Angin Gearbox angin

Gearbox Transisi Pangiriman Kakuatan Angin Tinggi

Kotak gearbox biasana dianggo dina turbin angin pikeun ningkatkeun laju putaran tina rotor laju rendah pikeun kotak listrik listrik anu sanés langkung saé dina harga anu pangsaéna.

Pabrikan kotak bulao angin

Salila dekade, kami parantos nyetél kotak-kotak turbin angin sareng komponén anu diperyogikeun, kedah ngalikeun kacepetan turbin angin ku puluhan sareng ngirimkeunana ka generator listrik.

Naha Kami?

Salaku panyadia girboks lengkep pikeun aplikasi énergi angin, urang gaduh pangalaman multi-megawatt pikeun Téknologi Turbin Angin Turbin Angin & Inovasi, kalayan gir karburator langkung unggul dina desain girboks, pikeun ningkatkeun reliabiliti girboks turbin angin.

Kalayan taun pangalaman produksi, urang tiasa ngembangkeun kotak gear dumasar kana kabutuhan para pembeli. Kami mangrupikeun salah sahiji ti sababaraha perusahaan kalayan kapinteran sareng pamekaran kamampuan. Réspon résponional ngeunaan komponén kotak gear turbin ditalungtik ku cara ngagunakeun angka.

Kami gaduh mangtaun-taun pangalaman produksi, tim R&D anu saé pisan, sareng layanan purna jual ogé aya dina tempatna. Seuseueurna kotak roda dina 1.5 kakuatan anu dipeunteun ku turbin angin nganggo sistem gearing planét hiji-dua.

Pabrikan kotak bulao angin
Pabrikan kotak bulao angin

Gearbox ningkatkeun

Pedoman anyar ngajanjikeun kotak-kotak kotak angin turbin anu dipercaya, solusi téknologi maju Sogears nyumbang kana transformasi sistem énergi global, Desain kotak-kotak gear turbin angin kalayan rame,, sareng kotak-kotak anu dipercaya, mantep sareng cekap pikeun turbin angin. tunggal / multistage, planét, hélik, laju kotak gear naékna. Maksimalkeun ngahasilkeun énergi angin sareng reliabilitas pikeun pangawasna anu saé. Kami produsén angin kotak-kotak turbin dina kamampuan 55 kW, 250 kW sareng 500 kW dina kolaborasi téknis.

Minangka panyadia solusi téknologi sareng jasa di Wind Turbine Gearbox Manufacturering, kami nyayogikeun ka sadaya jagad, kalebet China, India, AS, Eropa, DENGAN OUR Angin Gearboxes kami, High Kapasitas Angin Turbine Drive Gear Box.

Asesoris Komponén Dipaké Dina Sistim Daya Angin

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur, harga murah. Turbin angin alit dina tingkat kW tina kakuatan dipeunteun henteu peryogi panggunaan kotak gear. Kothak gear angin-turbin maénkeun peran pikeun ngalikeun laju turbin angin ku puluhan sarta ngirimkeunana ka generator listrik.

Koréa kotak gear langkung resep

Henteu kirang pentingna pikeun pangropéa anu leres pikeun terang langkung seueur perkawis jinis girboks turbin angin sareng konstruksi na. Kakuatan tina rotasi rotor turbin angin ditransferkeun ka generator ngalangkungan karéta listrik. Kotak gear-turbin angin maénkeun peran dina ngalikeun kagancangan turbin angin ku puluhan sareng ngirimkeun ka pembangkit listrik. 

Angin kotak turbin
Angin kotak turbin
Angin kotak turbin
Angin kotak turbin
Angin kotak turbin
Angin kotak turbin
Angin kotak turbin
Angin kotak turbin

Hayu urang Ngobrol Ayeuna!

Upami anjeun gaduh produk karesep, datang sareng ngahubungan kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Kualitas urang salaku kauntungan sareng harga panghandapna nyaéta kajembaran.

Kami ajén unggal sual anjeun

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.