Pemanasan cycloidal

Pemanasan cycloidal

kotak gear drive cycloidal, harga drive cycloidal, drive drive sikloid, kotak surat sumitomo, kotak gearcodid pikeun dijual, drive drive écentrically, drive sumitomo

Ngabandingkeun Gearboxes Cycloidal sareng Planét, cycloidal mangrupikeun kakét kompetitif tapi torsi anu langkung ageung. sanajan biasana dianggo dina industri lampu. Modifikasi huntu sareng pagelaran dinamis tina sikloid jauh langkung kapaké. Aya ogé salah sahiji jinis gear cycloid, anu katelah drive harmonik, anu tiasa dianggo. Éta ngagaduhan tempat hubungan dina sabalikna tina perumahan sakaligus. Drive pinwheel Cycloidal (hargana murah, jumlahna ageung dianggo)

kotak gear drive cycloidalkotak gear drive cycloidal

Deskripsi produk Cyclo Drive Speed ​​Reducer:

X / B drive pinwheel X / B mangrupikeun hiji mesin anu nyadar deceleration dumasar kana prinsip kurang bédana pangeusian pangeusian bumi sareng alat meshing pin sitokloid. Mesin kasebut kabagi kana horisontal, nangtung, sumbu dobel sareng metode papasangan langsung-gandeng, anu mangrupikeun parabot idéal pikeun metalurgi, pertambangan, konstruksi, kimia, tékstil, industri cahaya sareng industri sanésna.

kotak gear drive cycloidalkotak surat sumitomo

kotak surat sumitomokotak surat sumitomo

Peringkat Pamulihan Cycloidal Fitur:

1. drive cycloid gaduh réduksi réduksi ageung sareng efisiensi anu luhur: réduksi pangiriman transmisi tahap pertama nyaéta 9 ~ 87, réduksi pangiriman transmisi ganda tahap nyaéta 121 ~ 5133, kombinasi multi-tahap tiasa ngahontal puluhan rébu, sareng Titik gesing-pin mesisan-jinis geser permukaan Permukaan meshing teu aya dulur anu ngageser, sahingga épisiasi decélasi mimiti-tingkat nyaéta 94%.

2. Jarum roda nyetir lancar sareng gaduh bising anu handap: jumlah pasangan huntu anu parantos dina kontak dina waktos anu saé ageung, darajat kabeneran ageung, operasionalna stabil, kakirangan kaleulusan kuat. Geter sareng sora bising saé, sareng bageur ku sagala rupa spésifikasi alit.

3, tiasa diandelkeun, umur panjang: sabab bagian utama didamel tina perawatan karbon baja alloy tinggi (HRC58-62), teras ditapis, sareng huntu cycloidal sareng lengan pin nganggo baju lengan mesep kana huntu pikeun ngabentuk gesekan gesekan, gesekan Koefisien leutik, sahingga zona meshing teu aya dulur anu ngageser sareng ngagem éta leutik pisan, janten awét.

4. Struktur kompak sareng volume leutik: Dibandingkeun sareng drive sanésna kakuatan anu sami, beuratna langkung alit tibatan 1/3. Kusabab éta pangiriman planet, aci input sareng aci kaluaran aya dina sumbu anu sami pikeun kéngingkeun ukuran pangleutikna.

Cycloidal drive ngagaduhan babandingan kontak anu luhur, ampir 50% huntu disk sikloid meshing ku pin sakaligus dina tiori. Peréduksi kagancangan cycloidal, atanapi cycloid drive, mangrupikeun karéta api épisiklik anu profilna pakét planét mangrupikeun épitokokid sareng girangan panonpoe annular ngagaduhan langkung girsa pikeun babandingan.
drive sumitomodrive sumitomo

drive sumitomodrive sumitomo

parameter teknis:

Kakuatan: 0.37KW ~ 55KW

Torsi: 150N · m ~ 20000N · m

Rasio pangiriman: tahap tunggal: 9-87 dua tingkat: 121-7569 tilu tingkat: 2057-658503

Modél utama tina drive cycloid siri XB nyaéta:

Tingkat 3: Bisa dikombinasikeun numutkeun kabutuhan customer. Cocog sareng kakuatan rendah, rasio laju ageung, industri torsi tinggi (sapertos scraper flotation hawa, jsb)

kotak gear drive cycloidalharga drive cycloidal

X Planét Cycloid Reducer Model:

    Tahap tunggal horisontal ganda sumbu XW sitoploid reducer: XW0, XW1, XW2, XW3, XW4, XW5, XW6, XW7, XW8, XW9, XW10, XW11, XW12

    Tahap tunggal tahap horisontal XWK cycloid reducer: XWK1, XWK2, XWK3, XWK4, XWK5, XWK6, XWK7, XWK8, XWK9, XWK10, XWK11, XWK12

    Tahap tunggal horisontal langsung-gandeng XWD cyucloid reducer: XWD1, XWD2, XWD3, XWD4, XWD5, XWD6, XWD7, XWD8, XWD9, XWD10, XWD11, XWD12

    Tujuh sumbu nangtung kembar-sumbu XL sitik reducer: XL0, XL1, XL2, XL3, XL4, XL5, XL6, XL7, XL8, XL9, XL10, XL11, XL12

    Tipe tingkat tunggal menegak XLK sitik reducer: XLK1, XLK2, XLK3, XLK4, XLK5, XLK6, XLK7, XLK8, XLK9, XLK10, XLK11, XLK12

    Tahap tunggal nangtung langsung-gandeng ku pipa reducer sitop XLD: XLD1, XLD2, XLD3, XLD4, XLD5, XLD6, XLD7, XLD8, XLD9, XLD10, XLD11, XLD12

    Dua sumbu horisontal dua kali sumbu XWE sitik: XWE20, XWE32, XWE42, XWE53, XWE63, XWE74, XWE84, XWE85, XWE95, XWE106, XWE128

    Dua tahap horizontal horisontal XWEK cycloid reducer: XWEK20, XWEK32, XWEK42, XWEK53, XWEK63, XWEK74, XWEK84, XWEK85, XWEK95, XWEK106, XWEK128

    Dua tahap langsung langsung gandeng XWED cycloid reducer: XWED20, XWED32, XWED42, XWED53, XWED63, XWED74, XWED84, XWED85, XWED95, XWED106, XWED128

    Dua tahap nangtung dua sumbu XLE cyucloid reducer: XLE20, XLE32, XLE42, XLE53, XLE63, XLE74, XLE84, XLE85, XLE95, XLE106, XLE128

    Dua hambalan nangtung XLEK sitik reducer: XLEK20, XLEK32, XLEK42, XLEK53, XLEK63, XLEK74, XLEK84, XLEK85, XLEK95, XLEK106, XLEK128

    Dua tahap nangtung langsung gandeng XLED cycloid reducer: XLED20, XLED32, XLED42, XLED53, XLED63, XLED74, XLEDK84, XLED85, XLED95, XLED106, XLED128

    Tilu hambalan horisontal dua kali sumbu XWS reducer sitop: XWS420, XWS742, XWS953, XWS1063, XWS1174, XWS1285

    Tilu hambalan horizontal tipe XWSK reducer cycloid: XWSK420, XWSK742, XWSK953, XWSK1063, XWSK1174, XWSK1285

    Tilu tahap langsung langsung ditambah gandeng sitop XWSD sitop: XWSD420, XWSD742, XWSD953, XWSD1063, XWSD1174, XWSD1285

    Tilu sumbu nangtung kembar-sumbu XLS reducer sitop: XLS420, XLS7420, XLS953, XLS1063, XLS1174, XLS1285

    Tilu tahap nangtung tegak XLSK reducer sitop: XLSK420, XLSK742, XLSK953, XLSK1063, XLSK1174, XLSK1285

    Tilu tahap nangtung langsung gandeng XLSD reducer sitop: XLSD420, XLSD742, XLSD953, XLSD1063, XLSD1174, XLSD1285

drive sumitomokotak gear drive cycloidal

kotak gear drive cycloidalkotak gear drive cycloidal

Cycloid Drive With Machining Tolerances anu leutik pisan, gearbox cycloidal pikeun light extruder drive langsung anu ringan & ringkes. Pikeun milih sistem drive sikloid (babandingan gearbox sigana antara 36: 1, kontak sogear. 

Drive cycloid mangrupikeun jinis mesin anu paling umum dina ayeuna. Éta diwangun ku aci pangiriman, bantalan, set gear, sarung sareng cincin kedap. Éta sacara internal dilumahkeun ku minyak pelumasan mékanis. Cai mibanda struktur anu saderhana sareng seueur dianggo dina sababaraha jinis motor. Kaluaran torsi mangrupikeun bagian integral tina sistem kakuatan mékanis.

Kusabab drive cycloid penting pisan dina produksi perusahaan, pangropéa sapopoé penting pisan. Ayeuna téknologi drive cycloid lami pisan, sareng strukturna sederhana sareng dipercaya. Salami metode pangropéa ditangtoskeun anu dikuasai, éta tiasa dijamin. Dasarna moal aya masalah, hayu urang bagikeun ku anjeun dina pangropéa sapopoé pikeun drive cycloid.

1. Xcollid drive planét X tiasa dianggo dina modeu damel anu teraskeun, bari ngamungkinkeun arah anu teraskeun sareng malikkeun.

     2. Kacepetan laju tina poros input nyaéta 1500 rpm, sareng 1000 rpm dianggo nalika kakuatan langkung ageung tibatan 18.5 kW.

     3. posisi kerja tina drive cycloid XWE.XWED sacara horisontal. Sudut condong gedé biasana kurang ti 15 ° lamun dipaké serong. Ukuran sanésna kedah dilakukeun pikeun mastikeun pelumasan anu nyukupan sareng nyegah kabocoran minyak upami ngaleuwihan 15 °.

     4. Aci kaluaran dorong henteu tiasa dugi ka kakuatan axial sareng radial ageung. Ukuran sanésna kedah dilakukeun nalika aya kakuatan axial sareng radial anu ageung.

kotak gear drive cycloidalkotak gear drive cycloidal

tanggal

23 Januari 2015

tags

Alat Cycloidal, Gear Cycloidal

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.