Variabel gancang drive

Meunang tawaran anu saé dina drive Speed ​​Variable.

AC drive | Variasi Frekuensi Pandu | VFD | Inverter

Éwah-éwadata drive anu gancang (VSD), anu ogé disebut drive laju gancang (ASDs), mangrupikeun alat anu tiasa ngarobih laju motor anu normal. Drive laju diatur (ASD), ogé katelah drive-speed drive (VSD), ngajelaskeun alat-alat anu digunakeun pikeun ngontrol kacepetan mesin. Seueur prosés industri sapertos garis papanggihan kedah beroperasi dina laju anu béda pikeun produk anu béda. Frékuénsi frekuensi drive (VFD) mangrupikeun jinis pengendali motor anu nyetir motor listrik ku cara ningkatkeun frékuénsi sareng voltase tina pasokan listrik. Pompa ieu nganggo pengendali komputerisasi, ogé katelah Pérésina Frekuensi Pandu atanapi VFD

gambaran

Urang Nyayogikeun

Pangiriman Frekuensi Variabel - Kontrol Kacepetan Motor-Permeta lemes atanapi drive variabel-frékuénsi

produk

produk

Pikeun aplikasi anu diperyogikeun speed variabel, biasana motor AC nganggo Inverter atanapi sikat motor dianggo. Transportasi nangtung: Drives VVVF Modern sareng Mesin PM.

regu

regu

Kami gaduh tim panaliti sareng pamekaran kami sorangan, anu kalebet insinyur senior anu berpengalaman, sareng insinyur ngora nganggo produk pamikiran kreatif sareng aktip boh anu kreatif sareng awét.
rarancang

rarancang

Drive speed anu tiasa diatur tiasa diwangun ku motor listrik sareng pengendali anu dianggo pikeun nyaluyukeun kecepatan operasi motor. Konvérénsi frékuénsi anu béda-béda nyayogikeun kamampuan pikeun ngadalikeun frékuénsi ngamimitian 

nu lain

nu lain

Seueur drive frekuensi anu langkung lami dibédakeun ku jinis sirkuit inverter anu dianggo dina VFD. Drive variabel-gancang ABB ngadalikeun kagancangan motor listrik pikeun nyocogkeun kana tugas anu ditangan, ngahémat kakuatan sareng ningkatkeun kasempurnaan.

Produk urang

Aplikasi Frekuensi Girang dina Sistem HVAC, drive frekuensi variabel pikeun dummies, sirkuit drive frekuensi variabel, anu ngatur kakuatan, boh tegangan sareng frekuensi.

Variabel gancang drive

20 Hp Vfd Harga


Live Demo

Variabel gancang drive

VFD | Inverter


Live Demo

Variabel gancang drive

Harga hargana 7.5 kw


Live Demo

Variabel gancang drive

Frékuénsi Frékuénsi Frékuénsi Tunggal


Live Demo

Variabel gancang drive

30 harga hp vfd


Live Demo

Variabel gancang drive

Sistem VFD


Live Demo

Variabel gancang drive

AC drive


Live Demo

Variabel gancang drive

vfd pikeun fase 2hp 3 fase


Live Demo

5 Alesan Pikeun Pilih Kami

1. kami masihan produk kualitas luhur, harga low.
Pelayanan pelanggan kami mangrupikeun online sadayana dinten sareng jasa saatos jualan tiasa pisan perhatian.
3. Kami gaduh tim panilitian sareng Urang Sunda nyalira sareng kreatif.
Produk kami dijual di bumi sareng di luar negeri sareng tiasa dipercaya.
5.We mangrupikeun pabrik kalayan sababaraha taun pangalaman produksi, sareng mangtaun-taun pangalaman manufaktur ngan ukur pikeun masihan anjeun drive laju variabel kualitas.

Meunang dina Toel

Upami anjeun ngagaduhan patanyaan anjeun ogé tiasa ngahubungan kami, kami bakal bagja ngabantosan anjeun!

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.