Motor Bldc

Motors DC Brushless | Harga Murah, Kualitas Luhur

12V 24V 36V 48V Brushless DC (BLDC) Pabrikan Motors nganggo téknologi & alat panganyarna '

Naon Urang Naha

Kami gaduh seueur taun pangalaman dina manufaktur motor, sareng produk urang diekspor ka seueur nagara luar negeri. Kami parantos tangguh sareng dipercaya, ngan ukur ngahasilkeun motor anu saé pikeun anjeun. Motor listrik DC tanpa sikat (motor BLDC atanapi motor BL), ogé katelah motor.Buy éléktronik éléktronik.Buy harga rendah, motor tanpa motor dc bermutu tinggi ti Amérika Serikat ~~

Motor Bldc
Motor Bldc
Motor Bldc

Saha Urang Dupi

Harga Bldc Motor, Grosir & Palayanan

Motor Brushless DC nunjukkeun pamakean énergi anu suda, umur panjang, bising rendah, ukuran kompak sareng ciri beurat beurat.The STSPIN32F0 mangrupikeun System-In-Package anu nyayogikeun solusi terpadu anu cocog pikeun nyetir motor BLDC tilu fase nganggo cara nyetir anu béda.China 72V 10kw Listrik motor Motor BLDC Motor. Alat DRV10983 mangrupikeun supir motor tanpa sensor tilu fase sareng MOSFET listrik anu terintegrasi. Motor 1 hp (750W) motor BLDC kalayan ukuran flange kuadrat 80 mm, jalan dina 24V / 48/72 / 96V voltase sareng generasi bising. 

Perusahaan kami nawiskeun motor BLDC, Brushless DC Motor, dc brushless motor, dc sareng BLDC motor driver kalayan téknologi & peralatan pangénggalna kalayan harga anu terjangkau.

Naon waé jenis motor 24v bldc, motor 5kw bldc, motor motor 1500w, motor bldc 2000w, motor 3kw bldc, milarian harga aranjeunna tina perusahaan China anu saé sareng kami bakal nyayogikeun anjeun kinerja anu alus teuing sareng biaya panghandapna.

Rincian More

Kakuatan Daya Tinggi ti 200W ka 20KW, 1500/3000 RPM, Tujuan Umum sareng Controller sareng tegangan tina 24V ka 120V, ti otomotif ka aplikasi industri. Sederhana, kompak, sareng biaya anu handap.

Aplikasi industri Digunakeun

Kami nyayogikeun harga murah, motor tanpa sikat dc motor ageung gancang

Seri BLDC torsi tinggi Biaya épéktase transisi ka Brushless DC Motors, dianggo pikeun Kandaraan Listrik sareng Kawajiban Industri Permohonan, éléktronika konsumen, angkot. encoder Incremental atanapi encoder mutlak anu napel, rem Brushless DC Motors gaduh desain tegangan anu rendah pikeun aplikasi. Cukup kuat pikeun muka atanapi nutup buta, atanapi aplikasi lampu sanésna.

Kami nyayogikeun produk anu murah, harga murah. Mangsa-taun pangalaman manufaktur motor ngan ukur pikeun masihan anjeun motor anu berkualitas sareng awét. Naon motor DC Brushless DC (BLDC) sareng Kumaha Ngadalikeunana sareng Arduino. STSPIN32F0 mangrupikeun Sistem-In-Paket anu nyayogikeun solusi terpadu anu cocog pikeun nyetir motor BLDC tilu tahap nganggo metode nyetir anu béda. Upami anjeun gaduh patarosan anjeun ogé tiasa ngahubungan kami, kami bakal senang ngabantosan anjeun!

Motor BLDC

Hayu urang Ngobrol Ayeuna!

Upami produk ieu milik anjeun, mangga ngahubungi kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Urang ngajantenkeun kualitas salaku kauntungan sareng harga panghandapna minangka kajembaran.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.