Gear motor AC

Jinis motor gir AC

AC gear motor kalayan kontrol gancang, 3 phase ac gear motor, ac gear gear katuhu, motor motor sareng rem, AC gear motor rpm low, AC Gear Motor Parallel Poros, Inverter Duty AC Gear motor, 110V Geared Motor, ac gear motor 6 rpm, ac gear motor 100 rpm, ac gear motor 60 rpm, AC gear motor 30rpm, Custom AC Gear Motor dll.

Naon ari motor gir AC?

Motor gir AC mangrupikeun motor anu gandeng ku girboks atanapi drive transmisi pikeun ngajantenkeun torsi leres-leres katutup pikeun tugas kontinyu, aplikasi tujuan umum. . Motor gir AC tiasa didesain pikeun nanganan rupa-rupa beban kalayan kecepatan anu cukup konsisten nyaéta Kanggo aplikasi anu peryogi tingkat torsi kaluaran anu luhur. Aya dua jinis motor gir AC pikeun tilu fase sareng fase tunggal. Tilu fase kanggo seueur industri anu nganggo sareng Anu sanés kanggo aplikasi bumi paling.

Kumaha Pilih Motor AC gear?

Tina spped, anjeun tiasa milih AC gear motor rpm low, AC gear motor 12rpm, atanapi AC gear motor 30rpm sareng sajabana Tina cara aplikasi, anjeun tiasa mendakan motor gear sareng rem, motor gear ac sareng kontrol gancang atanapi Inverter Duty AC Gearmotor . Tina jinis gir, aya hélikasi, cacing, bevel sareng sajabana Upami tempat anjeun leutik teuing pikeun nganggo motor gear AC, maka mendakan Motor AC Geared Compact anu bahkan tiasa disaluyukeun.

Naon jinis jasa anu tiasa disayogikeun ku Sogears?

Sogears mangrupikeun pabrik motor roda gigi ac profesional ti Cina sareng tim rékayasa kami dirancang réa AC GEAR MOTOR & HEAR HEAD ka seueur palanggan asing. kalayan téhnik progresif kami. Motor AC kami dioperasikeun ngahontal torsi dugi ka 820,000 lb-in sareng rasio gancangna dugi ka 13,540: 1 anu nyumponan seueur tuntutan industri. Anu paling penting nyaéta henteu ngan ukur kualitas anu saé, tapi harga motor gear AC anu langkung handap.

Tinjauan Katalog PDF Kami Pikeun AC Gear Motors

Motor gir AC pikeun dijual Cina

AC gear motor Poto

Wilujeng ngahubungi kami pikeun terang harga motor gir AC kami.
AC gear motor low rpm
AC gear motor low rpm
motor ac acuh kalayan kontrol gancang
motor ac acuh kalayan kontrol gancang
Hubungi harga motor gir AC
Hubungi harga motor gir AC
Motor gir AC 30 rpm
Motor gir AC 30 rpm
Motor fase ac 3 fase
Motor fase ac 3 fase
Motor gir AC 100 rpm
Motor gir AC 100 rpm

Naha Milih Sogears?

Kami produsén propésional motor gir AC sareng kami Nyayogikeun sadaya jinis motor gir pikeun sababaraha aplikasi industri kalayan fitur épisiénsi anu unggul.

Tingali Motor Listrik Kami

Penjualan pabrik langsung motor listrik kami kalayan kualitas anu saé, 10 hp atanapi 15 motor HP contona.

Tingali 3 motor ac gear kami

Aplikasi motor ac sareng aplikasi na, motor gir kalayan marake

AC gear motor low rpm

AC gear motor 60 rpm, AC gear motor low rpm, Milarian anu aya hubunganana sareng speed reducer

Harga motor gear AC

Helical Gearbox Internal | F séri paralel hélik gear motor speed reducer

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.