inverter motor

Anyar Inverter Motor

Pembekal Global, Ékspor, sareng distributor motor inverter inter IEC, Variabel Speed ​​Inverter Motor

Inverter tugas motor desain

Tujuan Umum vs Kawajiban Inverter

Motor inverter-duty mangrupikeun konsép anu langkung énggal anu diperyogikeun
sabab motor mimiti disetir ku VFDs (inverters atanapi AC drive). motor tugas inverter iec, Seueur drive frekuensi frékuénsi anu langkung lami dibédakeun ku jinis sirkuit inverter anu dianggo dina VFD. Motor hp inverter 100 hp, Motor inverter-duty mangrupikeun konsép anu langkung énggal anu janten kabutuhan nalika motor mimiti disetir ku VFDs. tunggal motor tugas tugas inverter, listrik Industrial motor sayogi sayogi kanggo aplikasi sareng prosés tujuan umum. Tapi, sababaraha aplikasi Kacepetan AC Variabel butuh kacepetan konstan.

Inverter Tugas

Jinis AC Motors

Motor listrik industri sayogi kanggo aplikasi sareng prosés tujuan umum.

Langkung Pangenalan

Upami salah sahiji produk ieu milik anjeun, mangga ngahubungan kami! Kami siap sareng ngarepkeun kerjasama urang. Kami nyandak kualitas salaku kauntungan sareng harga panghandapna salaku kaikhlasan. Variabel frequency drive (VFD) mangrupikeun jinis motor controller anu nyetir motor listrik ku cara ngarobih frékuénsi sareng tegangan catu daya na. Versi Washdown sareng Cét-Bébas tina motor AC Inverter Drive kami dirancang pikeun kagancangan anu tiasa diatur. 

inverter tugas motor
inverter tugas motor

Ngeunaan Us & Layanan

Pikeun Inverter Motor

Single to Three Phase VFD Cara anu meujeuhna nyaéta mésér fase frékuénsi tunggal drive frequency (VFD) kanggo ngalaksanakeun padamelan. Inverter kakuatan 3000 Watt PowerDrive's nampilkeun téknologi nirkabel Bluetooth sareng antar muka APP pikeun aksés jauh ngamungkinkeun anjeun gampang ngarobih setélan. Motor inverter-duty mangrupikeun konsép anu langkung énggal anu diperyogikeun nalika motor mimiti disetir ku VFDs. 

Desain produk
branding
Tés Panganggo
Prototyping
Tim Saé
Service kami
Desain Rincian
pangwangunan

Peryogi Sebut Harga?

Taroskeun Kami Ayeuna.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.