Hipnoter Gear Motors

motor gear hypoid

Motor gear Hipoid pikeun dijual

Kami produsén profésional dina motor gear bevel spiral hypoid.
Manufaktur motor hipodid

Manufaktur motor hipodid

Pabrikan motor gir Hypoid kalayan sora anu lemah sareng épisiénsi anu luhur.
Desain kotak hypoid

Desain kotak hypoid

Hypoid Gearbox ti Sogears nawiskeun pamustunganana dina kamampuan kinerja sareng sambungan beban pikeun aplikasi didorong servo tinggi.
Alat gear drive hypoid

Alat gear drive hypoid

Kami ngagaduhan téknik kelas munggaran anu motong dina fabrikasi gear hypoid.
Gearo motor bevel Hypoid pikeun dijual

Gearo motor bevel Hypoid pikeun dijual

Sudut katuhu Hypoid bevel gearmotor Biasana digunakeun dina aplikasi otomotif
Custom Spiral Bevel Gear

Custom Spiral Bevel Gear

Urang damel garansi hypoid sareng offset, gaya anu paling umum tina gaya ngagancangkeun anu peryogi pisan kana torsi.
Alat gear hypoid nyetél mesin

Alat gear hypoid nyetél mesin

Nyadar aci kerung dipasangna kana gear Hypoid disetél ku motor listrik

Pemborong Hypoid produk gear bevel

Motor girboks bevel Hypoid atanapi peredam gear hypoid, mangrupikeun generasi produk praktis anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan urang, anu ngagabungkeun téknologi canggih di daratan sareng luar negeri, efisiensi tinggi, hemat energi sareng perlindungan lingkungan.

perumahan alloy aluminium sareng 20CrMnTi pikeun gir di jero. karasa tina permukaan waos nyaéta 56-62HRC sareng kandel lapisan karburisasi diteundeun 0.3-0.5mm saatos ngagiling halus. 120W, 180W, 250W, 370W, 550W, 750W, 1100W, 1500W Helical-Hypoid Gear Motor, Modél Gaya Anyar Helical-Hypoid Geared Motor, Standard Flange Input Hypoid Motor.
kotak surat hypoid
Motor Hypoid

Input Flange standar Motor Hypoid Gandéng AC.

Hypoid Transmission Gearbox reducer loba dipaké dina
Industri Keramik, Industri Kaca, Industri Pangan, Industri Metalurgi, Industri Bir & Inuman, Industri Percetakan sareng pewarna, Industri Tekstil, Industri Logoistik Gudang, Mesin damel kai, alat perlindungan lingkungan Industri, Industri Kulit, Industri Farmasi
Spiral bevel gear

Spiral bevel gear

Kotamadya hypoid tiasa dikatégikeun salaku kotak gear bevel.
Sudutna pas-gunana kotak gear Hypoid Motor

Sudutna pas-gunana kotak gear Hypoid Motor

Desain kompak sareng mantap kalayan biaya kalapa.
Ruang pilihan kaluaran anu lega.

Ruang pilihan kaluaran anu lega.

Masang gampang sareng gaduh penampilan anu saé kalayan kaluaran Rated kaluaran 25 ka 720 Nm.
motor geared hypoid
Cari di dieu wincikan harga anu murah di jual perusahaan Hipnotis Gear. Meunangkeun inpormasi kontak pembekal, pabrik, ékspor, padagang Gir Hypoid pikeun meuli di China.

Punten rumaos naroskeun kami

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.