Gearbox Epicyclic

Komponén Gearbox Epicyclic

Kalayan sababaraha rasio gir planét, Komponén gear Ring, gir Sun, gir Planet, Rem atanapi kopling band, operator Planet.
Gearbox Epicyclic

Kauntungan tina sepur gear epicyclic

Rasio gear luhur

Sistem Gearbox Epicyclic tiasa dianggo pikeun ngamankeun babandingan gear anu langkung luhur dina rohangan anu kompak.

Efisiensi pangiriman langkung luhur

Éta masihan efisiensi pangiriman kakuatan anu langkung ageung dibandingkeun sareng kotak gear tradisional.
kaunggulan karéta gear epicyclic

Torsi anu langkung luhur

Epicyclic Gearbox ngagaduhan kamampuan transmisi torsi anu langkung luhur sareng bakal inersia langkung handap.

hirup layanan panjang

Hirup jasa ogé bakal langkung saé upami urang ngabandingkeun éta sareng jasa jasa kotak gear tradisional pikeun beban anu sami.

Aplikasi gear planét Epicyclic Gearbox

Conto aplikasi Epicyclic Gearbox gir planét.
Sistem kotak gear hub, Angkat tangga melengkung, Otomatis
kandaraan dipandu (AGV), Sistem gearbox babandingan luhur
pikeun pangaluyuan klep, Tracking drive pikeun mirror mirror, 
Sistem konveyor, Pangwangunan mesin, jero cai
sistem unwinding pikeun kolam renang, Industri adonan mixer jsb.
Solusi nyetir Epicyclic Gearbox urang parantos nyetél standar pikeun seueur aplikasi.

T + 86 535 6330966     
W + 86 185 63806647
EMAIL: [email dijaga]

gambaran
sanyawa-planét-gear-kalkulator

Meunang tawarkeun Ti Kami

Profesional jalanna kotak aksés planét
Epicyclic Gearbox, anu tiasa nyayogikeun seueur pangirangan kagancangan sareng torsi dina bungkus kompak alit, ngagaduhan ciri operasi saluareun tina karéta gir-sumbu tetep. Hubungi kami ayeuna, kami bakal masihan anjeun cutatan anu pangsaéna sareng solusi rékayasa suite

Candak wisata video

Punten Yeuh Luncat Pikeun ngahubungan Kami Upami Anjeun ngagaduhan patarosan.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.