Katalog Motor Geared PDF Download

Katalog motor Geared

Milarian katalog tina motor gear hélik ngagolér jinis aci

R séri motor sareng itungan kotak gear pdf
Ieu pitunjuk pikeun gearbox sareng pamilihan motor pikeun anu henteu acan kenal pisan kana seléksi. kotak roda sareng motor gedé anu beusi matak, aluminium sadayana anu sanés.

Manggihan katalog tina hélik hélik hégar sètmotor s séri

S unit unit hélik-cacing hélik
Sisi sudut anu leres, motor gear cacing tiasa dipasang gampang dina aplikasi anu paling heureut. Daya motor tina 0.04 HP ka 157.37 HP. kalayan kombinasi hélik / hélik-cacing, janten aranjeunna langkung efisien ti unit gear hélik-cacing normal.

Milarian katalog motor motor hélik hélik

Motor anu dipasang motor bevel hélik gaduh beban anu tinggi
Ieu mangrupikeun jinis motor bevel hélik sudut leres anu diménsi anu sami pikeun ngaput motor hélik bevel geared dina katalog na, tina jinis gearing anu diarah motor.

Milari katalog motor gél paralel

Milarian tonggong-gélna parahu-motorna gampang
Motor ngagerut ti Nord Drivesystems cocog pikeun dianggo dina intralogistik ogé pikeun conveyor bahan massal sareng dina industri pangan. Ieu nawiskeun seueur pilihan Paralel Shaft Geared Motors.

Manggihan katalog reducers gear cycloidal

Prinsip nyetir Planét écloidal pin reducer
Cycloid Girang desain gear sikloid unik ngagaduhan kaunggulan anu langkung saé tibatan panurun gancang kalayan ngagunakeun gigi waos anu biasa. Drive sanggup nahan beban kejutan sakedap dugi ka 500% tina peringkat torsi katalog na.

Manggihan katalog réncang gear cacing NMRV

Reducers gear buah sareng motor témbok Cacing
Digabungkeun Reducer Gear Cacing Perédam gear cacing NMRV sareng NMRVpower ayeuna ngagambarkeun solusi anu paling canggih pikeun pasar dina hal épisiénsi sareng kalenturan.

Kanggo langkung Katalog, Mangga Hubungan Kami

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.