Kipas Éksternal Motor Éksternal

Motor Fan Cooling

Motor Fan Cooling

Saha Urang Dupi

Kami produsén tina kipas motor cooling

Generator ngahasilkeun seueur panas nalika muterkeun pikeun ngahasilkeun listrik, sareng hawa tiis kedah ngalir di antara stator sareng rotor. Ku alatan éta, bakal aya agul kipas dina hiji tungtung generator. Bilah kipas gancang-gancang kedah niupkeun hawa anu nyéépkeun, sareng kedah aya sababaraha luar Jaringan sapertos grid (kalolobaanana ditutup dina bunderan) nyaéta kaca depan generator, anu ngajagaan agul kipas pikeun nyegah objék murag tina wilah kipas .

Produk urang

Panutup kipas motor sareng panutup kipas generator sacara koléktif disebut panutup kipas motor. Aya dua fungsi: 1. Tingkat panyalindungan IP, sapertos IP54, nomer anu kahiji nyaéta nyegah padet tina lebet kana kasus sareng nyegah jalma-jalma tina némpél bagian anu bahaya dina hal éta. Kaca depan pikeun nyegah objék asing tina némpél kipas. Angka kadua ngagambarkeun kamampuan pelindung cairanana. 2. Kontrol saluran hawa. Kusabab kipasna didinginkan diri, upami aya kaca depan, kaca depan bakal ditiup nepi ka tungtung D sapanjang celah (distribusi keliling) antara kacaeun sareng wastafel, ku éta nyandak panas tina tilelep panas. Upami teu aya kaca depan, angin kipas teu aya arah, sareng pangaruh dissipation panas pisan goréng.

Kilang kitu urang

Atoh, éta pantes milih kami!

Kami perusahaan ngahasilkeun produk kipas pendingin motor seri. Saatos taun pamekaran, perusahaan parantos kéngingkeun kapercayaan seueur palanggan tetep ageung ngalangkungan produk-produk kualitas luhur sareng jasa anu saé. Mangtaun-taun pangalaman produksi nyaéta nyayogikeun anjeun produk anu saé.
Ti saprak didirikeun, perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun prinsip manajemén anu berorientasi kana bakat, ngumpulkeun élit industri, ngagabungkeun téknologi inpormasi asing anu maju, metode manajemén, sareng operasi perusahaan kalayan kanyataan khusus perusahaan domestik pikeun nyayogikeun perusahaan kalayan seueur solusi.

gambaran

Susunan Kuantitas TiOne Piecedua PotonganTilu PotonganSagala kuantitastiasa ditarima.

Kami nampi sadayana jumlah bahkan hiji bagian anu bakal kami kirimkeun pikeun anjeun. Aya saham ageung bagian-bagian merek ieu di gudang urang sareng hiji atanapi dua lembar sanés masalah pikeun urang. Tina kurir, jumlah anu langkung ageung, harga langkung saé. Kami nyarankeun pikeun mesen sabisa-bisa.
Pamayaran tiasa janten Transfer Telegraphic atanapi Paypal Atan kiridit atanapi malah Alipay. Kami ngagaduhan langkung ti 30 taun pangalaman dina perdagangan internasional sareng seueur pamayaran anu tiasa kami katampi. Kami bakal ngirim rekening anjeun saatos anjeun nyandak kaputusan cara anu bakal mayar kami.
Cara kiriman nyaéta ku sababaraha cara sapertos hawa, atanapi ku laut atanapi panto ka panto ku kurir. Pikeun kuantitas anu leutik, kami nyarankeun ngintunkeun ku udara atanapi ku kurir sabab agén angkutan laut henteu resep kargo beurat langkung ti 100kg di handap ieu. Ogé, waktos angkutan gumantung kana cara anu anjeun pilih sareng kami bakal masihan anjeun pitunjuk nalika anjeun gaduh pesenan tempat.
Kami salah sahiji seueur agén pikeun merek terkenal di dunya di Cina sareng kami ngajamin sadaya bagian mérek ieu anu urang jual asli. Aya kode QR dina bagian na sadayana anu anjeun tiasa parios tina halaman wéb resmi mérek.

Wilujeng sumping kanggo Inquiry Us.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.