Helical cacing gear motor ngaput

Helical cacing gear motor ngaput

Helical cacing gear motor ngaput, gear helical vs gear cacing, kotak gear cacing hélik, gear helical pikeun dijual, gear drive hélik, pompa gear hélik, ngaput motor motor, pamotong gear hélik, gear helical pdf

S séri hélik cacing gir motor jinis ngaput. Gir réduksi cacing aya dua séri, dina vérsi XA kalayan aci sareng XF-XC kalayan suplai ningkatna pikeun motor. 

Motor gear cacing gear hélik nganut modél sambungan langsung tina motor éta, sareng struktur nyaéta gear helém tahap munggaran ditambah pangiriman gear cacing mimiti. Kaluaran dipasang dipasang aci sareng asalna dina genep gaya pemasangan dasar. Éta bisa malikkeun sareng malikkeun. Alat hégét ngadopsi permukaan waos, operasi stabil, kapasitas anu ageung, suhu lingkungan kerja -10 ° C ~ 40 ° C. Produk ieu ngagaduhan ciri tina variasi kacepetan ageung ageung, struktur kompak sareng pamasangan anu saé dibandingkeun sareng produk anu sami.

Motor gear hélik inline sareng bevel, motor gir speed speed paralel, sareng kotak gear worm sareng motor AC. Kisaranana diwangun dina corétan aluminium atanapi beusi, sareng nutupan torsi, ku motor Helical worm-geared versi anyar, Ukuran motor gir tiasa dilakukeun dina n2 = 22.8 rpm 1 hp, 230 / 400V 50Hz kaluaran sisi 5 kelas épisiensi IE2, Kanggo pitunjuk operasi, mangga ngahubungan kami. 

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

S séri héngkat gear cacing motor motor (rasio laju ageung), 

1. S séri reducer gaduh eusi téknis tinggi, sareng gaduh kombinasi gear hélik sareng gear cacing pikeun ningkatkeun torsi sareng efisiensi mesin. Produk ieu sérial gaduh spésifikasi lengkep, jangkauan kacepetan lebar, kaahlianana anu saé, adaptasi kana rupa-rupa cara instalasi, prestasi, kaamanan sareng reliabilitas, umur jasa panjang, sareng palaksanaan standar internasional.

2. Beungeut awakna gaduh kerung sareng panas nyerep, nyerep geter kuat, naék suhu rendah sareng sora anu lemah.

3. Mesinna gaduh prestasi kedap anu saé sareng adaptasi kuat ka lingkungan damel.

4. S séri helical gear cacing gear reducer gaduh precision transmisi anu luhur, khususna cocog pikeun kaayaan anu sering dimimitian. Éta tiasa dihubungkeun sareng sababaraha réduksi laju sareng dilengkepan ku sababaraha jinis drive motor. Éta tiasa dipasang dina operasi pangiriman gelar 90.

posisi.

5, S helical reducer gear 20CrMnTi, sareng saatos ngasuh sareng ngaleungitkeun perlakuan panas, karasa permukaan tiasa dugi ka 58-62HRC, ngolah untu ngolah, precision tiasa janten abu 5-6, kalayan prédisi tinggi, transmisi stabil, volume leutik galur Fitur sapertos kapasitas tinggi sareng umur panjang.

6. Motor gear hélik tiasa dilengkepan ku rupa-rupa jinis motor pikeun ngahasilkeun integrasi éléktromekanik, anu ngajamin karakteristik kualitas produk.

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

Fitur kinerja:

1. Kombinasi gear helical sareng gear cacing ngagaduhan struktur kompak sareng réduksi réduksi ageung.

2, metode instalasi: instalasi suku, pamasangan aci berongga, instalasi flange, instalasi panangan torsi, instalasi flange leutik.

3. Modeu Input: Sambungan langsung motor, sambungan beubeur motor atanapi aci input, gandungan input flange.

4. Efisiensi rata-rata: rasio pangurangan nyaeta 77% pikeun 7.5-69.39; 62% pikeun 70.43-288; sareng 57% pikeun kombinasi S / R.

5, sareng kombinasi seri R tiasa nampi babandingan laju anu langkung ageung.

parameter teknis:

Rentang babandingan laju: jinis dasar 9.96 ~ 244.74, S seri / R kombinasi kombinasi R tiasa ngahontal 8608

Kisaran torsi: 43 ~ 4200 Nm

Kakuatan kakuatan: 0.18 ~ 22 kW

jenis struktur:

S-batang sambungan extension SF-aci penyuluhan tipe, instalasi flange

S ... S- nunjukkeun input sumbu SA-sumbu dipasang

Gugus SAF-dipasang, flange dipasang SAT-aci nganggo lengan torsion

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

Séri reducer ieu bentukna sami sareng réncang K-Series sareng tiasa dianggo silih tukeur. Nanging, dina kakuatan sareng jumlah pigura anu sami, séri S tiasa ngahontal tingkat rélasi laju anu langkung ageung.

Model utama siri hémon cacing gear hélik nyaéta:

S / SA / SAF / SAT37, S / SA / SAF / SAT47, S / SA / SAF / SAT57, S / SA / SAF / SAT67, S / SA / SAF / SAT77, S / SA / SAF / SAT87, S / SA / SAF / SAT97, S / SA / SAF / SAT107

Nalika nganggo konsép modular kami sareng ngagabungkeun unit gear cacing hélik tina séri S sareng motor AC janten gearmotor hélik-cacing, atanapi ku servomotor. Sarua sareng motor-motor China S Series Helical Worm gear motor, Speed ​​gear motor, tapi anjeun bakal mendakan seueur detail ngeunaan pabrikan motor gear Worm China, motor motor versi sateuacanna sareng produk motor geared anu parantos dipasang di palanggan kami sapertos pabrik semén , pepelakan watertreatment, plant press oil jsb sareng sadayana Motor gear hélik-cacing mangrupikeun komponén drive low-noise. Urang urang Bisa dianggo sacara lega dina metalurgi, pertambangan, angkat, industri lampu, kimia, transportasi, konstruksi sareng mékanisme pangurangan laju mékanis sanésna.

Helical cacing gear motor ngaput

Industri 1.Chemical sareng perlindungan lingkungan
Ngolah 2.Metal
3.Building sareng konstruksi
4.Agrikultura sareng tuangeun
5.Teksile sareng kulit
6.Forest sareng keretas
7.Car mesin cuci

Taiwan S series MOTOR gear Cacing HELIKA, kualitas luhur tapi langkung awis tibatan urang sareng didieu anjeun tiasa Milarian Detil tentang motor s séri Hélical WORM gear urang sami tapi harga paling kalapa. Kami, pabrik Sogears terkenal dimimitian di taun 1993 - Suplier, Padagang sareng Ékspor kisaran kualitas luhur gearbo Helical Worm. Salaku pabrik motor roda gigi, Sogears ogé ngahasilkeun motor gear hélik siri K / F / R anu didesain sami sareng merek SEW '. Kami nyayogikeun sadayana SEW Eurodrive standar Helical Gear Motors, MOVITRAC, Helical Bevel Gear Motors, Helical Worm Gear Motors, Parallel Shaft Helical Gearmotors. Pabrik kami ogé nawiskeun jasa khusus sareng grosir. Ngarasa Luncat mésér harga diskon helical gear cacing motores S séri buatan China dina stok didieu ti pabrik urang.

Bahan perumahan

Nu matak beusi / Distril beusi

Perumahan karasa

HBS190-240

bahan gear

Baja alloy 20CrMnTi

Permukaan karasa Gear

HRC58 ° ~ 62 °

Gear karasa inti

HRC33 ~ 40

Bahan aci Input / Kaluaran

Baja alloy 40CrMo

Input / Kaluaran batang karu

HRC25 ~ 30

Mesin mesin tepatna

grinding akurat, 6 ~ 5 Kelas

Minyak pelumas

GB L-CKC220-460, Shell Omala220-460

perlakuan panas

panggeroan, semén, ngaleungitkeun, jsb.

episiensi

94% ~ 96% (gumantung kana tahap pangiriman)

Noise (MAX)

60 ~ 68dB

Témpalan. naék (MAX)

40 ° C

Témpalan. naék (minyak) (MAX)

50 ° C

Geter

≤20µm

Backlash

≤20Arcmin

Brand tina bantalan

Cina kualitas luhur bantalan kualitas, HRB / LYC / ZWZ / C & U. Atanapi merek sanés anu dipénta, SKF, FAG, INA, NSK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jasa 1.Our


1.1. Kami nyayogikeun Garansi 15 bulan. Kami ahli pikeun alat cacing hélik hélik tunggal sareng multi-tahap. Kami pasangan anjeun kaseueuran mesin sareng perusahaan proyék anu terkenal di saluruh dunya. Ketik tina flange motor sareng gandeng motor pikeun motor IEC pikeun aci soild hungkul. 
1.2. Kami gaduh rébuan motor gir motor. Ti Input Power 0.06KW dugi ka 200KW, Rasio 1.3-289.74, Output speed 0-1095rpm sareng Output torsi 1.4-62800Nm. Aranjeunna tiasa nyayogikeun sadayana syarat anu béda pikeun industri anu béda. Drive cacing hélik nyaéta susunan pakakas hélik anu cacing meshes ku pakakas cacing, Motor anu nganggo sistem cacing hélik ieu sering dianggo dina cocooan sareng sistem alit sanésna. Alat hélik leungeun katuhu atawa cacing leungeun katuhu nyaéta huntu pulas.
1.3. Kami nyayogikeun katalog E-Katalog atanapi Kertas, janten anjeun tiasa milih modél gampang luyu pikeun kabutuhan anjeun 
1.4.You sawangsulna sumping ka pabrik kami pikeun pariksa produk kami, kami tiasa ngabantosan anjeun buku hotél atanapi tikét

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput
 
Inpormasi 2.Company

2.1.Our Perusahaan:
Kami spesialis dina ngiringan transmisi gear drive pikeun langkung ti 20years! 5 China anu paling kasohor suppliers.China sogears Gear motor produsén, motor réduksi kualitas bermutu kualitas tinggi sareng pasokan motor, produsén motor. Kapasitas Produksi: langkung ti satengah juta sét motor gir speed per taun.

2.2.Our Jalma: 
Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat. Éta ngagaduhan langkung ti 400 padamel ayeuna, kalebet langkung ti 40 teknisi rékayasa sareng 10 ahli sareng insinyur manula anu nampi sangu khusus Déwan Nagara. Kami ngahasilkeun Helical Cacing Gearboxes, Bevel Gearboxes, Helical Gear Box, ogé kami mangrupikeun Distributor Resmi Siemens, Supplier, Dealer pikeun Cina & India.
 
2.3. Sértipikat kami:
Lulus "Sertifikat Sistem Kualitas Internasional ISO 9001", "Kredit Kualitas Internasional AAA ++ Ceritifacte", "Sértipikat SGS Swiss", Merk Ikon dina Industri Éléktrométri Cina "," sareng sajabana.

3. FAQ

Q: Naon jinis motor gear anu anjeun tiasa ngahasilkeun pikeun urang?
A: Produk utama perusahaan kami: JWB-X séri mékanis kontinyu variabel transmisi, RV series worm gear motor, B / JXJ cycloidal pin gear speed gear motor, NCJ series gear motor, sareng R, FK, S series gear hélik-huntu gear (sami sareng NGJAHIT), langkung ti saratus model sareng rébuan spésifikasi.

P: Naon aplikasi tina motor gear?
A: Produk seueur dianggo dina keramik, kaca, tuangeun, metalurgi, bir & inuman, percetakan sareng ngalelep, tékstil, rékayasa pétrokimia, logistik gudang, mesin damel kai, alat panyalindungan lingkungan, percetakan sareng bungkus, apoték, sareng kulit. Produk dijual di sababaraha nagara sareng daérah, sapertos Éropa, Amérika, sareng Asia Tenggara, sareng ngagaduhan puluhan distributor sareng agén jasa purna jual.

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

Q: Naon bahan anjeun nganggo?

A1: Awak Perumahan Aluminium (Kanggo motor RV series worm gear Ukuran 30 ~ 90) Motor gir cacing Helical ngahontal torsi tinggi kalayan kecepatan murah sareng harga anu terjangkau. Éta dirakit dina girisan hélik sareng cacing. Pikeun lulugu motor cacing hélik helical, éta mangrupikeun alat cacing anu dibanderol pisan. Gir cacing dina ukuran SB025 - SB090 didamel dina aluminium sareng SB110-SB150 dina beusi cor. 

A2: Besi tuang (Kanggo motor gear cacing seri RV, Ukuran 110-150, Kanggo motor gear hélik séri NCJ & F / R / S / K)

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

Motor Sogears Helical Cacing motor sareng gir servo-motor. Kalayan nekenkeun kana kisaran performa anu langkung handap, unit gear cacing sareng servo-motor anu teu kapisah, éta janten solusi anu dibanderol pikeun drive anu nganggo motor sél sudut. Efisiensi na langkung saé langkung saé tibatan gear cacing murni. Langkung detil sapertos kieu:

SIZE
Aci Dia. (Mm)
Padet Hallow
Puseur Jangkungna
Kaluaran Flange Dia. (Mm)
Kakuatan (kw)
babandingan
Tidén anu Kagum (Nm)
Beurat (KGS)
37
20k6
20h7
82
φ120 / 160
0.18-0.75
10.27-165.71
90
7
47
25k6
25h7
100
φ160
0.18-1.50
11.46-244.74
170
10
57
30k6
φ30h7 / 35h7
180
φ200
0.18-3.0
10.78-196.21
300
14
67
35k6
φ40h7 / 45h7
140
φ200
0.25-5.50
11.55-227.20
520
26
77
45k6
φ50h7 / 60h7
180
φ250
0.55-7.50
9.96-241.09
1270
50
87
φ60m6
φ60h7 / 70h7
225
φ350
0.75-15.0
11.83-223.26
2280
100
97
φ70m6
φ70h7 / 90h7
280
φ450
1.50-22.0
12.5-230.48
4000
170

Helical cacing gear motor ngaputHelical cacing gear motor ngaput

Helical cacing gear motor ngaputgear hélik vs gear cacing

tanggal

22 Januari 2015

tags

Alat hélik, Alat cacing, motor Girang, Helical Gear Motors

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.