Plan Gear Planét

Gear planét pikeun dijual

Plan Gear Planét

NER GROUP mangrupikeun Planét Gear Set Produsen Ti Cina sareng Yantai Bonway Manufacturer Co., Ltd mangrupikeun perusahaan adina NER GROUP anu khusus ngadamel pabrik Planét Gear Set. Susunan Gear Planét kami sacara ékspor seueur ka seueur nagara sapertos Chili, Méksiko, Polandia, Kénya, Amérika Serikat, Hongaria, Kolombia, Rusia, Australia, Afrika Kidul, Turki sareng sajabina. Kalayan Kinerja anu saé dina kualitas, kami parantos nampi pangsa anu hadé di daérah ieu. Kami perusahaan anu langkung ngora tibatan Brevini, Bonfiglioli, Sumitomoand Flender. tapi urang tambuh gancang sareng gancang. Kotak gear urang ngagaduhan ukuran anu sami sareng anu sami. Nanging, urang gaduh sababaraha rarancang urang sorangan anu bénten sareng anu aranjeunna. Tina kurir, urang ogé tiasa ngadamel pakakas set dina gambar konsumén. Pokokna, urang ngora tapi urang henteu handap.

Set Planét Gear kami nyaéta larutan unit gir pikeun standar peringkat kakuatan anu langkung luhur dina kualitas anu kabuktosan. Kalayan 27 ukuran sareng tujuh jinis dasar séri mastikeun rentang torsi dugi ka 2,600,000 Nm sareng babandingan transmisi 4,000: 1. . Sareng éta seueur dianggo pikeun alat industri metalurgi, Bahan Wangunan, Bahan Kimia, Pertambangan, Minyak, Transportasi, Pengambilan Kertas, Pengambilan Gula, Mesin rékayasa, jsb Parameter: Kakuatan: Hingga 12000KW Rasio: Dugi ka 4000: 1 Torsi kaluaran: Dugi ka 2600000 Nm

Kami ngabagéakeun para nasabah ti dunya ningali pabrik urang atanapi pikeun kami inquriy sareng kami ngarep-arep, urang bakal ngajantenkeun hubungan kerjasama anu terang di hareup.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.