Katalog Gearbox PDF Unduh

Katalog Gearbox industri

Milarian katalog tina kotak gear industri hélik

Unit Gear Helical sareng Bevel-Helical
Portofolio unit hélik sareng bevel-hélik nyaéta sajauh paling lengkep tina hijian industri di dunya. Gearbox hélik dipasang-porosGéométri anu dioptimalkeun tina huntu gigi ngaleutikan.

Milarian katalog kotak gear cylindrical DCY seri

Gearbox Dy Series Bevel Helical Cylindrical Gearbox
Cina Dy Series Bevel Helical Cylindrical Gearbox (DCY), Milarian detil ngeunaan China Gearbox, Gear Box tina Dy Series Bevel Helical Cylindrical Gearbox.

Manggihan katalog kotak gear planét industri

Milarian réduksi gear planét anjeun gampang dipimilik ku produk
Spesialis industri pikeun pameseran propésional anjeun, ku sabab éta waktos operasi, dina aplikasi kotak gear manual. 22 ukuran kotak-kotak planet Orbi-fleX di palaksanaan standarisasi.

Pilari katalog ZSY ZDY ZFY Zly seri

ZSY ZDY ZFY Zly kotak gear industri
Cina ZDY \ ZLY \ ZSY \ ZFY Series gearbox katalog tina Zsy Series Hard Tooth Surface Gear Reducer. Éta khusus pikeun ngahasilkeun rupa-rupa panurun, panurun sikloid, panurun gear, pangurangan cacing.

Kanggo langkung Katalog, Mangga Hubungan Kami

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.