Motor torsi

Torsi Motor

Beuli motor torsi tinggi sareng kéngingkeun pengiriman gratis ti kami ayeuna.

Langsung Motors Torét Girang

Langsung Girang motor Torsi

Langsung Girang motor Torsi

Motor torsi nyaéta motor kit tanpa kerangka anu diwangun ku rotor magnet permanén sareng stator laminasi. Aktualis anjeun kedah ngetrok kacang roda anjeun dina Tesla Model S.

Motor torsi

Torsi dc motor tinggi

Motor torsi parantos nguntungkeun pisan tina élmu anu didamel ngadamel motor linier. Motor torsi mangrupikeun kelas khusus motor sinkron permanén-magnet permanén. 

Motor torsi

Tilu Fase TEOR motor TEFC

Motor torsi mangrupikeun motor EC, atanapi ku kecap sanésna motor AC tanpa sikat. Khususna, aya dua jinis motor torsi drive langsung. Tilu Tahap TEFC Constant Torsi Dua Kacepetan Motor.

Motor torsi

Daya motor motor tanpa sikat kepadatan tinggi

Kapadatan motor brushless density tinggi, Motor listrik BLDC tanpa listrik tanpa bingkai tanpa performa kalayan kakuatan & kapadetan torsi anu luar biasa, kalancaran & épisiénsi.

Ekstra High Torét Komérsial jeung Industri Unik dina Harga Terbaik di Cina

Motor torsi tinggi Sogears Manufaktur

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur, harga murah. Motor torsi mangrupikeun bentuk khusus tina motor listrik anu tiasa salamina. Taun-taun pangalaman manufaktur motor ngan ukur tiasa masihan anjeun motor anu bermutu sareng tahan lama. Upami anjeun ngagaduhan patanyaan anjeun ogé tiasa ngahubungan kami, kami bakal bagja ngabantosan anjeun!

Kirim Kami Hiji Inquiry?

Punten hilap ngahubungan kami.

Upami produk ieu milik anjeun, mangga ngahubungi kami! Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Urang ngajantenkeun kualitas salaku kauntungan sareng harga panghandapna minangka kajembaran.

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.