Brek motor

Motor motor rem

Rupa-rupa motor brek macét, Éléktrik Brek motor di Harga Best di China. Pamekaran motor rem sareng Produsén, Komérsial sareng Perusahaan.

Tentang Kami

Urang Nyayogikeun Métér Brek Perusahaan Dagang Luhurna, Harga Murah.

Pangalaman manufaktur motor marake taun-taun ngan ukur pikeun masihan anjeun motor anu berkualitas sareng awét. Harga motor 1 hp marake, motor hp 2 hp, Motor marake mangrupikeun marake sareng pakét motor, biasana dibungkus babarengan ngalangkungan flensa C-face. Rem motor listrik digunakeun pikeun ngagancangkeun atanapi nahan beban motor nalika listrikna dipotong ngahaja atanapi teu dihaja. suplai motor marake, motor marake 5hp.

Seri diwangun ku tilu fase, motor marake asinkron Umum Tujuan Industri Perindustrian terlampir 3 hp marake motor. Motor Éléktromagnétik marake buktina netes, atanapi desain buktina ngabeledug.

misi kami

Flange Dipasang

Brek motor

Énergi motor motor lebar: tunggal, tilu fase, motor ngerém kalayan waktos ngerem anu luhur sareng kecepatan operasi anu luhur. kalayan sababaraha pilihan sareng konfigurasi ningkatna.

misi kami

Suku Dipasang

Brek motor

Motor marake éléktromagnétik séri YEJ, dirarancang numutkeun standar IEC, AC Rem Motor sareng Industrial Angkat Motor Marake. 3 Fase Induksi motor, Motor rem, Speed ​​Variable motor. Milarian inpormasi ngeunaan Motor Rem Elektromagnétik.

Gawé kami

portopolio

Ngeunaan Produk

Rincian More

Rem cakram éléktromagnétik dikuatkeun, boh DC atanapi ayeuna AC tilu fase. Seringna, motor servo dipulang dimana remna diémutan. Gaya-Pareum Operasi Inersia Dinamika AC-gaya, rem motor anu dilarapkeun dina spring didesain pikeun ngaleutikan atanapi parkir inersia nalika voltase dipareuman. Rem Caliper Parkir Rear Servo 3C0998281. Éta sayogi dina batang 6 & 12 spline (Grove). Pad rotor rem mangrupikeun komponén umum dina kendaraan bermotor ayeuna. 

Naon salajengnana?

Upami produk ieu milik anjeun, mangga ngahubungi kami!

 manufaktur sogears

Layanan anu pangsaéna tina ahli pangiriman transmisi kami ka koropak anjeun langsung.

Meunang dina Toel

NER GROUP CO, LIMITED

ANo.5 Wanshoushan Road Yantai, Shandong, Cina

T + 86 535 6330966

W + 86 185 63806647

© 2021 Sogears. Sadaya hak disimpen.