Gandeng tipeu kotak

Gandeng tipeu kotak

Katalog kotak gear flender, manual gearbox flender, bagian gearbox flender, supplier kotak gear flender di india, perbaikan kotak gear flender, flunk gearbox kidul africa, siemens manual flender gearbox manual, siemens gearbox manual

Gearboxes hélik Industri
Kotak Gear beurat Tugas, Bevel Gearbox, reducer laju gear, unit gear transmisi, kotak gear gali padet, gear hélik, kotak gear flender Industri Helical, Unit Gear beku hélik.
@Type Designation (tanpa motor)

Conto: P3SH8-80-A
P: sérial héric gear laju ngeureunkeun
3: No tahap, 1,2,3,4.
S: Kaluaran jalan. Aci S-Padet, aci H-kerung, Aci D-kerung sareng ngaleutikan disk.
H: Ningkatkeun jalan, H-horisontal, M-horisontal tanpa suku, V-Vertical
8: Modél jumlah kotak gear
80: Babandingan Transimisi
A: Desain jalan ningkatna

kotak gear sapopoésajajar gear reducer gearbox

Sogear tipe Flender gearboxes nyayogikeun turbo shafts paralel sareng unit gear integral nganggo motor listrik atanapi motor udara sareng anu sanésna. Kalayan standar manufaktur sareng kontrol standar kami, masing-masing gearbox nguntungkeun tina aplikasi anu lega sapertos semén, pertambangan, konveyor, perawatan cai, industri kertas sareng sajabana. Kami gaduh langkung ti Lima taun saatos diangken ku Siemens AG, FLENDER AG. Kotak gear Generator tiasa dianggo pikeun produksi listrik murah dina kapal. Éta ogé dipaké ku mesin solar gancang-gancang sareng tiasa dianggo.

katalog kotak gearkatalog kotak gear

Dina katerangan kotak gear Flender :

aranjeunna mangrupikeun kotak gear industri listrik H sérial (kakuatan tinggi sareng torsi tinggi)
Fitur kinerja:
1. kotak gear industri standar HB ngadopsi struktur awak kotak nyeuseup, daérah permukaan kabinét ageung sareng kipas ageung, gear cylindrical sareng gear bevel spiral. Prosés panggiling maju diadopsi kanggo naékna suhu, pangirangan sora sareng operasi dipercaya dina sadaya mesin. Sex bakal ningkat sareng kakuatan pangiriman ningkat.
2. Kotak gear industri ngadopsi skéma desain universal pikeun ngawujudkeun perumahan umum géng paralél sareng garan ortogonal. Jinis-jinis bagian-bagianna dikirangan sareng spésifikasi sareng modél ningkat.
3, kotak gear kagungan 3 ka 26 jinis spésifikasi, jumlah tahap pangiriman pangiriman nyaéta 1 dugi ka 4, sareng rasio laju nyaéta 1.25 dugi 450.
4. Cara instalasi: instalasi dasar, pamasangan aci kerung, instalasi basa ayun, sareng instalasi panangan torsi.
5. Modeu input: sambungan flange motor sareng input garan.
6. Modeu Kaluaran: aci padet sareng konci datar, gempungan kosong sareng konci datar, gali keranjang sareng gabungan ékspansi, gali keranjang kalayan sendi spline, aci padet nganggo gabungan spline sareng aci padet sareng gabungan flange.
7, tiasa dilengkepan tonggong dumasar kana sarat palanggan. Digabungkeun sareng sérian R sareng K kanggo kéngingkeun rasio laju anu langkung ageung.

katalog kotak gearkatalog kotak gear

manual kotak gearmanual kotak gear
parameter teknis:
Rentang babandingan laju: H seri 1.25 ~ 450, seri B 5 ~ 400
Kisaran torsi: H seri 2 ~ 900 kNm, seri B 5.8 ~ 900 kNm
Kakuatan rentang: H séri 4 ~ 5000 kW, seri B 2.8 ~ 3000kW

Bentang @Parameter

Kakuatan kakuatan: Top ka 4800KW
Kaluaran kaluaran (r / mnt): 01- 1200
Output Torsi (NM): Top ka 952000N.M

@Fitur

Cara kaluaran: Aci kerung sareng sambungan anu keyed, ngaleutikan disk, digoréng, aci padet jsb
Desain modél unik gampang pikeun produksi silang silang, saham rendah, waktos pangiriman pondok.
Bantalan: standar Cina. Tapi SKF, FAG, NSK, TIMKEN, NTN, KOYO, C&U tiasa dianggo upami peryogi
Teras kaluaran ageung, ngamimitian anu mulus, efisiensi tinggi, siklus kahirupan panjang, horisontal sareng vertikal
Gigi baja alloy murni, tahan shock shock, ground ground gears ningkatkeun kapasitas beban, kinerja pendingin sareng nurunkeun bising.

supplier kotak gear flender di indiangalereskeun kotak gear
Bagian segel output aci ngadopsi segel minyak dobel sareng setélan minyak bocor anu sampurna.Pasang sealing sareng langkung lega pikeun industri.
Alat-alat baja paduan purity tinggi, résistansi kejutan anu kuat, gir ground ground ningkatkeun kapasitas beban, pendinginan sareng kinerja nurunkeun noise, transmisi stabil. Gearbox Compact kami nyaéta girboks kualitas luhur pikeun drive standar. Motor listrik dihijikeun sareng gearbox kana hiji unit. Kami jasa ngalereskeun, ngawangun sadaya-dina-hiji ngalereskeun & ngawangun deui fasilitas anu nyayogikeun kabutuhan anjeun pikeun girboks anyar dirobih janten Flender Gearbox lami anjeun atanapi anu peryogi Perbaikan & Palayanan Palayanan Hard Chrome.

Ngagunakeun ampir 30 taun kaahlian rékayasa gear gabungan, transmisi Sogears pwoer tiasa ngalayanan, ngalereskeun sareng ningkatkeun merek girboks sagala kalebet merek Flender. Kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina ngalereskeun kotak-kotak jenis Flender pikeun palanggan industri sareng maritim sadunya. sareng kami parantos gancang, jasa lengkep, spesialis dunya pikeun perbaikan kotak gear tipe flender tina kotak gear Flender.

kotak gearer fléksika selatankotak gearer fléksika selatan

@Main Aplikasi

• Conveyors & Mesin Pangan • mesin transportasi
• Adun • Mantel & Penambangan • Tutuwuhan Unggas • Alat Konstruksi
• Mills Paper • Daur ulang Mesin • Rotary Feeder • Listrik sareng énergi
• Ngangkat, angkat • Pelabuhan & gedong kapal • Semén & bahan • Daya listrik & énergi
• Mineral batubara • Perawatan Wastewater • Industri kimia • Supir palis anu dicampur

Layanan @Our

1. Boga mangtaun-taun pangalaman produksi.
2. Kami produsén, gaduh hak bebas pikeun ngékspor, hargana langkung saé, tiasa ngontrol kualitas sareng waktos pangiriman.
3. Insinyur profésional pikeun desain anjeun, gambar, ngajamin kualitas produksi upami produk anu henteu standar.
4. Poto sareng pilem prosés pendakwa baris dilaporkeun ka anjeun.
5. Periode Jaminan 12 bulan. 

siemens manual kotak gear flendersiemens manual kotak gear flender

siemens manual kotak gear flenderkatalog kotak gear

Kami Spesialis Gearbox Industrial ti Cina, penjualan tina kisaran gembleng Gearbox sapertos Flender. Kami gaduh staf Penjualan sadaya dunya pikeun layanan jual anu pangsaéna. Pecahan gearboxes kami mangrupikeun interchanble ka Flender, parantos dianggo mangtaun-taun dina aplikasi industri sareng maritim, sapertos di industri kimia, damel kapal sareng pasar énergi angin. Stork Gears & salami seueur cimata pangalaman puluhan taun dina ngalereskeun kotak gear Flender pikeun industri sareng maritim.  

Sadaya model pikeun jinis milari ieu:
P2SH4 P2SH5 P2SH6 P2SH7 P2SH8 P2SH9 P2SH10 P2SH11 P2SH12 P2SH13 P2SH14 P2SH15 P2SH16 P2SH17 P2SH18
P3SH4 P3SH5 P3SH6 P3SH7 P3SH8 P3SH9 P3SH10 P3SH11 P3SH12 P3SH13 P3SH14 P3SH15 P3SH16 P3SH17 P3SH18
P2HH4 P2HH5 P2HH6 P2HH7 P2HH8 P2HH9 P2HH10 P2HH11 P2HH12 P2HH13 P2HH14 P2HH15 P2HH16 P2HH17 P2HH18
P3HH4 P3HH5 P3HH6 P3HH7 P3HH8 P3HH9 P3HH10 P3HH11 P3HH12 P3HH13 P3HH14 P3HH15 P3SH18

Sadaya model pikeun jinis Flender ieu:

H1SH3 H1SH5 H1SH7 H1SH9 H1SH11 H1SH13 H1SH15 H1SH17 H1SH19
H2SH4 H2SH5 H2SH6 H2SH7 H2SH8 H2SH9 H2SH10 H2SH11 H2SH12 H2SH13 H2SH14 H2SH15 H2SH16 H2SH17 H2SH18 H2SH19 H2SH20
H3SH5 H3SH6 H3SH7 H3SH8 H3SH9 H3SH10 H3SH11 H3SH12 H3SH13 H3SH14 H3SH15 H3SH16 H3SH17 H3SH18 H3SH19 H3SH20
H4SH7 H4SH8 H4SH9 H4SH10 H4SH11 H4SH12 H4SH13 H4SH14 H4SH15 H4SH16 H4SH17 H4SH18 H4SH19 H4SH20

tanggal

23 Januari 2018

tags

Gendéng hélik, Gantungan Gear

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.