Pengurangan motor

Milarian garis anu lengkep tina pengurangan Gear Motors ti Sogears

Saha Urang Dupi?

Rupa-rupa motor 110 volt ac gear motor single phase pilihan kotak gear motor.

Kami nawiskeun peredam gear inline presisi tinggi pikeun nilai anu pangsaéna. Diajar ngeunaan damel di motor réduksi gear. Ragam pilihan 110 volt ac gear motor fase tunggal gearbox motor pilihan. motor réduksi gear listrik ac, motor réduksi gear torsi tinggi, bahkan motor réduksi gear 12 volt, kotak réduksi gir motor listrik, motor dc kalayan réduksi gear, Gearbox Industrial & Speed ​​Reducers kanggo dijual, Kéngingkeun tawaran anu pangsaéna, ngarujuk kana gear ukuran anu ageung kagancangan atanapi torsi motor.

Éwah-éwahan motor ngagédékeun laju

Éwah-éwahan motor ngagédékeun laju

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur, harga murah. Rupa-rupa pilihan motor gear. Motor motor réduksi tiasa ngalikeun torsi kaluaran motor. 

Aci AC Selari Tilu Fasa Gear Motor

Aci AC Selari Tilu Fasa Gear Motor

Kami nawiskeun 12V Gear Speed ​​Reduction Motor, kualitas tinggi gear reducer stepper motor kalayan sadunya sareng sajabina. AC Paralel Poros Tilu Phase Gear Motor 155 RPM.

Kami siap sareng ngarepkeun gawé babarengan kami. Helical-Worm Gear Reducer sudut gurat motor motor rotisserie. Greartisan DC 12V 100RPM Gear Motor. 1 / 4 hp 230V Three Phase Model 4ZJ55.There ogé mangrupakeun pilihan anu hadé pikeun motor DC. Ieu biasana dianggo dina aplikasi otomotif kalebet kéngingkeun listrik dina treuk, motor wiper angin, swarga korsi sareng windows power.

Rupa-rupa motor 110 volt ac gear motor single phase pilihan kotak gear motor
1 / 4 hp 230V Tilu Fase Modél 4ZJ55.
Éwah-éwahan motor ngagédékeun laju
Pengurangan motor Gear ngirupkeun motor laju ngiringan motor tunggal fase
Aci AC Selari Tilu Fasa Gear Motor
Pengurangan motor Gear ngirupkeun motor laju ngiringan motor tunggal fase
Helical-Worm Gear Reducer sudut gurat motor motor rotisserie.
Pengurangan motor Gear ngirupkeun motor laju ngiringan motor tunggal fase

Hayu urang ngobrol ayeuna!

Salaku pabrikan motor réduksi gir, kami nyayogikeun DC gearmotor peryogi sumber kakuatan batré sareng dianggo pikeun aplikasi variabel-gancang sapertos korsi roda, ranjang rumah sakit, lift sareng méja médis, korsi listrik, sareng anu sanésna. Tina séri motor gir ukuran leutik ieu anu ngagaduhan kapasitas motor 40W-15.5kW. kana Paralel-sumbu tipe hélik gear hélik sareng kapasitas motor 0.1kW-45kW.

Upami anjeun ngagaduhan produk karesep anjeun, sumping sareng kontak kami! Kami siap sareng ngarepkeun kerjasama urang. Kami ngadamel perédam gear pikeun ningkatkeun torsi & ngirangan kagancangan beban motor listrik. Upami anjeun gaduh patarosan, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal senang ngabantosan anjeun!

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.