Motor ABB

Salah sahiji distributor motor ABB anu pangsaéna sareng dealer ti China

Kéngingkeun katalog motor abb tina, kami ngajual motor volt low abb, motor volt tinggi abb, servomotor abb sareng motor sinkron abb. Atanapi hubungi kami pikeun milarian daptar harga motor abb, salaku dealer motor abb resmi sareng distributor motor abb, kami tiasa ngadamel pilihan motor abb pikeun anjeun nganggo lambaran data motor abb. Dijual abb drive, upami anjeun hoyong milari pemasok abb, motor abb, langsung wae hubungi kami.
Motor ABB M2BAX

Motor ABB M2BAX

ABB motor M2BAX séri motor asinkron tilu-tahap, horisontal sareng vertikal tipe 2 4 6 8 motor kutub, motor Low Performance umum motor, paling cocog pikeun aplikasi desain standar saderhana. Kalayan kualitas kelas munggaran ABB sareng pangrojong anu kuat, fungsi motor ieu diaku ku sajumlah ageung konsumén sareng OEM. Motor ngahontal efisiensi IE2. Ukuran pigura tina 71-355, 0.18-355KW. Motor seri M2BAX diimpor bantalan NSK, bantalan mérek SKF, sadaya motor dilengkepan bantalan ngonci aksial dina tungtung D. Kelas perlindungan desain produk IP55, bari nyayogikeun IP56, kustomisasi IP65. Nyayogikeun puluhan konfigurasi pamilih kode variabel motor pikeun nyumponan kabutuhan rupa-rupa lingkungan.
Motor ABB M3BP

Motor ABB M3BP

séri motor abb m3bp, motor efisiensi tinggi, motor motor hemat energi, motor ramah lingkungan. Kekecapan: Standar efisiensi Kelas Éropa I, · Daya: 0.25-710KW (langkung ti 710KW tiasa diimpor ku motor M3BP), · Tegangan: 220-690V, · Tiasa dilengkepan ku rupa-rupa asesoris sapertos énkoder, · Sistem pendingin independen sayogi, · Drive frékuénsi biasa atanapi variabel opsional, · Power drive inverter> 100KW, kedah dilengkepan bantalan insulasi, M3BP71 ; M3BP80 ; M3BP90 ; M3BP100 ; M3BP112 ; M3BP132 ; M3BP160 ; M3BP180 ; M3B200 M3B225 M3BP250 ; M3BP280
ABB Motors MQAEJ

ABB Motors MQAEJ

MQAEJ, QAEJ séri tilu fase éléktromagnétik motor anu henteu parambutan nyaéta produk gantian tina jinis kuno MyUEJ sareng séri YUEJ. Strukturna nyaéta kombinasi motor séri QA sareng rem éléktromagnétik. Alat anu hadé pikeun nyetir modernisasi industri. Éta gaduh kaunggulan tina kisaran kakuatan ageung, struktur saderhana, bising sakedik, waktos ngerem pondok, kinerja ngerem anu dipercaya, sareng diménsi anu sami (kecuali jumlah panjang). Dipaké seueur dina mesin tukang kayu, drive santai listrik sareng sagala rupa alat mesin motong logam, jalur produksi industri cahaya, mesin tekstil, mesin kimia, industri konstruksi.
ABB Motors M2JA

ABB Motors M2JA

Seri M2JA ABB motor ngabeledug-buktina pikeun Kelautan dirancang kalayan tegangan anu lega, sareng épisiénsi, faktor kakuatan sareng kagancangan motorna rada bénten-bénten dina kaayaan sababaraha kaayaan tegangan.BT4 horizontal nangtung CT4, 50Hz: 220-240V / 380-420V; 380-420V / 660-690V, △ / 丫. Pikeun konéksi. · B3 pigura ukuran sareng suku, tutup tungtung tanpa flange, ukuran pigura B5 tanpa suku, panutup tungtung ku flange, B35 ukuran ukuran base sareng sampéan sareng tungtung penutup ku flange Usd pikeun Dina industri minyak bumi, gas alam sareng kimia, rupa-rupa gas atanapi uap kaduruk tiasa dihasilkeun dina prosés produksi. Salaku conto, kilang kilang kaasup propana, butane, béngsin, étiléna sareng asétiléna; sareng pepelakan pupuk ngagaduhan amonia, métanol, karbon monoksida sareng gas cai.
ABB Motors M2QA

ABB Motors M2QA

M2QA seri motor listrik ABB aya ku (3KW sareng motor listrik di handap 220-240V / 380-420V, 4KW sareng saluhureuna, Power motor 380-420V / 660-690V, △ / Y) desain tegangan lega, motor tiasa dianggo dina sababaraha voltase, Efisiensi, faktor kakuatan, sareng kagancangan robih sakedik dina kaayaan ieu.
ABB Motors QABP

ABB Motors QABP

Frékuénsi QABP variabel drivecontroled tilu-tahap motor asinkron nyaéta motor anu ngalakukeun parobihan frékuénsi sareng pangaturan laju ngalangkungan konverter frékuénsi. Motor nyoko kana struktur bajing-kandang sareng dilengkepan kipas aliran aksial khusus pikeun mastikeun yén motorna gaduh pangaruh pendinginan anu saé dina kecepatan anu béda. Motorna parantos dirarancang khusus sareng didamel pikeun sababaraha régulasi régulasi anu teu stepless, sareng tiasa seueur dianggo di industri sapertos industri lampu, tekstil, kimia, metalurgi, alat mesin sareng pembangkit listrik kontrol kecepatan sanés. Diménsi ningkatna dampal suku motor sareng spésifikasi jangkungna tengah saluyu sareng motor séri M2QA. Kakuatan séri motor ieu ti 0.25KW-315KW, sareng jangkungna tengah dasarna tina 71mm-355mm.
ABB Motors QAMT

ABB Motors QAMT

QAMT seri tilu induksi motor pikeun fase mesin kaca. Motor serial QAMT dikonpigurasi khusus kanggo alat-alat ngolah jero kaca. Éta gaduh airproof anu saé, sareng bahan pigurana dianggo kalayan tuang beusi kakuatan tinggi, bantalan SKF. Ieu ngajamin motor tiasa dipercaya dina ngajalankeun kaayaan anu tangguh. QAMT motor séri cocog pikeun sagala rupa mesin pamrosesan jero kaca.
ABB Motors M3AA

ABB Motors M3AA

Merek: ABB Model: M3AA series Aluminium perumahan, 0.55KW-30KW; Asalna: Tipe struktur pamasangan Cina: Modeu catu daya sanésna: Tipe catu daya AC: Prinsip kerja motor AC: Struktur motor Asynkronis sareng prinsip damel: Laju ngajalankeun motor induksi: Tahap kakuatan motor gancang anu tetep: Modél operasi motor tilu-tahap: kagunaan sanésna: Jinis fungsi umum: Jinis protéksi motor drive: Kelas insulasi terbuka: Kelas F. Perlindungan desain standar motor nyaéta IP55, anu nyayogikeun tingkat panyalindungan anu langkung luhur numutkeun sarat konsumén. Motor standar ieu nganggo insulasi Kelas F pikeun ningkatkeun umur motor sareng ningkatkeun reliabilitas motor. efisiensi tinggi, motor M3AA dioptimalkeun pikeun efisiensi tinggi sareng ngahasilkeun hemat énergi anu cukup.
ABB Motors M2JAX

ABB Motors M2JAX

Seri M2JAX ledakan-buktina motor tilu fase inféksi tilu fase dikembangkeun ku ABB Motors Corporation nganggo téknologi manufaktur motor anyar ngabeledug sareng ngagabungkeun karakteristik standar standar GB 3836-2000 China. Aranjeunna ayeuna dianggo di pabrik domestik pikeun produk Kelas ngabeledug Letter 4 (Ex d C) (Kelompok Suhu T1-T4). Rarancang pikeun nyaring pinuh lengkep.
Motor ABB

Ngeunaan ABB Motors sareng inc mékanis

Motor ABB sareng mékanis inc nyayogikeun rupa-rupa motor listrik saluyu sareng standar IEC pikeun nyumponan kabutuhan industri anu béda-béda, kalebet motor standar, frekuensi motor variabel, motor laut, motor ngabeledug, motor non-sparking, motor flue, two- motor laju, motor rem, sareng rotors luar. Motor, motor sirah ngagiling. Motor khusus tiasa dirarancang numutkeun sarat palanggan, sadaya anu nyayogikeun sarat konsumén urang. Dina waktos anu sami, perusahaan nawiskeun rupa-rupa motor kalayan spésifikasi insulasi anu béda sareng syarat tegangan sareng frékuénsi anu béda. Pelanggan OEM utama perusahaan nyaéta kipas AC, mesin port sareng kren, pompa, réduksi, alat mesin, mesin tékstil, mesin kaca, laut, mesin bantu tanaga listrik, mesin circuit circuit sareng pamimpin industri anu sanés. Liputan proyék: tanaga listrik, bubur sareng kertas, petrokimia, metalurgi, kapal, palabuhan, konstruksi, semén, bandara, sareng anu sanés. Ayeuna, 45% tina motor anu diproduksi ku perusahaan diékspor di luar negeri liwat jaringan penjualan internasional ABB, utamina di Pasar Éropa.
Ngeunaan katalog motor abb sareng lambaran data motor
Kami ngagaduhan katalog motor abb dina panangan kami sareng ngahubungi kami pikeun lambaran data motor abb atanapi gambar motor abb anu anjeun pikahoyong sareng kami bakal ngiringan anjeun saatos kami nampi.
86-185-63806647

86-185-63806647

No.5 Wanshoushan Jalan Yantai, Shandong, Cina

No.5 Wanshoushan Jalan Yantai, Shandong, Cina

Peryogi Tawaran?

Kami nyiptakeun posibbilisasi Kreatif
pikeun klien urang

Motor ABB nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa ABB anu éfisién sareng dipercaya ku manajemén anu saé sareng téknologi canggih. Efisiensi énergi ABB caket kana 100%, ngahémat dugi ka $ 500,000 langkung. Motor ABB ngajantenkeun motor anu diarah kami ayeuna nyaéta rasio kecepatan langkung luhur anu didukung, sareng ogé motor voltase tinggi universal ngagabungkeun sareng kualitas sareng kinerja biaya tinggi

ABB Motors sareng generator anu dianggo pikeun Shipbuilding industri Kelautan

Produk, solusi sareng jasa ABB pikeun Shipbuilding industri Kelautan anu tiasa mastikeun performa sareng reliabilitas anu saé bahkan dina nungtut aplikasi. Shipbuilding produk industri Kelautan urang tiasa nyumponan sarat kaamanan sareng lingkungan anu luhur, sareng jaringan global kami mastikeun yén anjeun tiasa ngaréspon gancang sareng iraha anjeun meryogikeunna.
ABB nawiskeun rangkep motor, generator sareng pangiriman aplikasi laut, kalebet induksi sareng motor sinkron sareng generator, ogé drive dorongan rendah sareng sedeng. Pangalaman industri anu éksténsif ngamungkinkeun urang ngartos kaperluan palanggan sareng ngadamel urang dipercaya.

ABB Motors sareng generator anu dipaké pikeun industri pertambangan

Industri pertambangan sareng mineral kalebet pakakas listrik sareng mékanis dina tambang sareng ngolah tanaga pikeun ékstraksi sareng ngolah bijih.
Industri pertambangan global nuju ngahijikeun integrasi anu parantos nyababkeun langkung alit tapi langkung ageung perusahaan pertambangan ngadominasi pasar. Perusahaan klien anu langkung ageung ngagaduhan bisnis nganggo motor ABB kumargi dukungan ABB pikeun produk sareng jasa henteu dugi ka tambang. ABB ogé nyayogikeun mitra OEM sareng EPC kalayan produk sareng jasa.

Paménta produk inti bakal terus ningkat, tapi kualitas lapisan bijih sésa bakal langkung handap sareng langkung handap, anu bakal ngantepkeun perusahaan pertambangan skala sareng ningkatkeun produktivitas pikeun tetep bersaing di pasar. Perusahaan pertambangan ieu milari téknologi ngarah ti ABB pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan pikeun ningkatkeun réliabilitas, ngirangan konsumsi énergi, sareng ningkatkeun automation sareng mékanisasi. Produk sareng jasa ABB motor salawasna ngaleuwihan ekspektasi customer sareng pasangan anu idéal pikeun perusahaan pertambangan global.

ABB Motors sareng generator pikeun minyak bumi, gas alam sareng industri kimia

Ngalangkungan karbohidrat fisik sareng kimia, minyak bumi, gas sareng industri kimia nyumponan paménta global anu énggal kanggo suluh, kadaharan, panyumputan sareng kasehatan. ABB terus ningkatkeun investasi na dina téknologi ngabantosan industri minyak, gas sareng kimia ngahémat tanaga, ngajalankeun aman sareng ngirangan dampak lingkungan.
Motor ABB nawiskeun rangkeian lengkep motor anu dipercaya, éfisién sareng frékuénsi konversi pikeun sakabéh industri minyak, gas, sareng kimia. Produk ABB dirancang pikeun sektor industri, sareng téknologi propriétasi na ngajamin uptime anu langkung saé sareng pangropéa kirang. Pangalaman industri anu luas ngamungkinkeun urang ngartos kabutuhan anjeun sareng pasangan anu dipercaya.

ABB Motors sareng Generator kanggo industri dahareun sareng inuman

ABB Motors anu dianggo dina industri dahareun sareng inuman usuall kedah nyumponan sarat anu ketat, sapertos grinders, mixers sareng conveyor anu dipaké dina ngolah daging, hayam, lauk, susu sareng produk bakery. Dina waktos anu sami, alat anu dianggo dina ngolah dahareun sareng inuman ngabutuhkeun masalah-gratis, jalan-jalan panjang, sareng efisiensi énergi anu ageung pisan sapanjang siklus kahirupanna.

Motor ABB nawiskeun rupa-rupa solusi drive motor anu kabuktian, efisien sareng dipercaya pikeun industri tuangeun sareng inuman, tina ngolah bahan baku, pangolahan prosés sareng pangiriman ka bungkusan dahareun sareng neundeun di daérah sapertos pangolahan daging sareng produk susu. Minuhan sarat industri anu ketat.

Bahkan dina aplikasi anu paling nuntut, produk sareng jasa ABB ngabantuan tingkatkeun efisiensi énergi sareng produktivitas anu luhur dina unggal prosés. Kalayan bahan baku anu langkung pikaresep sareng téknologi canggih, motor kanggo industri tuangeun dahareun sareng tiasa ngadangu tangtangan naon waé prosés prosés sareng beroperasi sacara saé jeung terus-terusan.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.