Servo Motors

motor motor kualitas alus

Motor servo khusus pikeun respon tinggi, posisi-precision tinggi.

Mikro servo motor

Ngeunaan produk

Timer motor servo PLC mandiri

Anjeun tiasa nyambungkeun alit motor servo langsung ka hiji Arduino ngontrol posisi gempa pisan.SG90 nyaéta servo 9g paling populér di dunya. A servo drive atanapi servo amplifier tanggung jawab pikeun kakuatan motor servo. Sub generik ieuservo mikro mangrupikeun salah sahiji servo anu paling enteng anu urang bawa. MG996R dasarna pérsi ditingkatkeun. MG995 mangrupikeun motor servo anu populér pikeun kinerja sareng harga murah. Algoritma servo adaptif ClearPath mastikeun performa tinggi.

Sababaraha karya Awesome urang

PRODUK PANGKAT KITA

Ngeunaan Us & Layanan

Service kami

Pabrik penjualan langsung, jaminan penjualan, kualitas dipercaya, sareng nyayogikeun dukungan téknis. Upami anjeun aya masalah, punten taroskeun ka palanggan kami. Unimotor hd mangrupikeun rentang motor servo AC brushless dinamis tinggi. Inpormasi lengkep sareng ulasan pikeun servis SG90. Mini servo lumayan ngagumkeun. SG90 pang populerna 9g servo di dunya. Roda Servo Rotasi Kontinyu. 

Desain produk
branding
Tés Panganggo
Prototyping
komposisi produk
Service kami
Desain interaksi
pangwangunan

industri aplikasi

Produk ieu seueur dianggo sareng tiasa diterapkeun dina industri ieu.

Alat mesin CNC, mesin tekstil, mesin bungkus, mesin percetakan, mesin damel kai, alat produksi batré énergi anyar sareng industri sanés. Diajar ngeunaan motor Servo SG90The MG996R nyaéta servo gear logam motor nganggo torsi maksim tina 11 kg /cm. Téras luhur biasana dikaitkeun sareng servos langkung mahal atanapi langkung ageung.

Ngeunaan fitur produk sareng kauntungan

Awak kompak, kalayan kontrol PLC; kontrol langsung, diajar mandiri. Harga online murah pikeun kualitas luhur DC Servo Motors dina saham. Aktuator Dynamixel parantos dianggo ku unggal paguron luhur. Servo liner janten panggantian langsung pikeun standar. Kahiji tina pengontrol servo USB generasi kadua Pololu. Servo Tower Pro SG90 mangrupikeun motor servo anu paling murah

Janten Naon Teras?

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.