DC Gear Motor

12volt-gear-motor-surplus

Leutik DC Gear Motor

Motor motor DCN 100 rpm

Motor motor DCN 100 rpm

dc-gear-motor-12v-300-rpm

Motor motor DC 24v

motor motor dc sareng encoder

Motor motor DC nganggo encoder

cacing-dc-gear-motor-24v

Kauangan sareng Perbankan

motor motor dc 24v

Motor gear DC DC

Gaduh Patarosan?

Peryogi Konsultasi ngeunaan bisnis anjeun?

Sogears Manufaktur sareng Téknik parantos dioperasi ti saprak 1993, ngarancang sareng manufaktur torét panjang motor torsi dc motor. Kinerja Luhur pikeun Sakur Industri. Kualitas Dijamin.
Kami ngagaduhan pangalaman téknologi canggih asing, alat canggih, tim manajemén profésional sareng ngabéréskeun prosésna, tapi saleresna saluyu sareng iso9001 / ts16949 ngatur produksi, sahingga mastikeun kualitas masing-masing produkna.

Dimana kuring mendakan inpormasi kanggo perusahaan swasta?

Nalika "harga wajar, waktos pangiriman gancang" pikeun ngadegkeun reputasi anu hadé di antawis para nasabah, perusahaan ngagaduhan sajumlah pangguna rumah tangga sareng pabrik pikeun ngadegkeun hubungan anu pas antawis pasokan sareng paménta. sedengkeun 90% produk perusahaan diékspor ka nagara-nagara bersatu, germany, japan, italy, malaysia, australia, wétan tengah sareng nagara-nagara sanés. dipuji ku pangguna. Janten, Upami anjeun resep ka kolaborasi sareng kami, urang tiasa ngatur konsumén di nagara anjeun pikeun ngirim anjeun sababaraha conto pikeun rujukan anjeun atanapi urang tiasa ngintunkeun anjeun langsung.

Sakumaha gedéna tim proyek?

Sistem manufaktur anu berkualitas luhur kami mangrupikeun jaminan pikeun ngalaksanakeun prestasi. Kami nyatujuan pikeun manajemén tujuan kualitas anu mimiti, gengsi supreme.Kalasan torsi motor dc motor anu parantos dirancang pikeun duanana, panggunaan indoor sareng luar. Aranjeunna gaduh operasi sepi, desain geter sedeng, sareng dimensi kompak, aranjeunna ngalaksanakeun saluareun harepan. Aspék ieu ngan ukur ditingkatkeun sareng pilihan pemasanganana.

Kumaha Pilih motor Gear DC Katuhu?

1. Nyaho syarat aplikasi Anjeun.
Léngkah munggaran dina milih motor gear dc nyaéta ningal syarat aplikasi anjeun. Ieu kalebet tapi henteu dugi ka handap:

Syarat umum: Ukuran amplop, orientasi ningkatna, jinis na ningkatna ukuran, overhung sareng beban sisi, sareng jinis pelumasan.

Sumber input input: Tegangan, frekuensi (Hz), arus maksimal (Amps) sareng jinis kendali, upami berlaku.

Spésifikasi gearmotor: Ukuran, beurat, tingkat bising anu dipikahoyong, harepan hirup sareng tingkat pangropéa.

Kinerja Gearmotor: laju, torsi, siklus tugas, kakuatan kuda, ngamimitian sareng ngajalankeun torsi (pinuh beban).

Lingkungan operasi: motor gear dc sareng encoder, Application and ambient suhu, and ingress protection (IP) rating.

2. Pilih motor dc motor anu leres.
Teras, paké daptar syarat aplikasi anjeun sareng ngabandingkeunana kana spésifikasi motor tina sababaraha jinis anu anjeun pikahoyong sapertos motormotor universal, henteu sikat atanapi magnetmotor. Kusabab unggal aplikasi gaduh ciri sareng kaperluan anu unik, penting pikeun dicatet anu faktor sapertos horsepower, dimimitian torsi atanapi efisiensi paling penting pikeun aplikasi anjeun. Salami fase ieu, anjeun tiasa mutuskeun yén cocog kotak gear sareng motor nyalira bakal cocog sareng kabutuhan anjeun.

3. Nyaho kacepetan sareng torsi syarat beban anu kudu didorong.
Pikeun mastikeun gearmotor anjeun leres ukuran pikeun aplikasi anu anjeun dimaksud, penting pikeun terang kacepetan kaluaran anjeun, contona dc gear motor 100 rpm, ngamimitian sareng ngajalankeun torsi. Milih gearmotor anu tepat mangrupikeun masalah anu cocog sareng laju kaluaran (RPM) sareng torsi kana kabutuhan aplikasi anjeun. Kacepetan kaluaran ditangtukeun ku sarat mesin anjeun sareng kedahna dipikanyaho. Éta daun torsi anu ngamimitian sareng ngajalankeun janten ditangtukeun. Tetep diémutan, nalika anjeun milih motormotor pre-engineered, produsén parantos ngalaksanakeun sesah angkat beurat pikeun mastikeun motor sareng kotak gear bakal jalan saé.

Sakali anjeun parantos ngitung torsi awal sareng ngajalankeun anjeun, paké kurva prestasi produsén pikeun torsi, kacepetan sareng efisiensi pikeun milari motor anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Teras ulasan watesan desain poténsial kalebet torsi kotak jalan (full-load) torsi, laju input, kakuatan ngahasilkeun kotak gear, ciri termal sareng siklus tugas.

4.Test
Sakali anjeun parantos milih gélmotor, penting pikeun ngajalankeun sababaraha tés pikeun mastikeun motor jalan-jalan dina lingkungan operasi anu biasana. Upami motor janten teu pati panas, teuing bising, atanapi muncul stres, balikan deui prosés pamilihan motor atanapi kontak produsén.

Nyandak waktos kanggo leres ukuran gearmotor anjeun bakal ngabantosan mastikeun yén éta bakal salami bertahun-tahun sareng beroperasi dina tingkat puncak.

Dimana kuring mendakan Ékonomist?

Punten kirimkeun sadaya inpormasi anjeun ka email kami [email dijaga] sareng bakal ditransfer ka pengelolaan urang. Aranjeunna bakal ningali sareng masihan tanggapanana anjeun teras teras, urang kedah pendak sareng masing-masing pikeun ngobrol salajengna.
Hubungan kami ayeuna sareng kéngingkeun kahiji anjeun

Konsultasi Gratis

Nelepon kami pikeun querian naon waé

000-999-555

atanapi email kami di

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.