Hidromotor

Motor hidraulik torsi tinggi pikeun dijual

Salaku produsén motor hidraulik torét anu gancang-gancang, kami nyayogikeun motor hidraulik sareng tingkat dua tingkat tinggi. Pertimbangkeun motor hidraulik kami sadaya jinis sareng kamungkinan konfigurasi desain.

Produk & jasa panas kami

Hidromotor

Motor motor hidrolik Tahan tekanan tinggi

Pompa hidrolik minyak tekanan tinggi, Motor Tekanan Vane-Tekanan Tinggi, Hidrolik & Pneumatik, Motor Hidrolik Kapindahan Variabel dirancang pikeun sirkuit kabuka sareng katutup. dina strukturna sikloid sareng kecepatan low Chief Compact Hi-Torque Motor!
Hidromotor

Motor hidrolik leutik

Strukturna sederhana, penampilanna mangrupikeun novel, stabilitas laju rendah sareng umur jasa panjang mangrupikeun produk munggaran anu ngagentos motor anu diimpor. Struktur kompak, beurat cahya sareng dénsitas kakuatan anu luhur. Kualitas motor leutik sareng Kompak hidrétik Pabrik Dijual.
Hidromotor

Motor hidrolik kalayan torsi tinggi dina laju anu rendah

luhur-tekanan Low speed tinggi torsi tinggi motor hidrolik, kalayan kapadetan kakuatan tinggi dipercaya, modularity sareng desain ékonomi. Laju ti 110-1450rm, Mésér Tork Tinggi Motor ku harga anu pangsaéna ti kami. Motor piston aksial sareng radial.
Hidromotor

Kacepetan motor hidrolik

Kami gaduh sababaraha taun pangalaman produksi sareng mangrupikeun perusahaan produksi anu mumpuni. Motor drive hidrolik tipe Kecepatan Tinggi, Motor Hidrolik Tork Tinggi, motor rotor integral sareng stator, motor hidrolik kelas jero cai anu paling kuat, dipercaya & éfisién.

Naon motor hidrolik kanggo mésér?

Kami nyayogikeun produk anu murah, harga murah. Motor hidrolik 50 hp, motor hidrolik 540 rpm, motor hidrolik 20 hp, bahkan motor hidrolik 10,000 rpm. Mangsa-taun pangalaman manufaktur motor ngan ukur pikeun masihan anjeun motor anu bermutu sareng awét. Pabrikan motor hidrolik torsi kecepatan tinggi Cina.
Mangrupikeun alat anu ngarobah tekanan hidrolik sareng ngalir kana gerakan puter. Cairan anu tiasa dianggo nyaéta cai atanapi, langkung umum, cairan hidrolik. Motor hidrolik ngarobah énergi kakuatan cairan kana énergi mékanis puteran. Sacara umum, motor hidrolik disimpen kana salah sahiji tina dua klasifikasi: kecepatan luhur, torsi rendah (HSLT) atanapi kecepatan handap, torsi tinggi (LSHT).

produsén motor torsi tinggi laju gancang
produsén motor torsi tinggi laju gancang
produsén motor torsi tinggi laju gancang
produsén motor torsi tinggi laju gancang
produsén motor torsi tinggi laju gancang
produsén motor torsi tinggi laju gancang
produsén motor torsi tinggi laju gancang
produsén motor torsi tinggi laju gancang

Kanggo langkung seueur inpormasi?

Upami anjeun gaduh produk karesep, datang sareng ngahubungan kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami.

Hayu urang Nglenyepan Leres

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.