Tentang Kami

téknologi drive mékanis sareng listrik sareng pikeun kualitas pangsaéna dina produk sareng jasa.
0
Taun Didirikeun Kami
0
Penjualan Taunan
0
Panutup Nagara
0
Cabang Pabrik
0
Nomer Palanggan
0
Staf kami

pabrik wisata

Bagéan Of Konsumén kami

motor servo
motor brushless
motor stepper
motor induksi
motor ac
blower motor
motor sinkron
gear planét

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.