Kotak gear sudut

Naon Naon Gearbox Goréng Anu Katuhu?

kotak gearary sudut katuhu

Pengertian

"Kotak gear sudut katuhu dicirikeun ku kanyataan yén aci drive sareng aci kaluaran disusun dina sudut 90 derajat. Gumantung kana jinis kotak gear, sumbu tiasa bersimpang dina pesawat atanapi nyebrang dua pesawat paralel, anu nyababkeun sumbu sumbu. " drive téh inline 1. Alat hélik anu hélik masih aya tapi ogé tiasa janten drive sudut sudut

Tingali kana naon anu kami tawarkeun ka anjeun

Kami ngarancang seueur girboks sudut katuhu torsi tinggi sareng masing-masingna masihan kakuatan anu hadé pikeun seueur proyek rékayasa sapertos sistem angkat, campuran batu bara, pompa sareng sajabana.
Gearbox sudut katuhu leutik sareng bevel Crown Gears didamel pikeun diandelkeun, transfer ekonomis tina kecepatan rpm tinggi atanapi kakuatan. Sababaraha tiasa janten kotak gear sudut katuhu sareng sabalikna. Kotak gearbox katuhu di India gaduh pemasangan anu sanés ti Cina sareng perédam gir 90 ° premium ieu kompak sareng ngagaduhan épisi bevel spiral operasi anu épisién, transmisi kakuatan sudut katuhu. 
Kotak gear sudut séri H H sareng aci horisontal dihubungkeun langsung sareng mover perdana sapertos mesin durukan internal, motor horisontal sareng turbin gas. Saatos kacepetan dikurangan (atanapi ningkat), kaluaran listrik tina aci nangtung. Éta tiasa tahan dorong sumbu sareng dipaké pikeun pangiriman sareng peralihan pompa sumur jero, pompa aliran sumbu, pompa aliran diagonal, pompa géngsér panjang, pompa sérédér sareng sagala rupa mesin kerja poros nangtung anu sanés.

kotak gear sudut katuhu pikeun dijual

Kotak gear sudut

Kipas angin kipas, kotak gear sudut katuhu leutik, girboks sudut katuhu katuhu, kotak gearbox sudut katuhu buka kart, transmisi kakuatan sudut katuhu


Live Demo

Bevel Gearbox

Kotak gear bevel leutik, kotak gear bevel sudut katuhu, kotak gear bevel spiral, kotak gear bevel torsi tinggi, kotak gear bevel ganda, gear bevel


Live Demo

Kotak gear sudut sudut anu leres

kotak gear sudut katuhu pikeun mérang padang rumput hejo, kotak aksés peerless, kotak méja 1100 sudut poék, tecumseh peerless


Live Demo

Kotak gear munara tiis

Kipas pendingin kipas pendingin industri, kotak murah gearbox sudut katuhu, kotak gear drive sudut katuhu


Live Demo

Sudut kotak gear

Jenis planét, kotak gear gelar 90, kotak gear sudut sudut murah, kotak gear drive sudut sudut katuhu


Live Demo

Gelas kotak gear bevel sudut

reducer sudut sudut katuhu, kotak kotak sudut rpm katuhu tinggi, torsi kotak sudut sudut katuhu


Live Demo

Kotak gear munara tiis

Jenis Gear Bevel, transmisi kakuatan sudut katuhu, kotak gear sudut katuhu ageung, kotak gear munara pendingin


Live Demo

Kotak kotak sudut sudut katuhu

Jenis Bevel Gear, transmisi kakuatan sudut katuhu, kotak gear sudut sudut ageung, kotak geard gelar 90 anu gancang


Live Demo

Reducer sudut katuhu

reducer gear, aci dipasang reducer laju, 300 hp kotak gear sudut sudut katuhu, reducer laju pikeun motor listrik


Live Demo

Kotak gear kipas tiis

Kipas gear kipas, kipas sudut katuhu, girboks sudut katuhu industri, kipas kipas Cooling


Live Demo

Kotak gear drive sudut katuhu

Jenis Gear Worm, drive sudut katuhu leutik, kotak gear sudut sudut industri, drive gear sudut


Live Demo

Kotak gear sudut

Kipas angin kipas, kotak gear sudut katuhu leutik, girboks sudut katuhu katuhu, kotak gearbox sudut katuhu buka kart, transmisi kakuatan sudut katuhu


Live Demo

Kotak gear sudut katuhu pikeun dijual tina Pabrikan Sogears

Gearboxes sudut katuhu kami sareng peredam speed gaduh fitur gearing anu canggih, kalayan rupa-rupa konfigurasi pemasangan sareng asesoris pikeun nyocogkeun kana mesin anjeun. Kalayan desain modular dumasar kana perumahan kubik kalayan roda bevel spiral sareng babandingan tina 0.5 dugi ka 56: 1 kakuatan ngahontal 500 HP. Éta tiasa seueur dianggo dina proyék-proyék konservasi cai, rékayasa kota, penambangan logam, petrokimia, seuneu sareng rékayasa laut sareng bidang sanés. 
Kalayan rupa-rupa modél sareng rasio pangiriman, éta tiasa nyayogikeun sarat pikeun perangko perdana sareng mesin anu ngagancangkeun tinggi sareng mesin kerja, sareng kamampuan tahan gaya axial nangtung, anu nyederhanakeun struktur mesin kerja. Kotak gear sudut H-Series sayogi sayogi dina sababaraha rupa-rupa aplikasi, ongkos-mujarab, ngahémat rohangan sareng cocog pikeun rupa-rupa kaayaan cuaca.
gearbox menara pendingin drive langsung
Cooling Tower Fan Drive Gear Unit

Meunang dina Toel

Kanggo aya patarosan, mangga ngahubungi kami via form ieu

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.