Motor universal

Motor universal mangrupikeun motor séri

Motor séri atanapi motor universal nyaéta motor listrik

Tentang Kami

Motor universal mangrupikeun jinis motor listrik.

diagram kipas motor kondensor kipas universal harga murah, motor universal kualitas luhur. Pabrik motor ngadamel motor blower universal anu tiasa kabel  

misi kami

Diagram wiring of Universal Motor

Pos Hardware Langkung Mahal

Motor universal mangrupikeun jinis motor anu khusus anu dirancang pikeun ngajalankeun dina DC atanapi pasokan AC fase tunggal.
misi kami

VISI

mesin cuci motor universal

A motor universal nyaéta salah sahiji anu tiasa dianggofase ac atanapi dc power. Motor universal mangrupikeun motor séri-fase tunggal

Gawé kami

portopolio

newsletter

Langgan Us pikeun nawaran anu langkung narik.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.