Dobarkeun motor dua

Pabrikan motor gempa industri, Crane Kawajiban Motor, Kanggo pompa, Dobel Ganda Ganda sareng motor listrik Fase Tunggal ditawarkeun ku Sogears.

Pabrikan motor Double Shaft Motor

Dupi anjeun siap mésér motor shaft ganda? Pilihan-rupa motor motor rong fase dua arah anu sayogi ka anjeun

Ieu sababaraha gambar pikeun rujukan anjeun.

gambaran

Ganda Motor AC AC Listrik

D motor aci Dual nganggo kotak gear anu masihan torsi sareng rpm anu hadé dina voltase anu langkung handap. dobel dua motor listrik aci 380V torsi tinggi 100kg dc motor dc motor gear pasagi.

gambaran

Kipas Ganda Ganda / Blower Motor

Sebuah motor DC nganggo kotak gear napel dina porosna, anu didamel motor listrik sacara listrik diturunkeun tina arus langsung (DC) .Motor nganggo 150 RPM plastik Geared. AC motor dobel listrik anu dirancang pikeun laut, otomotif, alat dukungan taneuh, pertambangan.

gambaran

MOTOR GANDA UNIVERSAL

Vérsi ieu nganggo motor DC 12V disikat sareng sikat karbon panjang umur digabungkeun sareng 31.25: 1 logam. Kami stock sareng ngagaduhan aksés ka sadayana Double Shaft Blower Motors pikeun Bard, Marvair sareng merek sanés.

Di dieu Anu Seueur DOUBLE SHAFT MOTORWhat Anjeun Anu Milarian

Di dieu seueur harga murah, motor daft dobel kualitas luhur nganggo dunya sadunya. Upami anjeun hoyong mésér motor raft dobel 150 rpm, milari 150 rpm motor shaft duaan ti dieu. "Motor batang ganda" ngagaduhan "dua soca" anu ngaluarkeun kasus motor. Gerung-kerung motor 1 PM6/1PM4 - Pangrojong Industri.

Service kami

Upami anjeun ngagaduhan patanyaan anjeun ogé tiasa ngahubungan kami, kami bakal bagja ngabantosan anjeun! Palayanan palanggan kami online sadayana dinten. Taun-taun pangalaman manufaktur motor ngan ukur tiasa masihan anjeun motor anu bermutu sareng tahan lama. Pilarian di dieu Géptét Ganda Dobel, produsén motor Ganda Dual.

Milarian & ngabandingkeun sadaya motor Siemens sareng spésifikasi téknis pinuh ngan dina industri matriks. Urang gaduh sadaya katalog motor listrik Siemens sayogi, Kakuatan Umum Horsepower: 20 hp Tegangan: 410 volt volt Fase: 3 RPM: 1755 rpm Frame: 215TZ.

Sagala Patarosan?

Hayu urang Ngobrol!

Upami produk ieu milik anjeun, mangga ngahubungi kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Urang ngajantenkeun kualitas salaku kauntungan sareng harga panghandapna minangka kajembaran.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.