Variabel Speed ​​motor

Variabel Speed ​​motor

Pikeun aplikasi anu diperyogikeun speed dua kali atanapi kecepatan variabel, fase tunggal dugi ka tilu fase konvérter atanapi nganggo motor AC sareng Inverter atanapi di jero éléktromagnétik sareng ogé nganggo motor sikat. motor kecepatan variabel mangrupikeun pilihan anu maju kusabab speedrange lega na, drive frékuénsi variabel pikeun 3 motor vfd motor pikeun 3 fase 3hp motor, panas low sareng operasi bébas perawatan.
220v fase tunggal pikeun 3 fase konvérter, 2hp speed speed motor, variable speed motor pikeun sabuk coét, Frekuensi Variabel & Drive Speed ​​Speed, kumaha ukuran vfd pikeun motor? Upami perusahaan anjeun gaduh produk anu peryogi motor speed variabel, sumping ka kami sareng kami bakal nyayogikeun motor drive speed variable kualitas luhur sareng kontrol motor listrik variabel speed.

Jenis Jenis Speed ​​motor

1. Variabel motor gancang pikeun coét beubeur

Kumaha carana ngadamel sabuk variabel sabuk speed? Pitur sirah 4-posisi rotary sareng inverter-variable speed control. Bakal aya piring dina motor kalayan inpormasi éta sareng motor ieu aya di luhur roda idler, motor & drive.

2. Variabel motor gancang pikeun lathe kai

Kumaha Ngarobih Motor AC Lathe kana Speed ​​Variable? Ngarobih Multi Speed ​​Turncrafter, Jet, atanapi Delta Midi Lathe janten Variable Speed ​​Workhorse. motor bakal ngoperasikeun kaseueuran waktos antara 50% sareng 125% tina kagancangan dasar.

3. Variabel frekuensi drive pikeun fase motor 3

Motor fase tunggal tiasa nyetir generator tilu-tahap, anu bakal ngahasilkeun sumber tilu-tahap kualitas luhur tapi kalayan biaya tinggi pikeun aparat, catu daya na pikeun nyetir motor 3-fase, Variable Speed ​​Motor.

4. Variabel kendali motor listrik anu gancang

Rupa-rupa drive motor speed variable variable anu bisa dipercaya, kadali sareng asesoris pikeun motor listrik. Kontrol Kecepatan Motor AC Industrial kanggo dijual, VFD ngan ukur salah sahiji pengendali sareng sanés ngan ukur hiji anu tiasa ngendalikeun kagancanganana.

5. Motor laju 2hp variabel

Salaku conto Motor 2 hp; 3450 RPM; TEFC; 220V atanapi 380V AC. Nalika ngajalankeun on 220V, éta bakal ngahasilkeun 1.5 hp; Nalika ngajalankeun on 380V AC, éta bakal ngahasilkeun kakuatan 2hp. Janten 220v fase tunggal ka 3 fase converter janten Variable Speed.

6. Kacepetan drive mékanis variabel

Drive speed Variable Mékanis V-belt kami pikeun ngamungkinkeun kontrol speed fléksibel anu kasar sareng awét. Salaku distributor drive kecepatan adjustable kalebet jinis mékanis: belt drive, drive traction & semiconductors listrik

Aplikasi umum

Bahan Kimia, Minyak, & Gas
Pangeboran Minyak & Induksi Servo
Kertas & Leuweung
Kadaharan sareng inuman, bungkus
Posisi & Extruders
Industri limbah sareng industri irigasi

Taros Kami

Nelepon kami pikeun querian naon waé

+ 86-535-6330966

atanapi email kami di

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.