Langsung motor ayeuna

DC Motor

Jinis Motors DC Sareng Aplikasina

Jenis DC DC

Motor DC ngagaduhan seueur aplikasi dina bidang rékayasa sareng téknologi ayeuna. Ti alat pencukur listrik ka mobil - motor DC di mana waé. Pikeun nyayogikeun aplikasi anu lega ieu - sababaraha jinis motor DC anu dianggo gumantung kana panélapan.
DC Motor

Seri Bungah DC Motor

Dina kasus séri tatu motor DC anu ngagumbirakeun atanapi ngan saukur séri DC motor, sadaya arus armature ngalir ngalangkungan lapangan salaku hubung-hubung sambung kana gulungan armature. Motor éksitasi séri fase hiji nyaéta motor anu parantos seueur dianggo. Kauntungannana kusabab kecepatan tinggi, torsi awal ageung, ukuran alit, beurat enteng, gampang diblokir, sareng seueur voltase anu lumaku. Cara pikeun ngarobih kagancangan, saderhana sareng gampang diterapkeun. Dina motor DC séri anu luka, kecepatanna beda-beda ku beban.

Sanyawa Compound DC Motor

Karakteristik éksitasi senyawa dina motor DC tiasa didapet ku ngagabungkeun karakteristik operasional boh motor shunt sareng seri DC motor anu gumbira. Éksitasi senyawa motor DC séhat tiasa tina dua jinis gumantung kana sifat anu nyusun, sanyawa kumulatif DC motor sareng sasar diferensial motor DC. Motor DC anu bungah-séhat ngagaduhan aplikasina anu kuat sareng sering dianggo dina kapal, trolleybus, sarta alat pertambangan angkat.
DC Motor
DC Motor

DC Motor Sepak Teruja

Motor anu misah gumbira milik motor DC, anu hartosna coil ekspilasi sareng penggulung armature tina motor mangrupikeun motor anu kapisah, sareng arus éksitasi disalurkeun sacara mandiri, henteu paduli arus armature. Éksitasi garansi sareng penggulung angkatan motor anu gumbira anu misah masing-masing didorong ku dua sumber listrik. Sumber kakuatan pamisahan anu misah tina motor anu nyalira ngajadikeun alat langkung rumit. Tapi, motor ieu mangrupikeun rupa-rupa angkot sareng anu biasana dianggo dina mesin utama ngerek.

Permanén Magnet DC Motor

Magnet motor DC permanén tiasa dipisahkeun kana magnet motor tanpa sikat permanén sareng magnet motor disikat permanén nganggo motor nganggo atanapi tanpa sikat. Motor DC permanén permanén dianggo dina sagala rupa alat éléktronik portebel atanapi alat, sapertos perekam, pamuter VCD, pamuter catetan, massal listrik, sareng sagala rupa kaulinan, sareng ogé seueur dianggo dina mobil, motor, pangeringan tangan, sapédah listrik, sareng batré otomotif, laut, penerbangan, mesin sareng industri sanésna ogé seueur. dianggo dina sababaraha luhur canggih produk, sapertos perékam pidéo, panyalin, kaméra, telepon sélulér, alat mesin presisi, kontén artos bank, sareng mesin bungkus banknote.
DC Motor

Tim Fitur kami

Tim inovasi téknis anu hadé sanés ngan ukur tiasa nyangking kahirupan pikeun perusahaan, tapi ogé mendorong pangembangan industri anu gancang sareng industri. Pausahaan ngagaduhan tim wirausaha anu diwangun ku tanaga anu berpendidikan tinggi sareng berkualitas tinggi, parantos akumulasi pangalaman operasional anu sugih, sareng ngawangun sistem manajemen ilmiah. Anggota tim kasebut ngora sareng pinuh kalayan vitalitas, inovatif sareng gagah pikeun nantang tantangan. Kalayan raos sosial anu hadé, kuring badé nyumbang kana perbaikan status quo China Electric.
DC Motor
DC Motor
DC Motor

Kilang kitu urang

Kami mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun produk seri Siemens. Perusahaan diadegkeun dina taun 1995, saatos taun pangwangunan, perusahaan parantos kéngingkeun amanah seueur konsumén tetep ageung ngalangkungan produk anu berkualitas sareng jasa anu saé. Kapuasan palanggan kalayan produk kami mangrupikeun sumber listrik anu paling hébat, sareng sumber nasabah tetep ogé nunjukkeun kaaslian produk urang. Seueur taun pangalaman produksi mangrupikeun masihan anjeun produk anu saé.
DC Motor
DC Motor
DC Motor

Susunan Kuantitas TiOne Piecedua PotonganTilu PotonganSagala kuantitastiasa ditarima.

Kami nampi sadayana jumlah bahkan hiji bagian anu bakal kami kirimkeun pikeun anjeun. Aya saham ageung bagian-bagian merek ieu di gudang urang sareng hiji atanapi dua lembar sanés masalah pikeun urang. Tina kurir, jumlah anu langkung ageung, harga langkung saé. Kami nyarankeun pikeun mesen sabisa-bisa.
Pamayaran tiasa janten Transfer Telegraphic atanapi Paypal Atan kiridit atanapi malah Alipay. Kami ngagaduhan langkung ti 30 taun pangalaman dina perdagangan internasional sareng seueur pamayaran anu tiasa kami katampi. Kami bakal ngirim rekening anjeun saatos anjeun nyandak kaputusan cara anu bakal mayar kami.
Cara kiriman nyaéta ku sababaraha cara sapertos hawa, atanapi ku laut atanapi panto ka panto ku kurir. Pikeun kuantitas anu leutik, kami nyarankeun ngintunkeun ku udara atanapi ku kurir sabab agén angkutan laut henteu resep kargo beurat langkung ti 100kg di handap ieu. Ogé, waktos angkutan gumantung kana cara anu anjeun pilih sareng kami bakal masihan anjeun pitunjuk nalika anjeun gaduh pesenan tempat.
Kami salah sahiji seueur agén pikeun merek terkenal di dunya di Cina sareng kami ngajamin sadaya bagian mérek ieu anu urang jual asli. Aya kode QR dina bagian na sadayana anu anjeun tiasa parios tina halaman wéb resmi mérek.

Wilujeng sumping kanggo Inquiry Us.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.