Hawa motor

Motor motor - pneumatic Motors

Motor hawa (motor pneumatik) atanapi mesin hawa anu dikomprés mangrupikeun jenis motor anu ngalakukeun padamelan mékanis ku ngembangna hawa anu dikomprés. Motor hawa nganggo kakuatan anu aman, dipercaya tina hawa dikomprés pikeun ngahasilkeun torsi sareng gerak rotasi. Sababaraha desain anu béda sayogi. Anjeun tiasa mendakan spésifikasi motor pneumatic didieu sareng urang tiasa nyayogikeun anjeun motor hawa anu pang éfisiénna, 10 hp motor pneumatic atanapi 
motor hawa am425, atanapi bahkan motor hawa vane.

Kumaha motor motor dianggo?

Kinerja motor udara gumantung kana tekanan inlet. Dina tekanan anu tetep, motor hawa nunjukkeun karakteristik linier kaluaran torsi / hubungan kacepetan. Nanging, ku ngan saukur ngatur suplai hawa, nganggo téknik throttling atanapi pangaturan tekanan, kaluaran motor udara gampang tiasa dirobah.
Motor motor
pneumatic-motor

Naon hartosna motor hawa dina sistem pneumatik?

Motor pneumatik ngahontal kamampuan pikeun maksimalkeun kinerja sareng manjangkeun umur komponén dina ngalakukeun pagawéan dina sistem pneumatik nalika dijalankeun sabisa-gancang pikeun kacepetan dipeunteunna (50% tina kacepetan dianggurkeun. Imbangan tanaga pangsaéna di daérah ieu, sabab hawa anu dikomprés dianggo cekap. 
Naha modél ieu nganggo piston? Yakin, modél standar kami nganggo piston. naha anjeun ngadamel modél motor udara anu sanés? contona ku pick tinimbang pistons? 
Leres, ieu tiasa disimpen. Kalayan model vane atanapi piston anu gaduh pangirangan dina laju aci utama motor.

Spésifikasi motor pneumatik

Motor anu tiasa dianggo kedah dipilih ku dimimitian ku torsi anu diperyogikeun dina laju spindle khusus. Dina basa sanés, milih motor anu leres, anjeun kedah terang laju sareng torsi anu dipikabutuh. Kusabab kakuatan maksimal ngahontal dina satengah laju motor bebas, motor kedah dipilih supados titik anu ditujukeun caket pikeun kamungkinan maksimal motor.
motor udara paling éfisién
mesin hawa dikomprés
pamilihan motor hawa
10 motor pneumatik hp
motor motor vane
motor hawa kompak
motor hawa am425
motor pneumatik kumaha jalanna

Pertanyaan Kami

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.