Offset motor motor

Offset motor motor

Offset motor motor, offset reducers gear, offset gearbox torsi

F séri paralel gagang hélik reducer gear (gear pinuh penggiling, lemahna rendah) 

Kalayan liang lateral kualitas pikeun dipasang sisi, aya desain Spasi anu dioptimalkeun sareng gandeng listrik listrik anu Compact, gandeng Unibox, gandeng gandeng enforis, atanapi anjeun tiasa pasang sareng gandeng Servomotor, rasio Sangatna Wide (4 Tahap) Atex - kotak gear ngabeledug lingkungan 2G / 2D.

Motor gears parégét paralel motor ngetrap prinsip desain modular tina struktur unit, anu tiasa pisan-pisan ngirangan jinis bagian sareng saham, sareng ngeureunkeun siklus pangiriman. Kotak beusi tinggi-kentel tuang sareng gear sareng gear didamel tina baja alloy kualitas luhur. Beungeut ieu dikuatkeun ku ngumutan sareng ngaleungitkeun. Alat pengisaranna atos, transmisi stabil, bisingna rendah, kapasitas bantalan ageung, naék suhu rendah, sareng umur jasa panjang.

offset reducers gearoffset reducers gear

0.50 rpm Offset Gear Motor kanggo DIJUAL. 1.5 rpm Offset Gear Motor kanggo DIJUAL. 3.4 rpm Offset Gear Motor kanggo DIJUAL. 4 rpm Offset Gear Motor pikeun DIJUAL. Motor Paralel aci hélik offset gear motor kami utamina dianggo dina industri ringan, industri kimia, bahan bangunan, mesin pakan, sareng sajabana Ku seueur pilihan sudut sogear, inline sareng motor offset geared motor sinkron servo geared nawiskeun pilihan anu paling saé pikeun aplikasi -dioptimalkeun. 

Kisaran kompak poros paralel dipasang offset gear motor s sareng reducers gear nyayogikeun efisiensi tinggi sareng silih gentoskeun sareng mérek terkenal sanés. Gearmotorors offset Paralel kami nganggo gearing hélik anu épéktip. Éta tiasa janten fitur sababaraha pilihan sapertos rem atanapi ngaleutikan disk. sareng aci dipasang ku mesin tungtung. Milarian jasa desain motor khusus ahli pikeun motor gear offset listrik tina pabrik sogear sareng Gawé sareng pabrik motor urang ngawangun motor gir pikeun aplikasi khusus anjeun.

offset reducers gearoffset reducers gear

Sogears type A motor gear offset sayogi dina 19 ukuran kalayan kotak-kotak gantung dipasang sareng torsi bracket sareng kaki atanapi konfigurasi flange-dipasang. Sadaya motor gear mangrupikeun motor gear magnet anu permanén ngangge standar gear box maot die cast perumahan. Éta tiasa disayogikeun sareng hiji rentang motor DC atanapi AC AC. ngan ukurkeun kana pilihan anjeun.

Panjelasan Produk:

1. F series reducer diproduksi saluyu sareng sarat téknis internasional sareng gaduh eusi ilmiah sareng téknologi anu luhur.

2, nyimpen rohangan, dipercaya jeung awét, kalayan kapasitas langkung ageung, kakuatan dugi ka 90KW atanapi langkung.

3. F seri paralel aci helical gear reducer ngagaduhan konsumsi énergi anu rendah, kinerja anu unggul sareng efisiensi tinggi langkung ti 95%. Operasi bi-directional sareng kamampuan dipasang-dipasang dina arah naon waé ngajantenkeun 80 Frame. Gearmotors pilihan anu hadé pikeun kendaraan listrik, pompa, angkat, perawatan lantai.

4. Selir aci reducer gear helikopter gaduh geter anu rendah, bising anu rendah sareng hemat energi tinggi. Éta dijieun tina bahan 20CrMnTi anu berkualitas luhur sareng gaduh karasa permukaan 58-62HRC saatos karburasi sareng ngusir perlakuan panas. Saatos grinding, precision tiasa abu 5-6. Model utiliti kagungan kaunggulan pamrosésan anu luhur, édisi pangiriman stabil, kapasitas kapasitas volume ageung sareng umur jasa panjang.

5, ngalereskeun mesin pemesanan, pikeun mastikeun paralelisme tina aci sareng akurasi posisi, sadaya kabentukna perhimpunan transmisi gear reducer dilengkepan ku sababaraha jinis motor, ngabentuk integrasi mékanis sareng listrik, pinuh ngajamin ciri-ciri kualitas tina ngagunakeun motor motor.

offset reducers gearOffset motor motor

Offset motor motorOffset motor motor

FAQ

1 Q: Naon MOQ anjeun pikeun motor gear?
   A: 1unit ok pikeun sababaraha tipeu. 

2 Q: Naon ngeunaan jaminan pikeun motor gear anjeun?
   A: Sataun. Kami nawiskeun Konecranes offset Geared Motors Kanggo Industrial dina Rs 40000 / unit di Pune, Maharashtra. Kéngingkeun harga anu pangsaéna ti kami ayeuna.

3 Q: Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM sareng logo-customer?
   A: Leres, urang tiasa ngalakukeun pesenan OEM, tapi urang museurkeun merek khusus urang.

4 Q: Kumaha ngeunaan istilah pamayaran anjeun?
   A: TT, union kulon sareng paypal. 100% pamayaran langkung maju kanggo pesenan kirang $ 5,000. 30% deposit sareng kasaimbangan saatos pangiriman pikeun pesenan langkung $ 5,000.

5 Q: Kumaha ngeunaan pakem anjeun?
   A: Karton, Kayu Lapis. Upami anjeun peryogi langkung seueur, urang tiasa ngepak sadayana barang nganggo palet 

6 T: Naon inpormasi anu kedah dipasihkeun, upami kuring mésér motor gir ti anjeun?
   A: Daya pangkat, rasio kotak gear, laju input, posisi na ningkatna. Langkung langkung rinci, langkung saé!

7 T: Kumaha anjeun nganteurkeun motor gear?
   A: Urang bakal ngabandingkeun sareng milih cara pangiriman anu paling cocog ku laut, hawa atanapi kurir ekspres.

Offset motor motorOffset motor motor
Kami ngarepkeun anjeun bakal ngaraosan gawé bareng sareng kami.

Bahan perumahan

HT250 Kakuatan tuang tuang beusi

Perumahan karasa

HBS90-240

Bahan gear: 

20CrMnMo

Permukaan karasa tina gear

HRC58 ° -62 °

Gear karasa inti

HRC33 ° -40 °

Bahan aci Input / Kaluaran

40Cr atanapi 42CrMo

Input / Kaluaran batang karu

HBS250 ° -290 °

Aci dina karasa segel minyak

HRC48 ° -55 °

Mesin mesin tepatna

Tepung grinding 4-6 kelas

perlakuan panas

Tempering, semén, ngaleungitkeun jsb

episiensi

Nepi ka 90%

Noise (Max)

≤68dB

Model modél

Suku dipasang, flange dipasang

Métode Input

Input flange, inline input, input garan

Geter

≤20um

Backlash

≤20Arcmin

Merek brand

NSK, SKF jsb

Merek segel minyak

NAK, SKF jsb

lisah keur ngulasan

VG220

motor

Y seri motor

Aci motor

40Cr atanapi 42CrMo, Tempering, cementing, quenching jsb. 

Fitur kinerja:

1. Kaluaran paralel, struktur kompak, torsi transmisi ageung, operasi stabil, low noise sareng umur jasa anu panjang. F Series: Gearmotors Offset Light Light dina Ambient Suhu Operasi -60˚F dugi + 250˚F. AC Motor dipeunteun janten 265˚F. Perumahan komposit kapang. 

2, metode instalasi: instalasi dasar, instalasi aci kerung, instalasi flange, instalasi panangan torsi, instalasi flange leutik.

3, jinis dasar input sékundér sareng arah rotasi kaluaran sami, tingkat katilu sabalikna; Kombinasi F / R nalika ditaros. Motor gear Sogears offset dasarna mangrupikeun versi 143: 1 tina gearmotor offset anu sanés. Upami anjeun hoyong sakedik langkung gancang tibatan naon anu 143, kami bakal masihan customzied ka anjeun, ieu motor pikeun anjeun!

4. Modeu kaluaran: kaluaran aci kerung atanapi kaluaran poros padet. Lila-lila rékayasa ngararancang sareng ngadamel garis pinuh ku poros kerung ngimbangan gearmotor paralel, Dipaké dina aplikasi pikeun alat-alat tuang tuangeun, alat-alat hangeuran, sareng sajabina.

5. efisiensi Rata-rata: 96% kanggo tingkat kadua, 94% kanggo tingkat katilu, sareng 85% kanggo séri F / sérial.

 Offset motor motorOffset motor motor

parameter teknis:

Rentang babandingan laju: jinis dasar 3.81 ~ 281.71, Jenis kombinasi F / R tiasa ngahontal 31434

Kisaran torsi: 200 ~ 18000 Nm

Kisaran listrik: 0.18 ~ 200 kW, kalayan motor gir kakuatan bg tapi ngalir ampir dua kali langkung gancang. Saé kanggo robot peryogi kagancangan langkung tina torsi!

jenis struktur: Jenis pémpo-F-batang, dasurkeun ningkatna jinis penyuluh FF-batang, sambungan flange, FS- nunjukkeun input sumbu FA-sumbu dipasang, FAF-aci dipasang, flange dipasang
Modél utama seri séri paranti hélik paralel anu dirobih deui nyaéta:

F / FA / FAF37, F / FA / FAF47, F / FA / FAF57, F / FA / FAF67, F / FA / FAF77, F / FA / FAF87, F / FA / FAF97, F / FA / FAF107, F / FA / FAF127, F / FA / FAF157

Ukuran (F)
 
37 47 57 67 77 87 97 107 127 157
Beurat (kg)
 
13 18 34 55 90 150 260 402 700 950

Ngeunaan Manufaktur Sogears
 
SEJARAH: Sogear mangrupikeun mérek mékanis Yantai Bonway Manufcaturer Co., Ltd. Kalayan langkung ti 10 taun '
pangalaman manufaktur mékanis, Sogears salawasna ketat nangtung dina
prinsip Kepuasan Pelanggan Best.

KUALITI: Pamariksaan Bahan, Kontrol Produksi, Teres Barang Uji, Pemariksaan Pra-dellivery

Misi: "Sakali sareng salamina" mangrupikeun tujuan urang pikeun ngabdi para nasabah di dunya. Sakali kami ngalakukeun
usaha sareng customer, urang bakal usaha salamina.

pasar30 nagara anu béda-béda, utamina Jerman, Austria, Jepang, AS sareng Wétan-Wétan.

pangiriman100% pangiriman dina waktosna Dijamin.

jasaTanggepan gancang dina basa Inggris, Jerman, Jepang sareng Cina.

OEMPesenan ngaropéa aya wilujeng sumping di Sogears.

tanggal

22 Januari 2015

tags

Alat hélik, Helical Gear Motors

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.