Service kami

Penjaminan kualitas

Penjaminan kualitas

Salaku ahli anu gaduh pengetahuan industri, jasa komprehensif pikeun motor listrik, motor roda gigi, unit pakakas sareng gandeng sapanjang siklus hirupna. Rupa-rupa pilihan retrofit sareng modérenisasi pikeun jasa industri.
Jaminan Waktos

Jaminan Waktos

Kami gaduh bumi saham ageung pikeun ngajamin pangiriman langsung Gumantung kana solusi lapangan industri profesional, prestasi lapangan industri anu hadé sareng aplikasi téknologi terkemuka. réspon gancang ku sadaya pihak anu kalibet nyandak prioritas mutlak.
Penjaminan saatos saatos

Penjaminan saatos saatos

Dukungan téknis & Pitunjuk Pangropéa nyaéta pikeun waktos hirup. Pikeun taun munggaran, konsumén urang disayogikeun gratis atanapi ngagentoskeun pikeun masalah naon waé anu henteu disababkeun ku faktor manusa.

industri sektor

Semén

Semén

Énergi Kimia

Énergi Kimia

Tambang Batu Bara

Tambang Batu Bara

Tutuwuhan

Tutuwuhan

Industri kertas

Industri kertas

Téknik Perminyakan

Téknik Perminyakan

Pabrik Gula

Pabrik Gula

Industri kadaharan

Industri kadaharan

Shipyard & Shipbuilding

Shipyard & Shipbuilding

baja fabrikasi

baja fabrikasi

Ngatur bahan

Ngatur bahan

Daur ulang Runtah

Daur ulang Runtah

kotak-produsén.jpg

palayanan industri

Kaseueuran jinis motor gir kaasup sudut geared motor katuhu, horisontal inline solid-speed reductors, motor gear siemens, motor gir poros kerung, foot cyclo drive, flange vertikal sikloidal gearhead, gearmotor output berongga. motor gir dc sikat, Helical Gear Motors, Worm Gear Motors, Planét Gear Motor, Bevel Gear Motors, compact dc gear motor, Spur Gear Motors, ac gear motor low rpm, Cycloidal Gear Motors, Hypoid gear motor, square gear motor, Spiral Bevel Motor Motors, motor gir DC, motor gir poros paralel, motor gir AC, motor stepper geared, motor réduksi gir, reducer motor, motor motor mikro, motor gear cacing dc, motor fase tunggal kalayan girboks, motor gir bevel hélik, ngaput motor roda gigi , motor gearhead, motor listrik gir, motor gir brushless, motor réduksi, speed reducer pikeun motor listrik, motor gear 24v dc, motor dc torsi tinggi motor, motor gir planét stepper, motor motor johnson kontrol, motor gear sumitomo cyclo drive, motor gear robot, motor gear torsi tinggi, motor gear sareng encoder, kotak réduksi gear inline, motor gir planét tanpa sikat, motor dual dc gear motor, motor volt réduksi 12 volt, motor gir tiang anu dibayangan, b motor gear ldc, motor gir industri, torsi tinggi motor gir planét, motor gir hawa jsb.
Kotak roda kemudi, girboks inline hélik hélik, kotak gear bonfiglioli, réduksi gear hélik, unit gir hélik, kotak gear bevel, Gearboxes extruder, perédit cacing, gir industri, gir réduksi bevel spiral, réduksi gir roda kolom as, kotak gear nmrv, unit réduksi gear, Helical Gearbox, Worm Gearbox, rolling mill gear box, Planét Gearbox, hansen gearbox, helical Bevel gearbox, Spur gearbox, marine gearbox, brevini planetary gearbox, Cycloidal gearbox, marine gearbox hidrolik, Spiral bevel gearbox, power transmission gearbox, 90 degree gearbox, kotak gear karéta, girboks stainless steel, girboks epicyclic, gearbox drive worm, inbox helical gearbox, speed reducer gearbox, sumitomo gearbox, falk gearbox, worm réduksi gearbox, gearbox hidrolik, fenner gearbox, steel gearbox, chenta gearbox, cacing reducer gearbox, réduksi gearbox pikeun motor listrik, gearbox réduksi dua kali, unit gir flender, girboks hélik inline, unit gir bevel hélik, girboks sudut katuhu murah, Elec kotak motor motor tric, gearbox hélik poros paralel, Gearbox Turbin Angin, gearbox planét hélik, dua kotak gear, kotak roda roda cacing, kotak gear sikitomo cyclo, girboks hélik premium, girboks hélik kerung, girboks hélik tugas, kotak gear bevel bijil, girboks planét pikeun motor servo jsb.
Kaseueuran motor listrik kaasup motor AC, motor DC, Fasa Tilu Béda, Frekuensi Ragam, Speed ​​Laras, Letupan-Bukti, VFD éléktromagnétik marake, tilu fase Asynchronous Electrical Motors, Induksi bajing-kandang Sakabehna Dibungkus, motor tanpa sikat, motor fase 3 , motor siemens, motor ABB, motor nirkabel, motor pmdc, motor listrik 5 hp, motor motor listrik, motor listrik 1 hp motor, motor éléktromagnétik, motor listrik 12v, motor listrik 2hp, motor listrik 10 hp, motor fNN XXXX, 3hp motor, motor listrik torsi tinggi, motor kipas listrik, motor listrik dc, motor listrik fase tunggal, 3hp motor fase tunggal, 5hp motor fase tunggal, motor efisien énergi, 2 hp motor listrik, motor listrik tanpa sikat, 100 hp motor listrik, 15v motor listrik, motor listrik industri, motor listrik 24v, 48 hp motor listrik, 7.5hp 5 motor fase, 3 hp motor listrik, 200 hp motor motor listrik, motor 300kw, motor 10, motor 500 hp tunggal fase, 10 hp motor fase tunggal, 7.5 hp motor listrik fase tunggal, motor listrik 5kw, motor listrik kuat, motor listrik 50 hp, motor listrik 25v, motor listrik 240v motor, modél motor listrik, motor listrik induksi, 120hp 2v listrik tunggal fase motor, motor listrik gedé, 240 hp motor listrik, 40kw bldc motor, motor permanén tanpa sikat dc motor, motor listrik gancang dll.
Gearbox speed-reducer AC-motor cadang, helical gears bevel babak gears, kaluaran baju, bantalan SKF, segel minyak, gear cacing, cycloidal, spiral spindle

Eupan balik anjeun penting pikeun kami.

Kami siap pikeun patarosan anjeun.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.