Taros Kami

Geabrox Produsén Hubungan

Lebet nyabak

NER GROUP CO., LIMITED ngadukung 24x7 jasa sareng urang taat pikeun nyayogikeun produk anu sampurna sareng sistem jasa penjualan. Inuqiry Us Ayeuna Punten ~~~

whatsapp

+ 86-18563806647
Surélék Us
nelepon Us

+ 86 535 633 0966

didatangan Us

No.5 Jalan Wanshoushan, 
Yantai, Shandong, Cina

Kirim Kami Fedback Anjeun Punten

Kami ngahargaan tanggepan nilai anjeun ka kami sareng kami bakal ngahormatan anjeun anu pangheulana. Hayu urang Ngobrol Ayeuna.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.