Gear motor pikeun dijual

Gear motor pikeun dijual

Motor ngagear pikeun dijual, gears leutik pikeun dijual, motor dc motor, motor gear hidrolik, gear baja pikeun dijual, gear logam kanggo dijual

K sérial helical gear spiral beuc gear gear reducer (gear grinding, high transmission efisien), motor gear Bevel mangrupikeun jinis redical gear helical. Éta mangrupikeun motor gear khusus pikeun sababaraha réaktor. Gear na ngadopsi Gleason quasi-hyperbolic gear gear, sareng gear éta permukaan waos. Cai mibanda kapasitas anu ageung sareng bising anu rendah. Kahirupan anu panjang, efisiensi luhur, operasi stabil, sareng sajabana, pagelaran sadaya mesin langkung saé tibatan motor reducer cycloid sareng motor reducer gear cacing, anu parantos dikenal sareng diterapkeun ku pangguna. Motor anu dipandu didorong ku sabuk V-. Motor dipandu ku beubeur pikeun ngajalankeun bagian input. Pabrikna dilengkepan ku sabuk V-biasa anu biasa. Nalika nganggo motor ngabeledug, motor V-sabuk anti-statik (pas-pangguna) kedah dianggo.

1. K séri motor motor diproduksi saluyu sareng sarat téknis internasional sareng gaduh eusi ilmiah sareng téknologi anu luhur.

2. Ieu séri motor motor ngahémat rohangan, dipercaya sareng awét, sareng ngagaduhan kapasitas langkung ageung, sareng kakuatanna tiasa langkung ti 200KW.

3, konsumsi énergi low, kinerja punjul, efisiensi motor gear dugi ka 95%.

4. K sérial motor bevel sérial gaduh geterna rendah, bising rendah sareng hemat energi tinggi.

5, pilih bahan 20CrMnTi anu saé, sareng saatos ngumahkeun sareng ngirénkeun perlakuan panas, karasa permukaan tiasa ngahontal 58-62HRC, ngolah parut waos, katepatan tiasa ngahontal 5-6, kalayan ngolah présisi tinggi, pangiriman stabil, kapasitas bantosan volume leutik. Hirup panjang sareng ciri-ciri anu sanés.

6. Saatos machining precision, motor gear anu janten gear helical, gear bevel sareng assembly transmisi gear bevel dilengkepan ku sagala rupa motor pikeun ngahasilkeun integrasi éléktromekanik, anu ngajamin lengkep karakteristik kualitas motor produk.

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

Sogears Motors sareng Generators nawiskeun rangkep komprehensif anu tiasa dipercaya sareng kualitasna tinggi sareng diiringkeun motor listrik sareng generator anu dirancang pikeun dioperasikeun amanah henteu aya jinis naon waé. Panyadia Niley Sogears nganteurkeun tawaran otorisasi penjualan, dukungan, palayanan.

parameter teknis:

Rentang babandingan laju: dasar 5.36 ~ 197.37, K seri / R kombinasi kombinasi tiasa ngahontal 32625

Kisaran torsi: 200 ~ 50000 Nm

Kakuatan daya: 0.18 ~ 200 kW

jenis struktur:

Ekstensi K-batang, ningkatna KA-batang

Sambungan KF-batang, flange dipasang KAF-aci dipasang, dipasang flange

S- nunjukkeun input sumbu. Séri ieu sami sareng motor S séri motor sareng tiasa dianggo silih ganti. Nanging, dina kaayaan rasio kacepetan anu sami, kakuatan anu sami sareng nomer kerangka anu sami, torsi output K séri langkung ageung tibatan torsi output motor séri S s.

Model utama motor séri K K nyaéta: K / KA / KAF37, K / KA / KAF47, K / KA / KAF57, K / KA / KAF67, K / KA / KAF77, K / KA / KAF87, K / KA / KAF97, K / KA / KAF107, K / KA / KAF127, K / KA / KAF157, K / KA / KAF167, K / KA / KAF187

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

1.Harbor sareng pengiriman
2.Hoist sareng angkutan
3. kakuatan listrik
4.Malintang pertambangan
5.Cement sareng konstruksi
6.Paper sareng industri lampu
Industri industri 7.Chemical sareng perlindungan lingkungan.Etc.

  • Klasifikasi motor gear bevel

Motor ngirangan gear bevel tiasa dibagi kana huntu lempeng, huntu hélik sareng huntu melengkung dumasar kana bentuk garis huntu; Huntu anu melengkung dibagi kana huntu busur, huntu sikloid luar panjang (disebut huntu cycloidal) sareng huntu kuasi-Sanit. Sanaos waos hélikna langkung ageung tibatan waos lempeng, sénsitip pisan kana kasalahan, ku kitu laun-laun diganti ku huntu anu melengkung. Gear bevel Quasi-involute sareng hobs tapered langkung lemah dina persaingan ku huntu busur sareng gear bevel cycloidal kusabab alat anu rumit sareng hésé ngontrol aréa kontak tina huntu. Aranjeunna parantos ngaleungitkeun sareng henteu tiasa diperkenalkan di Cina. Jinis mesin panggilingan gear ieu.

Milarian bevel hélik motor motor surplus 1/2 HP, 3/4 HP, 2 motor motor listrik HP kanggo dijual ti pabrikan sogear pabrik merk terkenal sareng 1 / 3HP Reliance Duty-Master Motor kalayan rasio Gear Reducer 40: 1. Seri motor gir ukuran leutik ieu ngagaduhan kapasitas motor 4kW-250kW Perhatoskeun ngeunaan henteuna produk: Kami ngeureunkeun penjualan sababaraha modél K kanggo dijual. Dina kombinasi sareng motor AC anu dipasang langsung, sistem motor modél sogear anu modél ngajantenkeun drive kompak pikeun sababaraha aplikasi.

Struktur motor gear bevel nyaéta sambungan K-batang, pemasangan kaki, Pasangan KA-batang, penyambungan KF-aci, pemasangan flange, KAF-aci ningkat, dipasang flange, KS- nunjukkeun input garan Ngantosan.

Parameter teknis umumna:

Kakuatan: 0.12KW ~ 200KW

Torsi: 10N · m ka 58500N · m

Kaluaran kaluaran: 0.08 ~ 263r / mnt

Kotak gir 10-120: 1 anu nganggo motor listrik ngagaduhan motor low-ayeuna sareng nyayogikeun kakuatan sareng kagancangan anu tiasa dibandingkeun sareng servo RC dina fraksi biaya.

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

K seri motor hélik-bevel gear, Motor murah AC gear motor & torsi motor kalayan girboks, 3, 5, 6, 200 21 ragam gear béda pikeun anjeun milih. Éta ngagaduhan kakuatan 20 KW sareng torsi dipeunteun 1350 rpm. Kami parantos ngajelaskeun kumaha kecepatan motorna bénten antara AC sareng DC motor sareng cara ngajantenkeun torue. Kalayan kotak gear — sanésna dikenal salaku gear reducer atanapi speed reducers, diwangun ku motor listrik, gir, sareng bantalan dina perumahan sareng biasa dianggo dina aplikasi anu peryogi jumlah kakuatan anu tinggi (torsi).

nu motor hélik-bevel motor, anu ogé katelah reducer K-series, nyaéta dina bentuk transmisi tilu tahap anu diwangun ku dua sét gél hélik sareng sakumpulan gél bevel. Pangiriman jinis ieu gaduh efisiensi anu luhur, kaku tinggi, torsi anu tinggi, kapasitas bantosan anu kuat sareng bising anu handap. Éta bisa dicocogkeun sareng motor servo sareng damel sareng motor tilu fase askrip. Reducer gear helucer servo reducer anu dihasilkeun ku perusahaan parantos umur hirup sareng torsi ageung.

Gear Motor dilakukeun dina tilu séri modél kalayan pamindahan ti mimiti aci sareng desain huntu gigi unik kami sareng relief jebakan nyayogikeun operasi anu tenang sareng lancar dina kakuatan sareng babandingan naon waé. Bantuan sok sayogi tina jasa palanggan, penjualan.

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

Dipaké sacara umum dina mesin kadaharan, mesin percetakan, mesin metalurgi, kawat sareng mesin kabel, mesin conveyor, mesin kimia, mesin tékstil, percetakan sareng mesin dyeing sareng mesin farmasi.

Sogear kami merk Gear Motors ti Surplus Sales of pabrikan langsung. Motor gir AC sareng DC, sinkron, malik, pelat ningkatna motor gear. 1.9 RPM 115 Volt AC 100 in-lb Sogears Gearmotor. Jumlah Barang: 5-1820-2 5 Dina Saham. Mésér Gear Motor kalayan harga anu pangsaéna di Cina atanapi India ti Sogears. Rangkaian ageung Motor Geared di gudang urang, Harga Grosir sareng Gratis Pengiriman.

motor dc motormotor dc motor

 

Pikeun Gearmotor Sub-Fraksi Sogears. VFD anyar urang ngamungkinkeun pikeun gearmotor dilebetkeun kana mesin anu biasana aya dina rupa-rupa kagancangan. Téknik Motor & Gir, kami parantos janten pamimpin kelas dunya dina desain, rékayasa sareng manufaktur gir sareng poros. Jualan sareng Perbaikan Motor Listrik sareng Drive.

Reducer gear bevel gearlopropop nganggo untu kontur, sareng jangkungna huntu dina unggal titik sapanjang koncag indéksina angger; spur, hélik, sareng hélik anu ngirén gear beul nganut huntu kontraksi, tina tungtung gedé (tungtung luar) huntu. Sapanjang indexing congcot busbar ka tungtung tungtung (batin) huntu, jangkungna huntu laun-laun.

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

Sogears AC Gearmotors sayogi dina rupa-rupa torsi mimitian ti 15 dugi 1827 in-lbs dina sudut anu pas sareng desain aci paralel kalayan industri. Gearmotor kami & Pangurangan Kacepetan pikeun Dijual ka sadunya, NEW Oriental Motor 1/19 HP Single Phase Gearmotor. Inventory: GEA2049. Babandingan ka 1: 0. Pabrikan: sogear.

Motor pengurangan gear bevel lempeng ngagaduhan gaya sumbu leutik sareng sistem pangrojong saderhana; Nanging, tingkat kabeneran leutik, kasalahanna sénsitip, sareng sorana ageung. Sacara umum dianggo pikeun transmisi laju periferal sapertos diferensial otomotif sareng gél mékanis beurat.

Dibandingkeun sareng gear spur sareng gear bevel hélik, gear bevel kurva ngagaduhan tingkat kabeneran, sareng titik kontak huntu gaduh radius kelengkungan anu ageung; wewengkon kontak huntu gampang dikontrol; aranjeunna kirang peka kana kasalahan. Kusabab kapasitas anu kalangkung luhur, transmisi stabil sareng bising na rendah. Ilaharna dianggo dina ngirimkeun transmisi sapertos drive pusat tina rupa-rupa kendaraan, traktor sareng helikopter.

SIZE
Aci Dia. (Mm)
Padet Hallow
Puseur Jangkungna
Kaluaran Flange Dia. (Mm)
Kakuatan (kw)
babandingan
Tidén anu Kagum (Nm)
beurat
(KGS)
37
25k6
30h7
100
φ110 / 160
0.18-3.0
5.36-106.38
200
11
47
30k6
35h7
112
φ120 / 200
0.18-3.0
5.81-131.87
400
20
57
35k6
40h7
132
φ155 / 250
0.18-5.5
6.57-145.14
600
27
67
40k6
40h7
140
φ155 / 250
0.18-5.5
7.14-144.79
820
33
77
50k6
φ170
180
φ170 / 300
0.37-11.0
7.24-292.18
1550
57
87
φ60m6
60h7
212
φ215 / 350
0.75-22.0
7.19-197.18
2700
85
97
φ70m6
70h7
265
φ260 / 450
1.1-30.0
8.95-176.05
4300
130
107
φ90m6
90h7
315
φ304 / 450
3.0-45.0
8.74-141.46
8000
250
127
φ110m6
100h7
375
φ350 / 550
7.5-90.0
8.68-146.07
13000
380
157
φ120m6
120h7
450
φ400 / 660
11.0-160.0
12.65-150.41
18000
610
167
φ160m6
140h7
500
φ800
11.0-200.0
17.28-163.91
32000
1015
187
φ190m6
160h7
600
φ800
18.5-200.0
17.27-180.78
50000
1700

motor dc motormotor dc motor

gear leutik pikeun dijualgear leutik pikeun dijual

Fitur kinerja:

Kaluaran vertikal, struktur kompak, pangiriman torsi tinggi dina permukaan huntu anu keras, gear precision tinggi mastikeun operasi stabil, bising anu rendah sareng umur panjang.

2, metode instalasi: instalasi suku, pamasangan aci berongga, instalasi flange, instalasi panangan torsi, instalasi flange leutik.

3. Modeu Input: Sambungan langsung motor, sambungan beubeur motor atanapi aci input, gandungan input flange.

4. Modeu Kaluaran: kaluaran aci kerung atanapi kaluaran aci padet, efisiensi rata-rata 94%.

5, sareng kombinasi seri R tiasa nampi babandingan laju anu langkung ageung.

Dina gearmotorors horsepower anu langkung ageung, motor, gearmotor poros paralel, sareng reducer laju motor, urang tiasa ngagentos 90V atanapi 180VDC gearmotor anu dijual ku sogear, Nalika anjeun nyauran sogears Electric sales manager regional kanggo ngajawab anjeun, kami bakal némbalan.

Sogears Electric Motor khusus dina penjualan sareng perbaikan motor listrik, pompa, pangiriman kakuatan, sareng alat industri anu berhubungan.

Aplikasi motor gear bevel:

Ayeuna katingali ayeuna dina sistem transmisi rupa-rupa jinis mesin, ti kapal, mobil, lokomotif, mesin beurat pikeun konstruksi, ngolah alat sareng alat produksi otomatis anu dianggo dina industri mesin, paling umum dina kahirupan sapopoé. Alat di bumi, jam, sareng sajabana ti aplikasi pangiriman kakuatan tinggi ka beban leutik, transmisi sudut tepat, sareng dina aplikasi industri, motor geared gaduh deceleration sareng ningkat torsi. Ku sabab eta, seueur dianggo dina alat konvérsi laju sareng torsi. Bevel gear motor éksternal motor motor éksternal anu teu tiasa dilakukeun ku motor standar standar ZBJ19004. Hal ieu loba dipaké dina metalurgi, pertambangan, angkat, angkutan, semén, konstruksi, kimia, tékstil, percetakan sareng ngalelep, farmasi sareng sapanunggalan. sawah.

gear leutik pikeun dijualgear leutik pikeun dijual

Gear motor pikeun dijualGear motor pikeun dijual

Komo 250 Motor Electric HP urang tiasa digandéng ku motor roda gigi urang sareng éta dijual. Salaku panyadia global motor, kami nawiskeun sababaraha jinis AC Motors sareng DC Motors kalebet Traction Motors, Horizontal sareng vertikal. Nganteurkeun dimana waé ka dunya ti Cina, Sogears Direct nyayogikeun pilihan anu paling saé sareng kanyaho ngeunaan motor listrik, suku cadang, motor geard sareng asesoris pikeun nampi aranjeunna anu diperyogikeun.

tanggal

22 Januari 2015

tags

Gear Helical, Spiral bevel gear, Gear gear, motor gear Bevel, Motors Gear Helical, Spiral Bevel Gear Motor

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.