Asynchronous Motor

Naon téh motor Asynchronous?

Mesin asinkron atanapi motor asinkron mangrupikeun motor listrik AC anu arus listrik dina rotor anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun torsi diala ku induksi éléktromagnétik tina médan magnét tina gulungan stator. tilu fase motor induksi motor asinkron tiasa dilakukeun tanpa sambungan listrik kana rotor. Mesin anu paling penting sareng paling sering dianggo dina grup ieu nyaéta motor induksi AC anu teu sinkron kalayan desain kandang bajing kanggo motor fé tunggal sinkron sareng motor asinkron 3 fase. 3 fase motor asinkron disayogikeun sareng starter anu béda sapertos starter bintang-delta, motor asinkron AC mangrupikeun arus listrik (AC) motor listrik sareng motor induksi asinkronis mangrupikeun salah sahiji jinis motor listrik (arus bolak balik) anu paling sering dianggo anu ngalir dina kagancangan kirang tina kagancangan sinkronis na.

Naon jenis Asynchronous Motor anu urang tiasa kirimkeun?

Aya seueur jinis AC Asynchronous Motor ti China.
Tina cara na ningkatna, urang tiasa nyarios IMB3, IMB5, IMB14, IMB14 sareng IMB35 anu mangrupikeun pikeun standar Asynchronous Motor IEC standar. Tapi upami anjeun hoyong standar NEMA, urang tiasa nyayogikeun teuing sareng éta gumantung kana detaisl anu anjeun butuhkeun.
Tina fungsina, urang tiasa nyarios marake Asynchronous Motor, VFD Asynchronous Motor, Multispeed Asynchronous Motor sareng Motor Asynchronous khusus.
Tina kecepatan motor listrik, urang tiasa nyarios 2 kutub, 4 tihang, 6 tihang, 8 tihang, 10 tihang sareng 12 tihang Motor Asynchronous.
Tina jinis fase kakuatan listrik, urang tiasa nyarios motor listrik fase tunggal atanapi motor listrik 3 fase.
Tina jinis voltase, urang tiasa nyarios 220VAsynchronous Motor, 380V Asynchronous Motor, 400V Asynchronous Motor, 440V Asynchronous Motor atanapi bahkan 66,000V Asynchronous Motor.
Tina kakuatan Motor Asynchronous, urang tiasa nyarios 2.2KW, 7.5KW, 22KW, 55KW, 110KW sareng dugi ka 100,000KW.

Dimana motret Asynchronous motip kami tiasa dianggo?

Saliwat 90% tina Asynchronous Motors anu dianggo di dunya industri sareng aranjeunna gaduh aplikasi anu ageung di sakumna, dina rupa-rupa domain. Sababaraha di antarana nyaéta:

1. Kipas empar, blowers sareng pompa dina tuangeun sareng tuangeun.
2. Motor kompresor dina industri Minyak & Gas,
3. Conveyor, angkat ogé kren tugas tugas beurat tina sistem multi operator.
4. Mesin lathe, Minyak, pabrik tekstil sareng kertas, jsb.

Motors Asynronip
Motors Asynronip
Asynchronous-Motors
bitu ngabuktikeun motor listrik

Taros Kami

Meunang di kabaran ku kami

Kami ngahargaan pikeun tanggepan anu anjeun hargana sareng sadaya ideu anjeun diimpor ka kami. Urang ngan ukur ngalereskeun ideu para nasabah ka anu nyata.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.