Tutup Éléktrik Éléktrik

Téh Éléktrik Elektrik Kanggo Dijual
Kami ngagaduhan harga pangsaéna pikeun Grosir & Pamasok

Motors Perusahaan Listrik Fase Tujuan Umum

Ti perusahaan kami, anjeun tiasa mendakan sagala jinis motor Unik Elektrik Single, W hp motor fase tunggal, W hp motor fase tunggal, motor listrik 1.5 hp fase tunggal, 5 hp motor listrik V sareng 3 hp motor listrik fase tunggal. Dilengkepan kalayan kapasitor amprok sacara otomatis dihurungkeun sareng dihubungkeun ka pipaing bantu pikeun dimimitian, 7.5 hp W rpm TEFL motor tunggal fase, 3 hp motor listrik W rpm fase tunggal, sareng motor listrik 5 hp listrik W rpm fase tunggal. IEC sareng NEMA dipasangna pas pikeun sadayana pikeun Fase Single motor Phase.There seueur jinis motor listrik fase tunggal. Tina fungsina, éta tiasa diilem ku jenis rem, frekuensi, laju, dobel ganda dll. 7.5 hp W rpm motor listrik fase tunggal, Fasa TC 1 Fasa, Tegangan: W / W.Totally Enclosed Fan Cooled Severe Severe Severity motor. 5 HP Air Compressor Kawajiban Listrik Motor T Frame is on W RPM. kumaha nyambungkeun kapasitor kana fase motor tunggal? Mimitian kapasitor, Jalankeun kapasitor, ac kapasitor, ac motor startup kapasitor, kapasitor ngamimitian motor ngajalankeun motor, kapasitor ngamimitian motor, kapasitor, kapasitor motor listrik, kapasitor motor listrik, kapasitor éléktrolitik, motor induksi, motor kapasitor, motor kapasitor, motor ngajalankeun kapasitor , motor ngamimitian kapasitor, motor starter, motor mulai kapasitor, polimér kapasitor, ngajalankeun kapasitor, motor induksi tunggal, ngamimitian kapasitor, ngamimitian ngajalankeun kapasitor.

Milarian didieu motor Unik Tujuanana

Ti pabrik Fase AC Motor Tunggal, Kami nawiskeun seueur pilihan motor listrik fase tunggal kalayan harga anu hébat. 1 fase motor sayogi dina JM-JP & JET Pump, Compressor Duty, HVAC, Electric 5 HP Farm Duty Single Phase Electric Motor, anu dijantenkeun sumber kakuatan perdana pikeun susunan aplikasi leutik-horsepower anu sigana teu aya watesna. seueur éksékusi anu béda, ogé UL / CSA disatujuan, fase tunggal motor kipas terlampir kipas motor di Universal Electric Motor.

single phase motor listrik 1 hp, 15 hp fase motor listrik tunggal, 7.5 hp 1750 rpm motor listrik fase tunggal, 3 hp motor listrik 1725 rpm fase tunggal, 5 hp motor listrik 1725 rpm fase tunggal, Milarian fase motor sinkronisasi fase tunggal di dieu. urang bakal ngutip anjeun ayeuna!

Sagala naon anu anjeun butuhkeun, urang ngagaduhan.

  • 15 hp motor listrik fase tunggal
  • 7.5 hp 1750 rpm tefc motor fase tunggal
  • 20 hp motor fase tunggal
  • 1.5 motor hp motor tunggal fase
  • 5 motor hp 220v
  • 3 motor hp motor 1725 rpm fase tunggal
  • 2 motor hp motor 1725 rpm fase tunggal

Motor fase tunggal pikeun dijual dina harga anu saé

TAMPILAN SINGLE FASA TEFC BISA

15 hp motor listrik fase tunggal
15 hp motor listrik fase tunggal
7.5 hp 1750 rpm tefc motor fase tunggal
7.5 hp 1750 rpm tefc motor fase tunggal
1.5 motor hp motor tunggal fase
1.5 motor hp motor tunggal fase

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.