Gantél reducer laju

Kami nawiskeun kotak gear-precision laju ngeusian gancang kalayan nilai anu saé.

Kualitas Kacepetan Reducer kualitas luhur

Aya seueur pilihan gearbox sareng speed reducers pikeun sababaraha rupa aplikasi anu peryogi torsi tinggi sareng kecepatan laun. Sadaya Pangurangan Kecepatan Pangiriman kami gaduh kualitas sareng kakuatan anu hadé. Kengingkeun tawaran anu pangsaéna dina Gearboxes Industri & Pangurangan Kacepetan.

Naon Ngeunaan Speed ​​Reducer Gearbox?

Perédam cacing cacing, sayogi dina drive langsung atanapi henteu langsung, dianggo dina aplikasi horsepower anu sedeng pikeun sedeng pikeun ngirangan kagancangan sareng ningkatkeun torsi. Ogé Sadia dina sudut-sudut anu leres, kaluaran paralel sareng kombinasi. réduksi speed gear cacing triple-réduksi sayogi tina babandingan tina 5000: 1 dugi ka 175000: 1 sareng jarak tengahna tina 7 "dugi ka 20". Perédam giranti perencanaan ngagaduhan gear dipasang sareng gir panonpoé anu ayana di tengah anu nganggo gigi anu meshes sareng hiji atanapi langkung gear planét. Gearmotor sareng sudut anu leres kami nampilkeun gearing anu épéktip. Milarian kotak réduksi gear inline, peredam gear linkbelt, peredam kecepatan baldor Dodge & langkung dina diménsi anu rupa-rupa.

Naon tujuanna nganggo kotak gear Speedus reducer?

Dibandingkeun sareng Reducer G Speed ​​Speed ​​High, Speedbox reducer Speedbox dipaké pikeun ngeureunkeun laju input, ti motor atanapi sababaraha drive, sedengkeun ogé ngalikeun torsi nilai input kana aci kaluaran reducer laju atanapi mékanisme anu didorong Urang ngahasilkeun sababaraha jinis tina reducer laju, dirancang pikeun ningkatkeun torsi sareng ngirangan laju beban tina motor listrik anjeun. Éta nyayogikeun produk kualitas luhur, harga murah. Nalika mendesain reducer laju, henteu aya masalah ogé panerapan. Istilah sanésna, A reducer gear ningkat kana torsi sareng ngirangan laju motor. Reducer poros berongga nyayogikeun pusat jalan sareng konfigurasi jinis komponén pikeun kalenturan desain sistem sareng pilihan hemat rohangan. Milarian turun pédah motor listrik anjeun kalayan gampang diantara 45 produk tina merek utama china.

Sababaraha Rujukan pikeun kotak gear Speeducu.

Gancang Reducer Gearbox

Gancang Reducer Gearbox

Gancang Reducer Gearbox

Gancang Reducer Gearbox

Gancang Reducer Gearbox

Gancang Reducer Gearbox

Gancang Reducer Gearbox

Rujukan Pikeun Sababaraha Produk Pangiriman langkung Daya

Daya Pangiriman Produk
Daya Pangiriman Produk
Daya Pangiriman Produk
Daya Pangiriman Produk

Upami anjeun hoyong milarian tawaran anu paling saé dina kotak gear Speeducu

Kami di dieu ngantosan anjeun.

Motor kami damel jinis hélik sareng jinis cacing reducer gear (gearboxes) pikeun gearmotor. Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Urang ngajantenkeun kualitas salaku kauntungan sareng harga panghandapna minangka kajembaran.

Punten silaing hubungi kami sareng di handap ieu mangrupikeun kontak kami. Kami bakal ngawalon anjeun pas mungkin!

 

Mobile:+ 86-18563806647

Whatsapp / Wechat: 008618563806647

E-mail: [email dijaga]         Skype ID: qingdao411

 

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.