Motor industri

Penjualan Langsung Pabrik motor asli

Pilih tina sababaraha motor mékanis tugas. Milarian motor anjeun pikeun industri otomotif gampang

Produk urang

Nganggo kawat tambaga sareng baja anu bermutu luhur, ampir 100 prosés, ngagiling halus, ngantepkeun langkung dianggo katenangan; rotor-precision tinggi, operasi lancar, ngirangan kaleungitan, langkung-énergi, sareng awét; kualitas tutup beusi kualitas luhur pikeun mastikeun pas anu pas, rotor lemes sareng operasi efisien.

Kalayan langkung taun pangalaman dina aplikasi motor indusrial, Kami ngararancang sareng ngadamel produk industri motor sareng servo pikeun pasar Komérsial, Industrial, sareng Aerospace sareng Pertahanan. Motor urang kalebet tugas tani, HP pecahan, buktina ledakan, motor ac & dc. penanganan koper sareng pangecér paménta; Pabrikan fasilitas sareng prosés. Alos, kami nawiskeun perbaikan motor servo, perbaikan motor industri, penjualan motor anyar & direnovasi, jasa purna jual sareng bantosan téknis.
produk gerak servo

Produk gerak servo

AC & DC Industri Unpad

AC & DC Industri Unpad

motor leutik

Leutik Motor Leutik

Industri DC Motor

Industri DC Motor

Bukti ngabeledug motor

Bukti ngabeledug motor

Industri Motor luhur-presisi

Industri Motor luhur-presisi

pabrik motor industri

Urang ngahasilkeun sagala jinis motor na urang ogé tiasa ngaropea motor luyu pikeun kabutuhan pembeli. Kami ngagaduhan mangtaun-taun pangalaman produksi, produk ngagunakeun desain usik, anu ngajantenkeun kinerja dissipation panas langkung unggul; nganggé aci high-precision, pamilih bahan halus, produksi precision.

Suplai motor industri, motor listrik industri pikeun dijual, 5 HP Air Compressor Electric Motor, jasa motor jasa motor industri sareng mérek motor industri anu kami laksanakeun lega pikeun siemens, WEG, TECO Leeson, Baldor, ABB, Bison, Marathon, KB, Grove jeung sajabana jasa perbaikan motor listrik listrik industri kaasup motor rewinding, shredder, switchgear, sareng perbaikan motor listrik. Pikeun Motor Éléktrik Kipas Angin (TEFC) Motor Listrik - Dipaké, Dijual, Mésér, Ngajual, Dagang, sadunya.

Naha Pilih Us

Kami ngahasilkeun sadaya jinis motor, urang ogé tiasa ngadamel motor numutkeun kabutuhan pelanggan. Kami nyayogikeun produk kualitas tinggi, harga murah. Kami nyandak kualitas salaku kaunggulan kami sareng harga panghandapna nyaéta kaikhlasan.

Bantuan aplikasi pikeun solusi industri sareng pembina mesin mangrupikeun kakhususan kami. Mangrupikeun mangtaun-taun dina kaparigelan kalebet Motor Éléktrik, Gearboxes Mékanis, Motor Pompa, Pamasangan & Kontrol Éléktrik Industrial, ventilasi industri, Jasa 24 jam pikeun ngabales sadaya patarosan anjeun.

Kami mangrupikeun salah sahiji merek utama anu aya di pasar anu ngajual sareng jasa motor industri ageung saluyu tina penjualan tipena béda motor listrik ti tegangan rendah, horsepower fraktional ka horsepower tinggi, sedeng sadaya motor listrik anu kualitas anu tiasa dianggo pikeun sababaraha industri aplikasi.

Taun-taun
pangalaman

Taun-taun pangalaman manufaktur motor ngan ukur pikeun masihan anjeun kualitas bermutu sareng awét anu hadé sareng anjeun tiasa yakin yén kualitas motor kami

Gancang & épéktip
leyuran

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun tiasa ngahubungan kami, kami bakal bagja ngabantosan anjeun! Pelayanan palanggan kami online sadayana day.We gaduh mékanisme balik anu saé.

Pangalusna Industri
ahli

Kami gaduh sakedik ahli domestik kalayan kamampuan panilitian sareng pamekaran mandiri, sareng kami salah sahiji ti saeutik perusahaan propésional. Janten mangga diyakinkeun

Harga Fleksibel
sistim

Masing-masing modél motor gaduh harga sorangan, kami bakal fléksibel dumasar kana kabutuhan anu mésér, langkung diskon sareng langkung seueur. Hubungan kontak palanggan pikeun detil.
Upami anjeun gaduh produk karesep, datang sareng ngahubungan kami!

Konsultasi Gratis

Nelepon kami pikeun querian naon waé

+ 86 535 6330966

atanapi email kami di

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.