Kipas motor Mobil

Dial baja / tambaga / séng épaportatif
Écér Motor

leuwih tiis-motor

Kipas motor Mobil

Gantian Motor Swinger Cooler

2-Speed ​​dial 1 hp evaporative cooler motor pikeun dijual, Mésér dial baja / tambaga / zink evaportative cooler motor ti kami, Bagian-bagian tina motor anu langkung ngejat épérator 1/8 hp.

Sababaraha karya Awesome urang

KAWASAN GURU DENGAN KAMI

Ngeunaan Us & Layanan

cariosan

Salaku khusus pikeun motor Profesional Cooler khusus panilitian, produksi perusahaan tanggungan terbatas. Jangka panjang pikeun nyayogikeun nasabah produk sareng jasa. Produk seueur dianggo dina bidang otomatisasi industri, salian ti pangsa pasar domestik tertentu, tapi ogé diékspor ka nagara deungeun.

téhnologi canggih
Desain produk
Sertifikasi kualitas
Prototyping
Tim efisien
Jaminan jasa
pangwangunan

Janten Naon Teras?

READY! Hayu urang Ngobrol.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.