng motor, input aci sareng flange tambahkeun 10%.

Kotak Helical Gear tiasa nyusun modular sareng reducers sareng variator sanésna, kéngingkeun tebih ratio drive sareng variasi ageung. Ku sabab eta diterapkeun ka seueur daerah industri, sapertos tambang Metallurgical, angkat angkutan, konstruksi petrokimia, tékstil, lingkungan, cahaya listrik, mesin plastik, paralatan parkir sareng saterasna.

Sogears R séri keras hélik hélik hélikus reducer (gear pinuh penggiling)

Panjelasan Produk:

Ti séri na reducer hélik dirancang sareng diproduksi dina dasar sistem kombinasi modular. Aya seueur kombinasi motor, bentuk instalasi sareng skéma struktural. Rasio transmisi ditambus pikeun nyumponan kaayaan kerja anu béda, sadar integrasi éléktrométika, efisiensi pangiriman tinggi sareng konsumsi énergi anu rendah. Kinerja punjul. Gigi permukaan waosna didamel tina baja aloi anu kualitasna tinggi, permukaanna dikuat ku karburasi sareng quenching, untu ngisén diolah saé, pangiriman stabil, bisingna rendah, sareng kapasitas bantalan ageung. Suhu hawa naék sareng umur panjang. Dipaké sacara umum dina seueur industri, sapertos metalurgi, pangobatan limbah, kimia, farmasi sareng industri anu sanésna.

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

Tilu: kaunggulan

Cocog pikeun kakuatan anu luhur

Désain hirup panjang

R37-R167 model pilihan kompak

Seri reducer RM dirancang khusus pikeun nyampur alat-alat

opat:

Lima: Produk parameter:

Kakuatan: 0.18-160KW

Tork kaluaran: Nepi ka 18000N.m

Kaluaran kaluaran: 0.16-1028 RPM

Bentuk instalasi: pamasangan sudut handap / pamasangan flange

Efisiensi pangiriman: 2 (rasio: 5-24.8): 96%, 3 (rasio: 27.2-264): 94%

jenis struktur:

R: Batang aci-ningkatna Kaki RF: Pasangan Flange

R ... F: Kaki flange dipasang RM: Flange dipasang sareng perumahan bantahan panjang

RX: Tahap tunggal ningkatna RXF: Tahap tunggal dipasangkeun flange
Modél utama R sérias salaku pédah gear hélik anu pédah nyaéta:

R / RF17, R / RF27, R / RF37, R / RF47, R / RF57, R / RF67, R / RF77, R / RF87, R / RF97, R / RF107, R / RF137, R / RF147, R / RF167, R / RFXNUMX, R / RFXNUMX, R / RXX RFXNUMX

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

Modél utama R sérial séréd hélik anu digedekeun deui salaku hiji tahap tahap nyaéta:

RX / RXF37, RX / RXF47, RX / RXF57, RX / RXF67, RX / RXF77, RX / RXF87, RX / RXF97, RX / RXF107, RX / RXF127, RX / RXF157, RX / RXFXNUMX

Garis ngagancangkeun gear reducer

Wilujeng sumping anjeun ngahubungi kuring upami anjeun resep ka produk kami.
Tim kami bakal ngadukung naon waé anu peryogi.

FAQ

1 Q: Naon infomation anu kedah kuring nyarioskeun pikeun ngonfirmasi reducer gear?

A: Model / Ukuran B: Daya motor C: Laju kaluaran D: Faktor jasa.


2 Q: Kumaha upami kuring henteu terang anu kudu reducer gear kuring?
A: Tong hariwang, Kirim sakumaha seueur inpormasi anu anjeun tiasa, tim kami bakal ngabantosan anjeun milari anu leres anu anjeun pilari.

3 Q: Sabaraha lami abdi kedah ngantosan tanggapan saatos kuring ngirim priksaan?
A: Dina jam 12.

 

4 Q: Naon wilangan anjeun pikeun méwah reducer?

A: Urang nawiskeun wulan sataun ti saprak kapal angkat miang kénca Cina.

 

5 Q: Naon industri anu anjeun ganti deui gear anjeun?

A: Kotak gél kami dianggo sacara lega di daérah semén, tékstil, pamrosesan dahareun, inuman, industri kimia, escalator, alat panyimpen otomatis, metalurgi, tabako, perlindungan lingkungan, logistik sareng sajabana.

 
6. Q: Kumaha pangiriman:

 A: Ngaliwatan laut - Anu mésér nunjuk payun, atanapi tim penjualan kami mendakan panerus anu cocog pikeun anu mésér.

     Ku hawa - Pembeli nawiskeun kumpulkeun akun anu jelas, atanapi tim penjualan kami mendakan express anu pas pikeun pembeli. (Seuseueurna pikeun conto)

     Batur - Kami ngatur pikeun ngangkut barang ka sababaraha tempat di Cina anu ditunjuk ku pembeli.

 7. Nalika anjeun mesen, tim kami bakal mastikeun sareng anjeun ngeunaan warna, paket, metode pembayaran sareng pangiriman, maka kontrak penjualan bakal dikirim ka anjeun pikeun mastikeun.

Garis ngagancangkeun gear reducerGaris ngagancangkeun gear reducer

tanggal

22 Januari 2015

tags

Alat hélik, Helical Gear Motors

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.