Gandeng kotakcah ningkat

Garis éksténsif ngeunaan Peningkatan Kacepetan kanggo Aplikasi-Prestasi Luhur

Gearbox Kecepatan Gearbox Kecepatan Grosir Ti Sogears Manufaktur TURBO-MULTIPLICATEURS Unit gear integral, Unit inti kanggo sistem compressor anu éfisién pisan.

Gancang Box Gancang nambahan

Unit gear integral & Multiplicateure Turbo

Peningkatan Laju diproduksi dina sababaraha ukuran pikeun sababaraha produk sareng pasar. Kotak gear khusus ieu dirarancang sareng diwangun pikeun nampung komponén khusus RPM anu luhur. Solusi Paningkatan Speed ​​Adat, ti pabrik gir gear presisi NER GROUP. Kinerja tinggi, Girang Backlash Speed ​​ningkatna girboks, kami mendesain sareng Pabrik komponén Precision: Gears Precision, Peningkatan Kecepatan Populer kalayan gandeng flywheel, padumukan SAE, bahkan tiasa janten pabrikan baja anu dibebaskeun stres, pompa kaluaran batang kaluaran baku keyed sareng exchanger panas disayogikeun , upami diperyogikeun. Aplikasi kinerja tinggi anu biasa pikeun paningkatan speed kami nyaéta pikeun pompa, generator, penghancur batu, kompresor, blénder, latihan sareng kiripik.
Gandeng kotakcah ningkat

Quality urang

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur, harga murah. Rarancang nambahan kotak gear ngagancangkeun anu tiasa ningkatkeun 12 rpm ka 1400 rpm, Custom Gearboxes, luhur téras sareng disesuaikan pikeun langkung saé.
Gandeng kotakcah ningkat

Tim urang

Kami gaduh tim anu kuat pikeun ngarancang kotak-kotak gear khusus pikeun nampung komponén khusus RPM anu luhur. Kothak beurat Industrial Multi-speed gearboxes beurat.

Kotak gél laju anu gancang mangrupikeun komponén anu penting dina seueur aplikasi penting. Kotak gandeng anu ageung sayogi sayogi paningkatan kecepatan sareng réncang anu gancang kanggo dianggo dina henteu seueur penerbangan, aplikasi industri

Produk urang

Pabrikan tina standar gear planét dénsitas tinggi sareng drive ageung kaasup paningkatan laju pikeun sistem industri.
Kotak gear diwangun khusus ieu dirancang sareng diwangun pikeun nampung komponen-komponen spésifik RPM anu luhur. Ieu gears prestasi anu luhur dipasang kana input sareng output shafts anu diposisikan di sudut 90-derajat sanésna kotak surat bevel sudut anu cekap sareng dirancang pikeun torsi tinggi Girang laju kacepetan tinggi komponén penting dina seueur aplikasi penting
Kotak gandeng anu ageung sayogi sayogi paningkatan kecepatan sareng réncang anu gancang kanggo dianggo dina henteu seueur penerbangan, aplikasi industri. Pilihan terakhir anu masihan pangguna kamampuan pikeun ngalakukeun motong laju-torsi anu leutik atanapi torsi laju anu langkung handap.

Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
Gandeng kotakcah ningkat
TURBO-MULTIPLICATEURS

Hayu urang ngobrol ayeuna!

Kami ahli kana nyayogikeun palanggan kami kalayan solusi kotak gear ningkatna rekayasa. gir poros paralel, gir integral, gir planet sareng gir distribusi kakuatan. Kabuktian bisa dipercaya, aman, kompak jeung épisién, Sundyne HMP 7000 sacara pompa overhung diarahkeun nepi ka 4 tahap nyayogikeun sababaraha kauntungan operasional anu tekanan tinggi: Upami anjeun ngagaduhan produk karesep anjeun, sumping sareng kontak kami! Kami siap sareng ngarepkeun kerjasama urang. Kami nyandak kualitas salaku kaunggulan kami sareng harga panghandapna nyaéta kaikhlasan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun tiasa ngahubungan kami, kami bakal senang ngabantosan anjeun!

Taros Kami

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.