NER GROUP CO, LIMITED

Diajar More ngeunaan Kami

Tentang Kami

Leres, Éta Sogears:
"Pabrik motor Gear ngirangan, Pabrik motor AC&DC Gear,
Pamasok Pabrik motor Gear Industri, Cina nganggo motor listrik. "
perusahaan motor gear

NER GROUP mangrupikeun markas anu lokasina di China anu diwangun saprak 30 taun ka pengker sareng Yantai Bonway Produsén Co, Ltd mangrupikeun cabang cabang di daratan Cina anu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi profésional khusus dina industri anu didorong listrik ku listrik anu utamina tina tukang gear. kotak gear industri sareng motor listrik. Kalayan sistem jasa saatos jual anu saé, kami parantos ngawangun ruang lingkup usaha anu saé pikeun seueur proyék insinyur di nagara-nagara anu sanés kalebet Éropa, Wétan Tengah sareng Amérika Kidul.
kalayan standar anu luhur sareng étika anu kuat, tapi salaku perusahaan anu ngawangun hubungan amanah sareng pamangku kapentingan sareng nyiptakeun kontribusi anu lega pikeun masarakat ku nyayogikeun téknologi sareng jasa anu unggul dina taun 100 salajengna.

Service kami

Urang ngembangkeun séri standar, séri khusus, séri non-standar standar ageung sareng ukuran, siri énggal, séri katepatan transmisi tinggi sareng langkung ti puluhan rébu puluhan jinis drive transmisi listrik.
pabrikan motor gear
Kalayan kakuatan téknis sadayana kalebet R&D, ngarancang, manufaktur sareng tés canggih, urang tiasa ngadamel lengkep drive industri kalayan langkung ti sapuluh séri sareng saratus ragam.

Kami gaduh bumi saham ageung pikeun ngajamin pangiriman langsung Gumantung kana solusi lapangan industri profesional, prestasi lapangan industri anu hadé sareng aplikasi téknologi terkemuka.

Dukungan téknis & Pitunjuk Pangropéa nyaéta pikeun waktos hirup. Pikeun taun munggaran, konsumén urang disayogikeun gratis atanapi ngagentoskeun pikeun masalah naon waé anu henteu disababkeun ku faktor manusa.

FAQ

Upami anjeun ngagaduhan patanyaan ngeunaan perusahaan kami, punten milarian halaman FAQ sareng sadaya jawaban anu aya. Wilujeng Angkat.
produsén kotak gear

Kumaha milih kotak gear anu nyayogikeun sarat urang?

Anjeun tiasa ningali katalog kami pikeun milih kotak gear atanapi urang tiasa ngabantosan milih nalika anjeun nyayogikeun inpormasi téknis tina torsi kaluaran anu dibutuhkeun, laju output sareng parameter motor dll.

Inpo naon anu bakal urang masihan sateuacan nempatkeun pameseran beuli?

a) Jenis kotak gear, rasio, input sareng jinis output, input flange, posisi ningkatna, sareng inpormasi motor jsb.

b) Perumahan warna.

c) Meuli kuantitas.

d) syarat sarat anu sanés.

Download Katalog

Sagala katalog anu anjeun kéngingkeun di dieu sareng klik baca deui kanggo mariksa katalog kami ayeuna.
gearboxes Katalog Unduh

Katalog motor katurunan, katalog kotak gear nmrv, katalog motor gantung siemens pdf, katémbong motor bonfiglioli pdf, katalog kotak gear siemens, motor gantung siemens, gambar gearbox flender, gambar katalog simogear, distributor motor siemens, manual kotak siemens.

Gear motor suplai listrik pengurangan gearbox listrik motor spur gear listrik perusahaan planét gear helikopter éléktromotor listrik jinis jasa motor.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.